מה? לא ידענו!

אתם לא יודעים עלי כלום../images/Emo11.gif

לא קשה. 1. אני פהO: 2. אני עוברת דירה עוד יומיים ובגלל זה נעלמתי מפה בימים האחרונים. 3. אני צמחונית כבר 6.5 שנים (ואני בת 15.5) מאידאולוגיה בלבד (וזה כולל דגים, פריטים מעור וכל החארטה שרוצח חיות. אה! אבל יש לי וואנס שקניתי איפשהו בסביבות גיל 12, כי הייתי בטוחה שזה סינטטי או משהו. אבל אחרי שגיליתי שלא - NO MORE VANS FOR ME) 4. אני אלרגית לאבק וכל שני וחמישי העיניים שלי מתנפחות פי 8 ממה שהן בד"כD: (נו, אני כן מטפלת בזה... אבל קורה...)

Tamar38

New member
טוב, בא לי גם ../images/Emo13.gif

1. אני ממש אוהבת את כל הרכבות הרים למניהם ובכלל, לונה פארקים. אה ועשיתי תבנגי בסופרלנד! :p 2. יש לי קופסא מלאה בצמידים, שאנלא ממש שמה. אני קונה, שמה אותם כמה פעמים ואז הם נשארים בקופסא 3. אני רוקדת גאז, היפהופ, מודרני וקלאסי אה ויש לי רגלי 0 חחחח
4. יש לי עיניים ירוקות כחולות. הם בעיקר ירוקות אבל כשאני בוכה הם כחולות!

itarog

New member
חעח!

1. קוראים לי איתמר, לא אוהב את השם
2. סגרתי בגן חובה דלת מקלט כזאת על הראש של מישהו, כי הוא עיצבן אותי
3. אתמול התחלתי שיעורי נהיגה
4. לאחרונה קיבלתי מלגה לתואר ראשון בטכניון

ספפפפיר

New member
עליי...

1.יש לי שלושה אחים 2.פוחדת בטירוף מג'וקים 3.כל יום אני מתנחלת בפורום אבל לא מגיבה :S 4.עוד חמישה ימים יש לי יום הולדת 16

o r a n o o s h

New member
מה לא ידעתם עלי? ../images/Emo12.gif

1. הייתי שנתיים בקבוצת כדורעף בכיתות ה'- ו' 2. יש לי פחד גבהים 3. למדתי שנתיים פסנתר, שלש שנים חלילית ועכשיו אני לומדת גיטרה 4. יש לי חולשה לנעלי ספורט (טוב, זה לא כל כך יוצא דופן) ויש לי עוד כמה דברים אבל אמרתם רק 4 אז אני ישאיר כמה לעצמי :)

shahar1989

New member
שתדעו...../images/Emo3.gif

- יש לי אח תאום - אפ'עם לא עברתי דירה - אני לא אוהבת חומוס, אבל לאחרונה כשאני מאוד רעבה אני כן אוכלת [
] - התכנון שלי לסוף הקיץ זה לטוס עם חברים ליוון!!

matanky

New member
וואי זה קשה חח ../images/Emo6.gif

1. בבוקר, אני קם עם פרצוף של כאילו אני עומד לרצוח מישהו וזה לפחות שעתיים ראשונות של הבוקר [ 8:00-10 ] 2. אני יודע להעביר ידים כזה מאחורי הגב?
יש כמה שיודעים אבל... 3. השיער המקורי שלי הוא שטני [ אם ככה כותבים ] ואני צובע לחום.. [ סתם חחח
אממ.... אני מת על עיניים כחולות
] 4. התחלתי עם ילד בכיתה ז'
והואסיפר את זה בערך לחצי שכבה שלו

tohar6

New member
ממ גמאני.. זה מעניין :))

1. אני לומדת בפנימייה שעה וחצי מהבית.. ובגלל זה אני יכולה להגיב פה רק בסופי שבוע או חופשים :(( 2. אני מגיעה עם הלשון לאפ.. 3. הייתי רוכבת על סוסים בנבחרת שנתיים.. 4. נולדתי ב25.9.90 ובגלל זה גמלי יש פעם ב7 שנים יומולדת ביום כיפור..

אמממ...אמממ...הרבה.

1. אני מפחדת מדגים (לא אוכלת לא שוחה..) מגעיל אותי. 2. נפלתי פעם על מנגל ונפל עליי מגהץ 3. חיות מגעילות אותי.. 4. חגגו לי פעם יומולדת עם עוגת הבית ונר נשמה...( הייתי בפולין זה הנר היחיד שהיה)

עינוווב

New member
לא נראלי שאתם יודעים עליי משהו../images/Emo6.gif

נו טוב.. נזרום
1.אני ממש, ממש ממש ממש שונאת את השיער שלי.
2.יש לי פחד גבהים מטורףף. 3.אני אוספת פקקים של פחיות
(יש לי כבר איזה 60
) 4. כשהייתי בת 6 הבהלתי בטעות חתול והוא מת
(אחמאחמ רותם
)

למעלה