מה לדעתכם היה הראסל מניה הכי גדול?

linkin park2

New member
מה לדעתכם היה הראסל מניה הכי גדול?

לפי דעתי יש לי 2 9 ו10 10 אבל היה קצת יותר יפה
 

t-man

New member
לדעתי...

רסלמניה 16 הסיבה היא שכמעט כל קרב שם היה איכותי!!!
 
חחחח ממש

מה עם הקרב הארדקור הנורא ואיום????? מה עם הקרב הדוחה בין דה קט לאייבורי???
 

TRIPLEfnH

New member
ולדעתי

הרסלמניה הכי טובה, לדעתי, היא רסלמניה 17 עם שניים מהקרבות הטובים ביותר בהיסטוריה, אסטין מול רוק ו TLC 2 במקום השני היתי שם את רסלמניה 10, שוב עם שניים מהקרבות הטובים ביותר, ברט מול אואן (לדעתי, הקרב ללא חוקים מיוחדים הטוב ביותר בהיסטוריה) ומייקלס מול רייזור במקום השלישי אני לא בטוח, צריך לראות שוב כדי להחליט, אבל נראה לי רסלמניה 8 (ברט מול פייפר, פלייר מול סאבאג´)
 
רסלמניה 10

ולו רק בגלל החדשנות במייקלס VS רייזור. אחת הרסלמניות המרגשות ביותר שהיו. או גוד, הWWF כל כך משעממת, מתי יחזור כבר בנואה?
 

dbzb

New member
Play the tape ../images/Emo55.gif

of WrestleMania10 without volume and you´ll see the matches are not so good. This was one of Bobby Heanen´s best nights. He really put over the matches and the wrestlers, not talking endlessly on what will happen on the main event while we are seeing great action. "Shawn Michaels is Superman!!!"​
 

nir_v

New member
קבל תיקון

בובי הינן לא היה ברסלמניה 10(94) הוא כבר הפסיק לעבוד בארגון בסבביבות סדרת ההישרדות 93
 

TRIPLEfnH

New member
מי חידש מה ?

מייקלס לא חידש כלום, ובטח לא רייזור. את קרב הסולם הביא ברט הארט ל WWF, אבל לא, אפילו לא לברט מגיע הכבוד על "המצאת" הקרב, אלא רק על הבאתו ל WWF (קרב הסולם, ככל הנראה, נולד בקנדה, בטרטורית ההיאבקות של סטו הארט, אבל לא תמצא לכך הוכחה בשום מקום.) ב 1992 הגן ברט הארט על התואר הבין יבשתי מול שון מייקלס בקרב סולם שצולם אז כדי להימכר יותר מאוחר בקלטות (COLESIUM VIDEO). יש לי את הקלטת והקרב, דרך אגב. באותה תקופה היו שון מייקלס וברט הארט HIGH MID CARDERS ושלא כמו בקרבות המאוחרים שלהם כשהיו כבר סטארים, בקרב הזה נתנו ברט ומייקלס הופעה מעולה, וכך כמה חודשים מאוחר יותר שוב יפגשו ברט ושון הפעם במיין איבנט של סרביבור סיריס 92, הפעם יגן ברט על התואר העולמי. ברט, דרך אגב, ניצח בשני הקרבות חלק. מדהים איך שדברים התגלגלו אחר כך. מלבד מפגש בקרב 4 על 4 בסרביבור סיריס 93, יפגשו השניים שוב רק ברסלמניה 12 ב 96, הפעם יהיה ברט אגדה חייה, ואילו מייקלס סטאר ענק ואגדה בדרכה, אבל מתח וחוסר כבוד בין השניים ימנעו מיהם לעבוד ביחד למה שהיה בפוטנציה הקרב הטוב ביותר בכל הזמנים. (מייקלס והארט בשיאם, איירון מן מאטץ) 20 חודשים מאוחר יותר בסרביבר סיריס 97 השנאה בינהם תיהיה כל כך גדולה, עד שהקרב האחרון בין השניים יהפוך לבדיחה עם סוף דפוק, תרתי משמע.
 

dbzb

New member
They were certainly ../images/Emo55.gif

two of the best InterContinental Champions. And I would add to that list Mr Perfect and maybe Razor Ramon,​
 
החידוש היה בשינוי הכללי שחל בWWF

בשבועות ובחודשים שאחרי האירוע. כל ה"קארמה" של הארגון נע בכיוון שונה לחלוטין. מהבחינה הזאת, האירוע הזה היה אבן דרך.
 
למעלה