מה, לא ייתכן..........

aשרון

New member
מה, לא ייתכן..........

לא יודע מה זה, אולי זה היה רק באזור שלי, מי יודע.... אבל אתמול בשעה 19:00 לא שידרו סטארגייט(ממש מפתיע!) אבל מה שיותר הפתיע אותי, זה איך שאני פותח את הפורום ואין שום תגובה או מחאה על אי השידור,
מה אני שואל את עצמי, הייתכן שבכל חלקי הארץ שידרו את הפרק ורק באיזור שלי לא, לא ייתכן, תגידו שזה לא נכון. מה חבר'ה, מה האדישות הזאת לאי שידור פרק, שלא תבינו לא נכון, אני שמח עד הגג שהפורום סוף סוף התעורר, אבל באמת, איזו קרירות, תתייחסו, תגידו משהו, למרות שזה שידור חוזר. בברכת חתימה טובה, שרון

אם זה מנחם אותך

גם בשטוקהולם לא שידרו אתמול פרק אבל הייתי במסיבה חביבה. עלובה קמעה, אבל החברה הייתה אחלה. אפילו הצלחתי למצוא עוגת דבש
ולתגובות שרצית לשמוע: "ערוץ 1 האלה, אי אפשר לסמוך עליהם שיעשו משהו נכון" "מה??? לא שידרו אתמול סטארגייט????" "אוףףף....אני חייבת לראות את ג'ק ועכשיו!" "טיאלק, תעשה לי ילד!" "נמאס מהיחס לסדרות מד"ב בארץ, אני עובר לכוכב של האסגרד" עוד?

aשרון

New member
כן, זה מספק אותי......../images/Emo9.gif.......

אתה ענק, גדול, תודה על התגובות, התפוצצתי מצחוק! תגיד צפניה, אתה מתכוון לצום שם בשבדיה, אתה יודע יום כיפור וכו'?

למען האמת

אני מתכוון לצום. אני פשוט תוהה לפי איזה שעון לעשות את זה כי בשבדיה מחשיך מוקדם יותר
באיזו שעה מתחיל הצום בישראל?

aשרון

New member
אהייה שמח לעזור.

את כל הפרטים המדוייקים, פרטי שעות הצום וכו' אוכל לתת לך רק מחר. לפי מה שמתפרסם בעיתון כמובן. היי, תוכל לתזמן את השעות לפי ההודעה שלי מחר בפורום. מבטיח לעשות את זה בתחילת שעה. מעניין מה השבדים יגידו על הצום, ובטח נקרא על זה בבלוג שלך. יאללה ביי

[TNT]

New member
אני כבר כל כך מיואש מערוץ אחד

עד שאין לי כבר ממש צפיות מהם ככה שאני כבר לא מתעצבן זה שהם מבטלים דברים בלי להודיע

צפניה, לא ידעתי שאתה גר בשבדיה

אני כנראה לא מעודכנת.
סורי... בכל מקרה, עוד תגובה שעוד לא שמעתם: "למה לעזאזל הורידו את סטארגייט בשביל תוכנית על ראש השנה ששודרה בשבוע שעבר כבר, וזה בכלל ערב יום הכיפורים???"

למעלה