אתה חושב שאפשר לזרוק גם שניצל תירס של טבעול(אני מעדיף את של זוגלובק טבע). דוד(איך מגיעים למפגש תנועת זורקי הענבים-הקלמנטינות, הכפכפים, הזעתר, השומשום והשניצלים?).
עלילה טובה ומעניינת(פלאס המשכית. תמיד נחמד), דמויות עמוקות ומרתקות, פרקי מופת, העונה השישית וקווארק. וגם ג'דזיה. ואיך אפשר לשכוח את אודו? ודוקאט? דוד(וגם באשיר נחמד).
בשום סדרה לא היה את המתח שהיה בעונות האחרונות של DS9! הקטע עם המלחמה בדומיניון וכל זה. היה לה גם את פרק הסיום הכי שווה! חוץ מזה מעניין שאף אחד לא ציין את אנטרפרייז כסדרה הכי טובה...
אף אחד לא יציין את אנטרפרייז כי היא עדיין רצה, ועדיין לא תפסה תאוצה אני אישית כמו שהרוב יודעים עדין אוהב את TNG, אבל אטרפרייז היא בהמקום טוב (כן, עדיין- פרק 7 של עונה 3 היה מעולה )
אבל גם בDS9 היו הרבה פרקים טובים הרבה מצחיקים ואין על קווארק אודו ורום DS9 זאת סדרה פשוט מעולה רכק במיטבו בTNG היום כמה פרקים טובים וכמה ממש טובים אך היו לא קצת משעמים ויבשים
והיו פרקים קצת פחות טובים, ולכל סדרה היו את הדמויות המיוחדות שלה שעשו את הסדרה מה שהיא, אבל דיברו כאן על פרק ביום הסדרה , ואני די בטוח שהרוב המוחלט כאן יסכים איתי, שעדיין לall good things אין מתחקים בקטגוריה הזו
מבחינת פרק הסיום אני חושב של- DS9 היה פרק מעולה שסיים עונה מעולה - העונה הכי טובה בסטאר טרק. וחוץ מזה יש לי הרגשה משונה שגם כשאנטרפרייז תסתיים בעוד ~5 עונות (בתקווה...) עדיין אף אחד לא יבחר בה... אלא אם יעשו בה שינוי משמעותי, כמו למשל הכנסת מתח או עניין לסדרה.