מה לדעתכם הסיבה שיש כאן בקושי בנות?
B BOOLYY1 New member 16/1/05 #2 אולי.. בגלל שבנות פחות נפתחות בקטע הזה.. אולי בגלל שהן ממש מפחדות אפילו לכתוב בו.. ואולי בגלל ששם הפרום "דתיים גאים" ושמו לא "גאווה בדת" או משו כזה.. ואל תגידו לי ש"דתיים" מכוון לשני המיני ... שבוע טוב!!!
אולי.. בגלל שבנות פחות נפתחות בקטע הזה.. אולי בגלל שהן ממש מפחדות אפילו לכתוב בו.. ואולי בגלל ששם הפרום "דתיים גאים" ושמו לא "גאווה בדת" או משו כזה.. ואל תגידו לי ש"דתיים" מכוון לשני המיני ... שבוע טוב!!!
B BabyBoy1 New member 16/1/05 #4 דתיים מכוון לשני המינים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif האמת שאני חושב שהמצב דומה בכל פורומי הגאווה, יש יותר בנים מבנות. אך הסרנה דאגה מליבכן, תפוז עובדים על זה.
דתיים מכוון לשני המינים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif האמת שאני חושב שהמצב דומה בכל פורומי הגאווה, יש יותר בנים מבנות. אך הסרנה דאגה מליבכן, תפוז עובדים על זה.
B BabyBoy1 New member 17/1/05 #7 ובבנים בלבד יש יותר בנים ../images/Emo13.gif ברור שחלק מהנושאים ימשכו יותר בנות וחלק יותר בנים, דיברתי בסה"כ. וחוץ מזה שכפי שאמרתי, העניין בטיפול, אם יהיה חדש, נעדכן אותכן
ובבנים בלבד יש יותר בנים ../images/Emo13.gif ברור שחלק מהנושאים ימשכו יותר בנות וחלק יותר בנים, דיברתי בסה"כ. וחוץ מזה שכפי שאמרתי, העניין בטיפול, אם יהיה חדש, נעדכן אותכן