מה לגבי קרסטיפל?

מה לגבי קרסטיפל?

הראו בקטע לפרק הבא שהוא לא מרגיש טוב, ושפרמדיק בא לבדוק ולקחת אותו. האם יש סיכוי שלא תהיה הדחה? ושקרסטיפל יבקש מהשבט שלו שידיח אותו למרות שהשבט שלהם ניצח בחסינות?

IkMfNiY

New member
מ-ה ק-ר-ה ל-ק-ר-י-ס-פ-ל? ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כבר היה לו איזה קטע כזה העונה, לא? כנראה שזה יותר רציני. יעל

shaked2010

New member
יש שלושה מתמודדים שנאלצו ללכת הביתה

בגלל בעיות כל שהם (ככה אמרו פה) אולי קריספל אחד מהם...

../images/Emo58.gif

הוא לקה בדלקת קרום המוח וכמובן שהוא עזב את המשחק אבל היום הוא בריא וזה מה שחשוב. לא יודע מה יעשו. זה לא הוגן כלפי שבט טינאגו שהם יהיו בחיסרון מספרי, אז אני מאמין שיצרפו אליהם שורד.

../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

מה זאת אומרת יצרפו אליהם שורד? כאילו, ממי שהודחו לצמיתות? אולי אני פשוט לא מסוגל להתחבר לעובדות שהודחו יותר מדי מעניינים, אבל בגלל שכבר היו שמועות, הנה הדבר שיכול להסביר אותן: יצרפו את יעל במקום קריספל!

../images/Emo58.gif

אני ממש לא יודע מה הם יעשו אבל זה נראה לי לא הוגן שיהיה חסר לטינגו מישהו מבלי שהם הפסידו במשימה.

../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

מה שאני אומר מבוסס רק על זה שחלק מ"המקושרים להפקה" טענו שיעל חוזרת למשחק. ויש גם איזו הודעה במומו הפרה שאומרת שיעל מודחת רגע לפני האיחוד, כלומר - מקום 11 (שזה כבר מכובד, הרבה יותר מכובד ממקום 20 וגם הרבה יותר מתאים לעריכה ברמה מאסיבית כמו שעשו לה). כמובן שיש סייגים, קריספל ככל הנראה לא יעוף כבר עכשיו, וגם אם כבר אז יותר הגיוני שההפקה תחזיר את מירב. אבל זה לא הגיוני לי שיש כל-כך הרבה שמועות שיעל חוזרת למשחק.

עוז 61

New member
לדעתי זאת רק הטעיה הפקתית

ההפקה לא תתן לך ספויילרים אמיתיים לגבי החוזרים למשחק הם יגידו יעל בשביל להטעות אותך. גם שנה שעברה היתה הטעיה כזאת כאשר במשימת המגדל שמו תמונה של נסרין במקום אנסטסיה למרות שנסרין היתה מודחת מספר 2.

ZVIKA0130

New member
קריספל.../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

אני חושב שיש 3 סיבות אוו שהןא חלשלוש או עושה סתם הצגות למשוך תשומת לב אוו שבאמת הוא חולה ושיהיה בריא עד 120.

../images/Emo58.gif כבר שמתי לינק מ"מאקו" בשירשור אחר

אבל אני אשים עוד פעם גם בשירשור הזה, כי כנראה שלא כולם ראו את הלינק בשירשור השני. קריספל לקה בדלקת קרום המוח. על האי עדיין לא ידעו שזה דלקת קרום המוח אבל הוא חזר לארץ. מה שחשוב זה שהיום הוא בריא ונאחל לו שימשיך להיות בריא. הינה הלינק http://www.mako.co.il/entertainment-tv-media/tv/Article-d185b7f3aea0421006.htm

למעלה