מה לובשים?

Blueberrrry

New member
מה לובשים? ../images/Emo5.gif

המומחיות הכי גדולה שלי היא בלדחות דברים... בתחילת שבוע הבא דוד שלי מתחתן, כולם כבר הכינו הכל, תפרו בגדים, קנו שמלות חגיגיות והכינו המון עוגיות טעימות
. אבל אני, עוד מחכה שהוא יבוא.. (המשיח, אלא מי?) אפילו לא התחלתי לחפש בגדים! אז אני צריכה את עצתכן חברות פורום יקרות בנוגע לשתי בעיות: האחת, מה בכלל אפשר ללבוש? פרט לעובדה שכל חיי הסתדרתי עם מכנס פשוט ואיזה חולצה טריקו יש לי מבנה גוף די בעייתי. משמע, חזה לא גדול מדי, ישבן בינוני (ביחס למידות הגוף כמובן) ובטן... אוי הבטן, עצומה וענקית. אז מה כן יכול להתאים לי, למרות זאת? והבעיה השניה היא, איפה אני משיגה בגדים למידתי (44-48)? ב"מתאים לי" ושאר החנויות בסגנון לא מצאתי דבר, הכל זקן מדי או פשוט מדי. אני כנראה אקפוץ מחר\ביום ראשון לביקור בת"א. עד אז, אני יותר מאשמח לשמוע טיפים, עיצות וכל מה שיכול לעזור לי...

להלה30

New member
במידות שלך אין כל כך בעיה למצוא

אם בא לך להשיע כסף את יכולה להגיע לשדרת המעצבים בקניון רננים ברעננה, הרבה מעצבים מגיעים עד מידה 46 ומעלה (דורין פרנקפורט, יעל לב, רונן חן אהובי וכו'). אם לא בא לך להשקיע יותר מדי כסף אני ממליצה על חצאית או מכנס יפה מג'אמפ. השנה הם מפגיזים בבגדים ממש יפים ולא יקרים בכלל! לגבי מבנה הגוף שלך, אודליה רשמה המלצות לכל מבנה גוף בשרשור למטה. מודה שלא הבנתי כלום, אבל אולי תפיקי מזה משהו. אם לא - ללכת ולמדוד!!!

roni1151

New member
ממש הרגע הודיעה לי חברה שמצאה

בגדים יפים וחגיגיים ב"אשה אשה" בקניון ארנה או בשבעת הכוכבים, לא זוכרת במדוייק, בכל מקרה באחד משני הקניונים האלה. הם עדיין במכירת סוף עונה ויש הנחה של 50% . בנוסף, מאחר ורכשה בגדים בסכום של 1000 ש"ח, הם נתנו לה אפשרות לשלם ב-9 תשלומים. רוב הרשתות הכניסו כבר אופנה לעונת המעבר, אז כדאי למהר.

Blueberrrry

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo13.gif

לצערי לא יצא לי ללכת לבזאר של ניקול, אז אני מחר אחרוש את ת"א ממש בדקה התשעים. אתן עדיין מוזמנות לשרשר שמות של חנויות מומלצות... כאלה שהמוכרים בהן לא יפערו את פיהם למראה אישה גדולה ויהיו נכונים לעזור... ועוד שאלה אחרונה - נעליים. באילו חנויות בת"א ניתן למצוא נעליים סבירות למידות רגליים הקצת יותר גדולות מהממוצע? (אני שואלת אתכן כי לפני זמן לא רב ראיתי כאן איזה שרשור עם שם של חנות נעליים ולא הצלחתי למצוא אותו, אז אני אשמח להמלצות)

micpri

New member
הי

אני ממליצה לך ללכת ל"אנה" זה באלנבי על גרוזנברג - כשהייתי שם בפעם האחרונה היו גם חצאיות וגם חולצות מקסימות.

למעלה