מה לבחור

anatoly2

New member
מה לבחור

אני בן 26 .אחרי הרבה עבודות מזדמנות החלטתי שהיגיע זמן לבחור מקצוע לעתיד. אני אוהב לעשות משהו בידיי. אוהב לפרק ולהרכיב. אין לי כוח ללימודים ארוכים. חשבתי אל חשמלאי , טכנאי מוצרי חשמל או טכנאי מזגנים. אבל אני מפחד שלא אמצא עבודה בזה כי יש הרבה חשמלאים , טכנאים מזגנים, ומוצרי חשמל אנשים מחליפים ובמקום להזמין טכנאי. אולי מוסך?
מה אתם חושבים. אני רוצה לעשות קורס אבל אני נורא מבולבל ולא יודע מה לבחור! הזמן עובר. אני קבר בן 26 .

Yonik12

New member
אני מבינה אותך מעוד

אני מבינה אותך מעוד. זה בחירה חשובה בחיים ומפחיד לעסות טעות, אבל אני מאמינה שבעיניי עבודה – זה מזל – יש אנשים עם המון ניסיון ולא מצליחים להתקבל לעבודה ויש רק סיימו לימודים וכבר מוציאם ומתקדמים טוב!
ומזל הזה זה לא משהו ווירטואלי – זה מוטיבציה שלך ואור בעיניים.
אני מאמינה שצריך לבחור מקצוע שאתה תאהב ותוכל להיות מקצוען.
אני יודעת שלשכת תעסוקה נותנת קורסים חינם – תבדוק את זה. בטוח יש שם חשמלאי אולי גם מכונאי רכב. הזדמנות טובה .הם גם יתנו לך מקצוע מבוקש חינם וגם יעזרו למצוא עבודה. ולגבי טכנאי מוצרי חשמל ומזגנים אני ממליצה לך לבדוק מכללת אין ליין , אני אתן לך קישורים
אלך לבחור!
בהצלחה רבה.
קורס טכנאי מוצרי חשמל

איש טכני טוב לעולם לא יחסר:)

הי אם אתה טוב עם הידיים
ואתה אוהב את זה
אל תסתכל על כך שיש הרבה מקצועות כאלו
קודם תבין שבטוח יש משהו שהוא ייחודי לך שאנשים ירצו
ואהבה לעניין היא דבר גדול!
ואפשר גם לחדד לעצמך בדיוק במה אתה טוב
טוב יותר מאחרים ולפי כך לבחור מקצוע
מה מבין המקצועות שתיארת הכי מתאים לרצון וליכולות שלך?

אנשים טכניים חסרים

תעשה רק מה שאתה הכי מתחבר אליו אנשים טכניים חסרים בתחום ובמיוחד בתחום החשמל והמזגנים יש הרבה מכל דבר כמו בכל מקום תהייה טוב במה שתעשה ותהייה לך תמיד עבודה זה הסוד!

למעלה