מה לדעתכם הלהקות שהשפיעו ישירות על המוזיקה של בלינק?
R R E D E V I L New member 30/12/02 #3 לא נראה לי... הייתי בכיוון יותר של screeching weasel... לא שמעתי הרבה שירים שלהם אבל הם די בכיוון של בלינק.. ההוכחה לכך היא גם הקאבר ל the girl next door...
לא נראה לי... הייתי בכיוון יותר של screeching weasel... לא שמעתי הרבה שירים שלהם אבל הם די בכיוון של בלינק.. ההוכחה לכך היא גם הקאבר ל the girl next door...
H HuRLeY GiRLY New member 30/12/02 #7 אתה רציני? דווקא אחד השירים שממש אהבתי הוא קאבר?! דאמיט... איזה עיצבון..
R R E D E V I L New member 30/12/02 #9 תשמעי את המקורי קודם העדפתי את של בלינק ועכשיו אני שומע את של סקריצ´ינג בלי הפסקה...
I ilbe182ebli New member 1/1/03 #10 תוכל לרשום לי בבקשה איך רושמים את זה באינגליש וכמה שירים טובים להוריד?
I ilbe182ebli New member 1/1/03 #12 יש לי שיר שקוראים לו דה גירל נקס דור.. אבל רשום בלינק בשם של הארטיסט..
A ALMIGHTY New member 1/1/03 #13 יש לך שכל? דיברנו פה על זה שבלינק עשו להם קאבר אז בטח לא תופתעי כשתמצאי את הקאבר שבלינק עשו!!!!!!!!
I ilbe182ebli New member 3/1/03 #14 טוב תרגע! וכן ראיתי את זה.. פשוט אמרתי שכבר יש לי את זה רק מה שבלינק חידשו/עשו/מה שבא לכם. מה כל כך כואב לך שרשמתי את זה שאתה כותב כזאתי תגובה עצבנית?
טוב תרגע! וכן ראיתי את זה.. פשוט אמרתי שכבר יש לי את זה רק מה שבלינק חידשו/עשו/מה שבא לכם. מה כל כך כואב לך שרשמתי את זה שאתה כותב כזאתי תגובה עצבנית?