מה לדעתכם המשמעות של...

1) נדמה לי שחשוב לראות את המפה כולה

2) קראתי שכירון אחראי על מחלות ועל רפואתן/תרופות
3) זכור לי שבעבר דובר על כך שמרקורי הכספיתי ותזזיתי ייוחס רק לתאומים,
בשעה שכירון יחשב שליט מזל בתולה הדואג ומטפל ומתעניין בנושאי בריאות.
4) ציינ/י לפחות באילו בתים מדובר.

זה כל מה שאני יודעת. שבת שלום

השאלה אם יש פה באמת מולות

כירון במעלה ה-21 של שור
אורנוס במעלה ה-28 של עקרב

כירון בבית ב-8 או ה-9 (על התפר)
ואורנוס בבית ה-3

האמת, לא ממש זוית

יש שבע מעלות הפרש זה מרוחק מאוד, וגם לזויות עם כירון לוקחים מכסימום שתי מעלות מבחינת האורב,כלומר הטווח.

או קיי, וכאשר קיימת זוית כזאת מה משמעותה?

אם אין לכם כוח להסביר, אז אולי רק תפנו אותי למקור מידע ברשת שיש בו הסבר לזויות בכלל

אורנוס הוא השליט של מזל דלי.

איזה בית אצלך מתחיל במזל דלי?
לא ידוע לי על ספר בעברית שמתייחס להבטי כירון,אולי מישהו אחר בפורום יגיד לנו אם יש.
ועדיין זכור/זכרי שחשוב לדעת אילו הבטים נוספים יוצר כל אחד מהכוכבים האלה
אל כוכבים אחרים, אל האופק, אל רום השמים וכדומה.
אולי פנינה כץ תענה לך בפורום שלה.

ובכן

כל מפה אסטרולוגית מחולקת לבתים. שליט הבית הוא שליט המזל שפותח את הבית. אם זה מעניין אותך כדאי שתלמד את הנושא. אי אפשר לתת בשתי שורות את כל מבנה האסטרולוגיה, פשוט לא תבין. כדאי שתלמד את הנושא לעומק.

הממ..

כירון הוא כוכב מתוק מבחינה מיתולוגית והסיפורים סביבו, אבל אף אחד לא יודע עד היום מה הוא באמת עושה, זו האמת..
מיתולוגית הוא נקרא ההילר הפצוע: אדם שחווה פצע פנימי במהלך חייו, בדרך כלל בילדות, וכשהוא גדל הוא מצליח להפוך את הפצע הזה למקור לרפוי לאחרים. כירון מייצג סוג של מקום שנפגע מתישהו, וכוכבים שיוצרים איתו קשר ניזונים מהפגיעה הזו, מעצימים אותה או מפעילים אותה - לא ברור. בכל מקרה, עד היום דרך פעולתו במפה האסטרולוגית שנויה במחלוקת, רבים נשבעים שהוא משמעותי ואחרים - שהוא חסר חשיבות. אישית - עדיין חוקר אותו בעצמי..

zivelca

Member
כירון ב 9 מעלות 53 דקות בסרטן

כירון באופן כללי לוקח את הזוויות שהוא יוצר ומוציא את תכונות של הכוכב שנמצא בזווית עליו ומוציא החוצה את הבית שבו נמצא (הכירון) .
י

למעלה