מה לבדוק בדירה חדשה?

didi10

New member
מה לבדוק בדירה חדשה?

לא יאמן אנחנו ממש בקטע של להחליף דירה, ציינתי לי נקודות שאני צריכה באופן אישי לבדוק בדירה (למשל, חדר שירות גדול
)וכדומה... אבל מה מבחינת הפנג שווי? ציינתי לי כמה נקודות: 1. לנסות לבדוק כיוונים ואם יש להם שרטוט הבית... 2. שאין חלקים חסרים בד.מז', מע', צפון, מז', (לא בטוח שזוכרת את כל הכיוונים הקריטים...) 3. שאין שירותים בכניסה. יש עוד נקודות חשובות במיוחד שעלי לשים אליהן לב? כנראה השבוע כבר נבקר בדירות ואני מתכוונת להגיע עם "רשימת דרישות..." *כמובן לבדוק שלא ארע מקרה טרגי בדירה (בת דודה של בעלי המליצה לנו על דירה שמוכרים לידה, יצא ולא תפסתי אותם, איבדתי המספר, ואחרי יומיים החברה שלה סיפרה שנפטר שם ילד קטן...) אין, אין מצב שאגור במקום כזה!!! אביבוש יש לך כמה המלצות חשובות? הדגשים עבורי? יאללה לילה טוב טסה לישון

בשעה טובה

1) מה תעשי אם הכיוונים אחרי שבדקת אותם? 2) לא ש"אין חלקים חסרים בד"מ וכו'"... המבנה צריך להיות שלם בכל הכיוונים, גם חוסר במערב משפיע על המזרח והדרום מזרח... 3) מספר וגודל השירותים היחסי לכל גודל הבית גם כן חשוב מאוד לא רק מיקומם. יש המון דברים לבדוק, וגם יש את הכסף שאומר בסוף מה לבחור... ההמלצה שלי היא להיות מאוד סבלניים, לבדוק טוב מה רואים באמת ולא מה רוצים לראות. היכן אתם מתפשרים בגלל "אילוצים"... ומה היה שם קודם מאוד חשוב... מה עם לפרגן לעצמכם בית חדש?

didi10

New member
../images/Emo24.gifאיפה יש בית מושלם?

לצערי לא בונים היום בתים ללא חסרים ובליטות. שאלתי מישהי על כך (במש.מכירות) והיא אמרה שזה כדי ליצור חלונות נוספים לחדרים. בית מרובע/מלבן שלם רק אם אבנה לבד, הלוואי, אם היה לי התקציב. חייב להיות יד שניה כי אנחנו רוצים להישאר בשכונה שלנו ואין כאן בנינים חדשים, השמועות אומרות שתבנה כאן שכונה ענקית אבל זה יקח זמן, אם יתחילו לפחות עוד שנה את הבנייה, יקח 3 שנים עד הכניסה, וחובבת שינויים שכמותי - אמרתי לבעלי- אין בעיה, כשיהיה מוכן נחליף ונקנה שם... עוד 3 שנים, זה בערך נצח + 17, לא?? מקסימום, אחליף את הדירה הזו שלי, לדירה שתתאים יותר לצרכים שלנו כמשפחה, ובעוד 3 שנים, נחליף שוב (הרי כאן אנחנו כבר נצח+90 = 3.5 שנים!!!) mach too mach לגבי 1- הכיוונים שבדקתי, אבדוק שמה שחשוב לי לא יהיה חסר, ברור לי שהכל צריך להיות מושלם, אבל זה רק בעולם מושלים, או בסין... אבל לא רוצה בבריאות, זוגיות, שפע, קריירה, ועוד כמה שיהיו לי חסרים. 3.מס' וגודל השירותים- בדכ' יש 2-3 שירותים בדירות היום, אצלנו יש 2 כשלמעשה אחד מנוטרל לגמרי בהוראתי!!! (בחדר השינה שלנו לא מתקלחים ולא משתמשים בשירותים) אגב, אמרת להיות סבלניים - יש לך קצת סבלנות להלוות לי?

למעלה