מה לדעתכם שילוב הצבעים הכי יפה??? (אני מתכוונת לצללית) תודה!!! :)
R RReuTT New member 11/7/03 #3 לדעתי כל הצבעים יפים אין דבר כזה אצלי משהו שהוא יותר יפה או פחות יפה.. כל דבר יפה בצורה שונה, בסגנון שונה..
לדעתי כל הצבעים יפים אין דבר כזה אצלי משהו שהוא יותר יפה או פחות יפה.. כל דבר יפה בצורה שונה, בסגנון שונה..
L lollipop girl New member 11/7/03 #4 כן אבל התכוונתי לשילובים שמתאימים אחד לשני, כאלה שניראים טוב ביחד..... אז מה דעתכם? איזה שילובים אתם אוהבים?
כן אבל התכוונתי לשילובים שמתאימים אחד לשני, כאלה שניראים טוב ביחד..... אז מה דעתכם? איזה שילובים אתם אוהבים?
T tiptip4u New member 12/7/03 #6 אמממ גווני חום (בהיר וכהה- בהיר בקט כזה והכהה רק בפינה) לבן וכל צבע כמעט כתום ו...אמ... חום/צהוב בהיר בהיר בהיר... כחולים אבל רק לערב... ורק כחול בהיר...
אמממ גווני חום (בהיר וכהה- בהיר בקט כזה והכהה רק בפינה) לבן וכל צבע כמעט כתום ו...אמ... חום/צהוב בהיר בהיר בהיר... כחולים אבל רק לערב... ורק כחול בהיר...
L Leeeeeeee New member 12/7/03 #7 אני אישית... מאוד אוהבת את הגוונים הורודים, ומה שמשתלב הכי יפה עם ורוד זה גוון סגול חציל-ורדרד כזה... צבע מהמם. חוץ מזה גם ירוק, שמשתלב יפה עם זהב, במיוחד בצלליות מבריקות. או כחול עם כסוף שנותן מראה "מלאכי" כזה...
אני אישית... מאוד אוהבת את הגוונים הורודים, ומה שמשתלב הכי יפה עם ורוד זה גוון סגול חציל-ורדרד כזה... צבע מהמם. חוץ מזה גם ירוק, שמשתלב יפה עם זהב, במיוחד בצלליות מבריקות. או כחול עם כסוף שנותן מראה "מלאכי" כזה...