מה ללמוד?

מה ללמוד?

אני יודע ויזואל בייסיק ברמה בינוית, HTML ברמה גבוה. מה אני יכול ללמוד עכשיו (לא C)? משהו לא מסובך כ"כ אבל שימושי. רצוי משהו שאפשר לשלב אותו עם טכנולוגיה.

nirtheking

New member
חחח...

C זו השפה שאפשר לשלב אותה בכל טכנולוגיה (או לפחות שילבו אותה כמעט בכל טכנולוגיה. אני מבין שאתה בונה אתרים אז אני יכול להציע לך ללמוד JS שזו התחלה טובה. לאחר מכן יש לך כמה אפשרויות ללמוד טכ. צד שרת: 1. PHP (אין לי ניסיון איתה) 2. ASP.NET (דורש ידע בשפת תכנות דוטנטית מסוימת במקרה שלך VB.NET תהיה הדרך הכי קלה להשתלב בטכנולוגיה) 3. JSP (דורש ידע בשפת התכנות JAVA - אם למדת JS טוב אז לא תהיה לך בעיה גדולה ביסודות כי זה אותו יסודות - שפת C) 4. טכ' ASP (דורש ידע קודם ב-JS או ב-VBS (רצוי JS), לא ממש מומלץ כי זו טכנולוגיה שלאט לאט יוצאת מהעולם לטובת ה-ASP.NET) 5. טכ' CGI - טכנולוגיה ישנה (בד"כ כותבים בה עם Perl) בקושי מפתחים איתה.

nirtheking

New member
יש רבים

בשביל JS המדריך הטוב ביותר שאני מכיר נמצא באתר הבא: www.webmaster.org.il לכל שאלה ובעיה יש שם פורום מסודר (פורום בניית אתרים -צד לקוח (לא להתבלבל עם השני). אחרי שתלמד JS טוב טוב ותשלוט בחומר תחליט את הצעד הבא (אם אתה צריך אותו בכלל) לימוד טכנולוגיית צד שרת מהמוצעות למעלה.

למעלה