מה לילמוד? כנסו

אייל 000

New member
מה לילמוד? כנסו

הרבה כאן שואלים איזה אומנות לחימה הטובה ביותר?אספר סיפור אמיתי ואחכ אמליץ על אומנויות לפני כ-12 שנה נערכה תחרות הufc הראשונה הסבר קטן אולטימייט פייט צ'מפיון ר"ת באו מהרבה אומנויות לחימה מאוד מסקרן? והתוצאה הייתה שרוי גרייסי מג'וג'יטסו ניצח 3 פעמים רצוף הוא השאיר הרבה אומני לחימה פעורי פה חלק נכנעו לו באותו רגע שהוא הוריד אותם לריצפה ולמי שלא מכיר הוא לא גדול במיוחד בכל זאת מאוד רצו לנצח אותו מה שעשו זה שילוב של לוחמת עמידה וקרקע free fight משהו כמו מו תאי וג'וג'יטסו משולב ובאמת שם הוא התחיל להפסיד אני בתור אומן שבה מקרטה וטאקוונדו מאוד איכזב אותי לראות שכולם מפסידים לו אבל לא היה לי בררה ללכת ללמוד את ה free fight יש בארץ כל מיני מקומות חלקם מאוד טובים דרך אגב אני עושה את זה 3 שנים וזה שווה פי כמה וכמה מכל דבר שאני מכיר ואני מכיר הרבה דרך אגב לא הרבה בנות מחזיקות בזה מעמד וממש חבל בקיצור הבטחתי שאמליץ על אומנויות לחימה 1 אגרוף תאלנדי -חסרון שאם תופסים אותך אתה קצת תקוע 2 כנ"ל מו תאי 3אגרוף רגיל כנראה שאתה אחד מהם 4 ג'וג'יטסו לרוב בזילאי נחשב טוב 5 קנפוג'טסו שיטה ישראלית כמעט ללא חסרונות רק שקצת קשה אבל שווה מיצטער אם פגעתי במישהו יאאלה ביי

hhillel

New member
אני חושב

שהמלצה על סגנון מסוים צריכה להתאים למחפש. אם יש לך סבלנות לרשום מה יש בכל אחד מהסגנונות (כי לי אין את היידע לגבי כולן) תוכל לעזור לכאלו שאין להם מושג. יום טוב ========================================== http://www.wuweigungfu.co.il

William Kidd

New member
אומנות לחיצה זה משהו מאוד אישי

המצב האידאלי ביותר למתאמן באומנות לחימה היא האומנות לחימה שהכי מדברת אליו, שהוא הכי מתחבר אליה ושהנתונים הגופניים שלו אופטימליים ביותר לעיסוק בה. בגלל זה לא ניתן לקבוע איזו אומנות לחימה טובה יותר... כל אחד אוהב משהו אחר ומשהו אחר מדבר אליו, כל אחד מתחבר לתחומים שונים כי בני אדם הם שונים ורואים דברים בצורה אחרת. בגלל זה גם לא נכון לעשות השוואה כזאת. מצטער אם פגעתי בך... :)

Vegaro

New member
לא אמרת שבנות לא נשארות בזה?

בהודעה הראשונה שלך כתבת שבנות לא מחזיקות בזה הרבה זמן מעמד - וחבל. אז אולי זה לא מתאים לכולם.

למעלה