מה לא עשיתי לו?!

מה לא עשיתי לו?!

השרתי בסבון השרתי רק במים מזוקקים השרתי בחומץ שמתי באיזי קייר אבל הוא לא מוכן לזוז ה- e-flow 19-20 דקות לוקח לי 5 מ"ל של טובי!! יאוש!!!!!!!!

b e c k y

New member
בוגד!!!

שאני אשלח לך את הפארי בוי שלנו שיראה לו מה זה? את יודעת, מה שלא הולך בכח...... (הולך ביותר כח)

תודה יקירתי ../images/Emo140.gif

פארי טורבו כבר יש לי.... אבל מה לעשות שהאי פלואו מתעקש להתנהג בדיוק כמו הטורבו די אירוני....

sporTV

New member
הוא מזדהה עם הטורבו בוי שמונח לידו...

חשבת על החלפת החלקים? הבנתי שאת עושה איתו הייפרטוניק סיליין......אני עושה איתו רק (!) קולירצין, ואת השאר בטורבו בוי, ואז המכשיר לא נסתם.....

ספורטי לאחרונה אתה ממש לא מבין אותי.. ../images/Emo10.gif

לא עושה איתו היפרטוניק!! רק קולירצין או טובי ופולמוזיים היפרטוניק עושה בטורבו איזזה חלקים? הממברנה? אבל החלפתי בדיוק בזמן ואחרי כשבועיים היא כבר נדפקה. ממש לא בא לי לקנות בהרבה כסף ממברנה חדשה שתידפק גם היא. את הנבולייזר עצמו לא נראה ליש הגיוני להחליף. אני יכולה לנסות... אולי....

sporTV

New member
באסה

שמעתי ממישהי שדווקא הפולמוזיים מאוד בעייתי באיפלו... תבדקי את הנושא עם תמי האחות, אני חשוב שהיא הייתה המקור. זה שלפעמים אנחנו לא מתקשרים, לא אומר שאנחנו לא קשורים

itamarc8

New member
סיאפניקית !

וואלה את צודקת אני אחרי חודשיים הממברנה הפסיקה להועיל ואני משתמש בו בגלל השקט לא סובל את הרעש של הפארי בוי ואני משתמש באי פלו בכל התרופות ויש לעיתים כן שהמכשיר נכבה לבד אחרי הקולירצין במיוחד ושאר התרופות אני מכבה אותו במשכורת הבאב אני ארכוש שוב ממברנה חדשה חייב אני גם עוד מעט שנה עם המכשיר ואחליף את חלקי החילוף שלא נראה לי שהם הגורמים של הבעייה יאלה שיהיה לכם אחלה ערב טוב חברים איתמר

itamarc8

New member
יאלה סיאפניקית

בואי נלך להחליף יחד ממברנה רוצה? בדרך אזמין אותך לכוס קפה או נס רוצה? אגב הממברנה ה1 החזיקה לי חצי שנה והשני בקושי כמה חודשים מחכה לתשובה סיאפניקית אחת

chakiv

New member
e-flow לא כמו מה שחושבים

נכון..המכשיר בעייתי. ישנם כאלה שמסתדרים איתו מצוין. מנקים, מקפידים והוא עובד 5-8 דקות גג בכל אינהלציה. ישנם אחרים (ולא מעט, אני מודה) שפשוט המכשיר לא עובד להם כמו שצריך. המכשיר מתחיל לעבוד לאט יותר כבר אחרי שבועיים של אינהלציות, ויכול לקחת 20 דקות זמן אינהלציה. אני לא יודעת מה הסיבות להבדל בין 2 הקבוצות. מהצד זה נראה שקבוצה אחת מנקה יותר טוב, וקבוצה שניה מנקה פחות טוב - אבל זה לא ככה. המכשיר הוא כ"כ עדין שצריך לתחזק אותו הרבה יותר פעמים ולהתעסק איתו כל הזמן...יש כאלה שלא מסתדרים עם זה, אז חוזרים לפארי בוי. בכל אופן, המלצה שלי למי שעושה סליין היפרטוני - להשתדל לעשות את הסליין ההיפרטוני לא במכשיר האיפלו אלא דווקא בפארי הישן בשביל שלא ייסתם. ואם כן משתמשים באיפלו עם סליין היפרטוני - אז בסיום האינהלציה הזו, להכניס 2 מ"ל של מים סטרילים להזרקה (שאינם מכילים מלח) ולהפעיל את המכשיר על ריק עד שהתמיסה תתאדה כולה - המטרה היא לנקות את המערכת מהמלח הגבוה שנשאר - קצת שומר על החלקים.... ורדית

chakiv

New member
כמה? יש לך מושג?

אנסה לבדוק את זה מחר.... לא נראה לי שזה צריך להיות ככה. ורדית

ועוד משהו

מאמר מדעי בנושא אין לי יכולת להוציא את המאמר השלם ורדית או אורי, אתם יכולים לשלוח לי PDF? שלחתי כבר את הקישור לבלאו הבנתי ממנה שהמאמר לא ביוק מעודד ושהנזק לממברנה לרוב בלתי ההפיך אגב, הממברנה שלי לא ראתה מעולם סליין היפרטוני

chakiv

New member
שינויים בשימוש במכשירי אינהלציה לאורך זמן

להלן המאמר שניסית להוציא. עוד לא קראתי אותו, אבל בהחלט בהחלט חשוב. כדאי שיופיע כבר עכשיו בפורום לקריאת כל מי שרוצה. ורדית

למעלה