לבדוק ???? ../images/Emo2.gif אותך ../images/Emo35.gif
אין צורך.... אם יש משהו שאני יודע עליך...זה שאתה יודע על מה אתה מדבר אני רק וידאתי...זה הכל... אם אלפרד אומר... אלפרד יודע... חוץ ממקרים בודדים עליהם מדובר על R27....
אך תנוחת הרכיבה שונה וכיול המתלים בגרנד דינק יותר רך. כמו כן לפי נתוני היצרן יש שוני בנתוני ההספק והמומנט של שני הקטנועים. 18.5 כ"ס בגרנד דינק ו20.5 ב B&W . (אינני יודע אם זו טעות או כוונון מנועו של הגרנד דינק לאופי רגוע יותר..דרך אגב מנועו של הB&W מרגיש הרבה יותר חזק מהמוצהר ככה שצריך לקחת את נתוני הטאייוונים בערבון מוגבל) התנוחה היותר "אופנועית" בB&W מתאימה יותר לרכיבה בעיר ואפילו להשכבות במגבלות הקטנוע כמובן. בקיצור אם יכולת תמרון בעיר חשובה לך ואתה מחפש קצת יותר רגש מהקטנוע אז לך על הB&W שגם זול ב 2000 ש"ח. אם נוחות אז הגרנד דינק מתאים לך.
1. בדינק יש טריקים מגניבים. למשל המראות מתקפלות חשמלית, המיכל דלק נפתח בלי להוציא את המפתח מהסוויץ´ ועוד גימיקים נחמדים שכאלה. 2. דיברתי עם כמה אנשים שיש להם B&W והם אמרו לי דברים לא טובים על הכלי הזה. בעיקר על הנוחות. דרך אגב לאן נעלם פאפ
ואם יתברר שמחלות הילדות של הקטנוע אכן נפתרו כמו שאבניר טוענים אזי זהו פשוט קטנוע פצצה מהיר וחזק ואפילו יכול לספק פאן במגבלות היותו קטנוע כמובן(לא לשכוח זה לא R750 ) אם הייתי צריך לבחור בינו לבין הGN דפנטלי הקימקו לוקח. ולא לשכוח כל החבילה עולה 18500 על הכביש. אהה..וכן הוא לא הכי נוח..(דרך אגב יש שמועה שבדגמי 2002 רופד הכסא מחדש ולכן אני לא סובל כמו בעלי הדגם המוקדם יותר)
אבל אני ממש מתלבט כי מצד אחד יש לי נסיעה של פעם בשבוע מהמרכז לחיפה שאני ממש צריך את הנוחות וה b&w ישבור לי את הגב אבל מצד שני ה dink נראה לי רחב וגדול מידי ואני מעוניין בקטנוע יותר ספורטיבי כי במשך שאר השבוע אני נוסע הרבה בעיר אבל תודה בכל זאת עזרתם לי מאוד וכל תגובה חשובה לי
לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה. דרך אגב אולי מתאים לך איזה אופנוע נחמד ורגוע כמו הKLR 250 ? תוכל להוציא בטווח המחירים הזה כלי בשנים 98 -97 שזה יחסית סביר. הצעה נוספת היא קנה B&W והוסף איזה משקף טוב להגנה מהרוח וזו תהיה פשרה יחסית טובה. או שתשקיע יותר ותקנה TMAX ב44000
לפני שהחלטתי על אופנוע - דפנטלי אבל עוד לא ברור איזה - זו היתה הדילמה שלי. לאחר קריאת תגובות רבות בפורום : האם לא כדאי לשפני נסיון אחרים לנסות את הדינק בשנתו הראשונה כאן? אגב, על ה B&W שמעתי המון דברים טובים מקרוב ובאופן אישי המראה של הגרנד דינק מדבר אלי - אני לא חושבת שהוא מזעזע!! (תמיר!!