מה לכתוב?

amitoosh.

New member
מה לכתוב?

באמת, תעזרו לי כולם, אני צריך רעיונות לכתיבה, חשבתי על כל מיני דברים, אבל אתם בערך מכירים אותי, אז תנו לי רעיונות מקוריים על מה לכתוב, אחזור בעוד יומיים או מחר, לבדוק את הרעיונות שלכם, בתודה רבה עמית בן 11 וחצי... אגב, כולם להכנס לאתר שלי, הוא כבר מתחיל להיות פופולרי...

שלומצי

New member
ילד ילד אבל...

עמית הנכבד, אתה לוקח את הפורום שלי בשביל לעשות פרסומת לאתר שלך, אבל באתר שלך אתה לא מזכיר אפילו במילה אחת את הפורום שלנו?! בעיה שלך. אתר חביב אבל בתור חולה כתיבה הייתי מצפה למצוא יותר תוכן שם. וחוץ מזה, רעיונות לכתיבה זה משהו שאו שהוא בא באופן טבעי או שבכלל לא, וחוץ מזה לא יזיק גם מדי פעם לנהל שיחה ולא רק להשמיע את דבריך ולחכות לתגובות.

amitoosh.

New member
קודם כל אני לא חולה כתיבה...

דבר שני, אני לא טוב בבניית אתרים, האמת אני די גרוע בזה. אז לפחות שהצלחתי לבנות אתר חביב, בעזרת אתר מיוחד לבניית אתרים, חשבתיל לפרסם אותו, כנראה פרסמתי יותר מדי, עמית בן 11 וחצי...

שלומצי

New member
לא להעלב..

אתר נחמד לאללה.. וגם המשפחה שלך נראית מותק וגם הכלב! לפחות עכשיו כל המפקפקים יכולים להיות בטוחים שה11.5 זה אמיתי..

Panther

New member
מה אתה חושב?!

כשיש לנו דברים מעניינים לכתוב, אנחנו כותבים אותם, לא כותבים אותם לך כדי שאתה תכתוב אותם!

amitoosh.

New member
צודק...

רק חשבתי, כי פעם אחת שלומצי הציעה לי רעיון למשהו מקורי, אז חשבתי שאולי תתנו לי רעיונות, אבל אתה צודק, זה די טיפשי לשאול את זה , עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
וואו..

אם גם אני אכתוב בתחתית כל הודעה שיכנסו לאתר שלי זה יכול להיות נחמד. אבל מצד שני, במילא אותם אנשים קוראים את ההודעות כל הזמן.. אז מה הקטע? btw הבאתי לכמה מורות את השאתר שלי.. משעשע לא?

amitoosh.

New member
באמת רעיון טוב להביא למורות את האתר, אני אנצל את זה

שלומצי

New member
נו?

איך הגיבו? אני בטוחה שהן אהבו את זה, גם כי יש לך שם סיפורים מצויינים וגם כי למבוגרים יש נטייה לאהוב ילדים שיש להם חיים חוץ מmtv, לא?

sharon91

New member
האמת ש..

המורה ללשון, שלפני שנה למדה אותנו הבעה עוד לא נכנסה לאתר.. זאת שהייתה מחנכת שלי לפני שנה.. המחשב שלה בתיקון.. עוד אחת נורא כלה, אין לי מושג אם היא נכנסה כי לא ראיתי אותה מאז שהבאתי לה את האתר.. ולמורה לספרות סתם הבאתי סיפור אחד לקרוא כי אנחנו לומדים על סיפורים קצרים.. אז היא אמרה לי שהיא נורא נהנתה ממנו.. וזהו..

שלומצי

New member
אגב,

לפי האימיילים שאני מקבלת, יש כאן קהל של קוראים יותר גדול ממה שנדמה לנו, רק שלא כל אחד מרגיש צורך להיכנס ולהגיב, אלא מסתפקים בלהיכנס, לקרוא ולשלוח לאימייל הפרטי שלי. אז.. קחו את זה בחשבון!

למעלה