מה לדעתכם עדיף לקניה?

מצמץ

New member
מה לדעתכם עדיף לקניה?

X5 3.0 או ML500. אנא הוסיפו גם נימוק ממצה ללמה לדעתכם רכב א´ עדיף על רכב ב´. נ.ב. השאלה היא היפותטית. מצמץ

ac cobra

New member
ML

למה לא להשוות בין BMW X5 4.4 ל ML500 .....???? בנתיים אין נימוקים נ.ב מתי פורש מוריד את הסטשיין שלה לשטח??

מצמץ

New member
זה אפשרי, אבל אז

הX5 4.4 (שהיא גם יותר יקרה באיזה 40K, שזה סכום זניח למי שמסוגל להוציא כ400 אש"ח) תיקח בגדול (לדעתי), ההשוואה בין ה3.0 לML500 היא יותר קשה שכן זה מאזן את הכוחות בין המכוניות (כל אחת עדיפה בתחום אחר) ולכן מי שיענה על השאלה הזאת יצטרך לפרט ולנמק למה הוא בחר ברכב הנ"ל (לעומת רק לזרוק את שם הרכב). בנוגע לSUV של פורשה (שלפי דעתי לא תראה כמו באיור שלך): 1. היא תקרא CAYENNE ותיוצר בכ25,000 יחידות בשנה במפעל המחודש בליפזיג. 2. היא תוצג בשנה הקרובה ותמכר כדגם 2003. 3. רצ"ב לינק לאתר הרשמי.

teen17

New member
אז ככה:

לפי דעתי ה-ML500 לוקח גם את ה-X5 3L וגם את ה-X5 4.4L ואני יגיד לך גם למה: כאשר הייתי באילת עשינו טיולי ג´יפים בהרים שיש שם ונסענו בדיפנדרים ארוכים. חלק מהטיול היה לעלות איזה הר קטן משמע עבירות בינונית גם נעילות דיפרנציאל שצריך לעשות לעבור במהירות מסוימת ואיך לעבור ולעלות בצורה טובה על סלעים ולעבור מכשולים בעליה וכו. בקיצר כשהגענו לפיסגת ההר אז ראינו את השקיעה שזה היה מדהים וגם ראיתי שמאחורי הדיפנדרים עולים 2 ג´יפים: 1 מרצדס ML320 וה-2 ניסאן טראנו ארוך. המרצדס היה ללא שיפורים בכלל ועלה בצורה טובה את ההר הקטן הזה. דבר שני זה שה-X5 מצליח לעבור עבירות קלה ולא יותר. ב.מ.וו החליטה להשקיע יותר ביופי החיצוני ופחות בעבירות כאשר במרצדס השקיעו גם בעבירות (בינונית) וגם ביופי. מקווה שעזרתי לך.

מצמץ

New member
RE

אני לא מסכים עם מה שאמרתה בנוגע לBMW, אבל אני מסכים איתך שהML מסוגל לעשות יותר משהוא נראה יכול לעשות. בכול אופן תודה על תשובתך. ושאלונת לי אליך: אם היה לך רכב כמו הX5 או הML500 בשווי של כ400K האם אתה היתה נכנס איתו לשטח?
קבל תמונה להנאתך

teen17

New member
מצמץ-התמונה לא נפתחת, תעלה אותה שוב

עכשיו בקשר לשאלה שלך אז תלוי איזה שטח זה. חלק מהשטחים כן וחלק לא אבל תלוי על איזה שטח מדובר ובמובן שאם הייתי יוצא איתו לשטח הייתי ממגן אותו (שם לו מיגונים אם לא הבנת).

מצמץ

New member
התמונה

לידיעתך היא לא מיוצרת. ובנוגע למיגון כמובן שהבנתי.

teen17

New member
יש לי את התמונה הזאת על הארון......

כבר מודפס בתצורת תמונה פוטו.

ac cobra

New member
בטח רק לי יש X5 LM בחניה!!

ועם כן סבבה אני יתן לך סיבוב עליה במדבר יהודה רוצה מצמץ??? סתם אם יהיה לי למשל X5 3.0 אני כן יכמס איתו לשטח אבל לדברים מסוכנים כי חבל להרוס היום 400 K לא??? אבל גם אותו דבר לML AC ML AMG 55 אחד בבקשה ואחר כך אני עושה לכלום סיבוב

teen17

New member
אם כבר אז G-Class בגירסה של AMG

הבעיה היא שאני לא זוכר איזה גירסה של G-Class יש ל-AMG.

ac cobra

New member
מצאתי לך

הG קאלס G55 AMG = V8 5439 354 כ"ס על 5,500 RPM סך הכל עושה 209 קמ"ש ומבורח מהמשטרה ב7.4 (1-100) ואילו הML 55 AMG V8 5439 347כ"ס על 5,500 RMP 235 קמ"ש וב6.8 בורח מהמשטרה!!

מצמץ

New member
אז ככה

1. הG-CLASS הוא יותר מפואר מהML. 2. הG-CLASS יותר טוב בשטח מהML. 3. G CLASS ניתן לשריין לעומת הML ולכן אין כל סיבה לברוח מהמשטרה שכן אתה מוגן... נ.ב. אני לא מדבר ספציפית על הדגם של AMG. מצמץ, שמעדיף G-CLASS מיושן וטוב על ML, אבל המחיר....

ac cobra

New member
אבל יש יותר ML מאשר הG

ועל איזה רכב אתה מעדיף??? AC ראה רק איזה 4-5 G בארץ
אני רוצה עוד!!!

מצמץ

New member
RE

הG קלאס לא מיובא באופן סדיר לארץ בגלל הסיבה הפשוטה שהכמויות שימכרו פה לא מצדיקים הקמת מערך מלאי חלפים וכו´ בארץ. אם לא הבנתה ממה שרשמתי קודם אני מעדיף G קלאס על הML אע"פ שהוא ישן ופחות נוח לשימוש יומ-יומי מהML. מצמץ,אם G אז CDI400 בבקשה

teen17

New member
G-Class ישן? ממש לא.....

הרי עשו לו עיצוב חיצוני חדש לפני כמה זמן וחות מזה שזה הג´יפ הכי טוב שקיים כרגע בעולם (לפי דעתי). אם משפרים אותו כמו שצריך הוא מצליח לעבור את כל המכשולים שניתן. נ.ב. האם CDI זה קיצור של: Comby Disel Ingection?

מצמץ

New member
RE

הG וואגן עלה על הכביש בשנת 1979 ולאחר המתיחה שעליה דיברתה הוחלף שמו לGקלאס. הוא בן זונ@%$ בשטח, והוא בהחלט נחשב לאחד מריכבי השטח מהטובים בעולם. בנוגע לפירוש CDI, אז זהו הפירוש: Common Rail Direct Injection

מצמץ

New member
AC אתה ממש לארג´!

אני תופס אותך במילה בנוגע לסיבוב אם יום אחד יהיה לך רכב כזה.

teen17

New member
אני יעשה לך סיבוב על המרצדס......

AMD ML55 בעוד כ-5 שנים כשאקנה אותה.

מצמץ

New member
אתה וAC מסתכנים כי

אני אוהב ללעוס מושבי עור ולקחת מזכרות מהרכב (כגון CARBON FIBER וכדומה) אבל אם לא אכפת לכם אז....

למעלה