מה? לא ידענו!

Tamar38

New member
מה? לא ידענו!../images/Emo2.gif

משחק נחמד כדי להכיר קצת יותר את חברי הפורום שרשרו לכאן 4 דברים שלא ידענו עליכם

אוו נחמד:)

אממ.. 1. אני עובדת בחברה באינטרנט שהמנהל שלה הוא יניב ויצמן
2. אני עובדת במקדונלדס כבר קצת פחות מחודש
3.אני ממש אבל ממש לא אוהבת חיות! בחיים אני לא אכניס לבית שלי חתול או כלב.. כשפעם אמא שלי החליטה לשמור על החתולה של סבא שלי בבית שלנו אני הסתגרתי בחדר שלי כל התקופה שהיא הייתה רק כדי שלא יקרה שאני אתקל בה=\ 4.כל הקיץ הקודם הייתי בירושלים בגלל המלחמה וזה היה דיי נוראי=\

שרון710

New member
אני=)

1) רקדתי בלט שבע שנים ופרשתי לפני שנתיים. 2) יש לי אח ושתי אחיות=) 3) היו לי איזה 6 מחנכות
4) הייתי בארה"ב פעמיים

לי היו 10../images/Emo12.gif

א-מחנכת1 ב-מחנכת2 ג-מחנכת3 מחנכת4 מחנכת5 (המורה הראשונה עזבה והשתיים האחרות החליפו אותה) ד-מחנכת6 ה ו-מחנכת7 ז ח-מחנכת8 ט-מחנכת9 (עברתי בצפר) י-מחנכת10 אוי נוראי

oO nam nam Oo

New member
לי היו 11 מחנכות ../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

כיתה א' - מחנכת 1. כיתה ב' - מחנכת 2 + מחנכת 3. כיתה ג' - מחנך 4. כיתה ד' - מחנכת 5. כיתה ה' - מחנכת 2, עוד פעם. כיתה ו' - מחנכת 6 + מחנכת 7. כיתה ז' - מחנכת 8. כיתה ח' - מחנך 9. כיתה ט' - מחנכת 10. כיתה י'-י"א (והיא תהיה איתנו גם בי"ב) - מחנכת 11.

../images/Emo6.gif

1. יש לי רגלי X, שזה אומר שברגע שאני בעמידה ראשונה אז הברכיים שלי חובטות אחת בשניה
וזה הורס מלא דברים. 2. הייתי אמורה לקפוץ כיתה בכיתה ב', עשו לי איבחונים ואמרו לאמא שלי שיש לי IQ מאוד גבוה, אבל המצב הנפשי שלי הוא של ילדה בכיתה ב'
3. יש לי טראומת אוטובוסים, אני פשוט פוחדת מהם
4. הייתי בלהקה של העיר שלי משהו כמו 4 שנים, ואז עזבתי לטובת המחול.

שרון710

New member
איך הברכיים שלך חובטות אחת בשנייה../images/Emo6.gif

חחח בעמידה ראשונה? וגם אני פחדתי פעם מאוטובוסיםXD

קשה להסביר../images/Emo6.gif

פשוט... לאנשים שאין להם רגלי X הצדדים של הברכיים נוגעים אחד בשני, אצלי הברך הימנית עולה על השמאלית.

רגלי O זה הכי מוזרי../images/Emo6.gif

לחברה שלי יש רגלי O
רגלי X זה מעצבן, אבל לי מילא, למורה שלי יש מה זה איקס, שהם נפגשות באופן נורמלי רק שהיא בשנייה

( ), משהו כזה../images/Emo3.gif

סתם, זה לא נראה בדיוק ככה. הברכיים פשוט לא נפגשות לעולם...נכון?

matanky

New member
חחחחחחחחח אלוהים ישמור ../images/Emo6.gif

רגלי X רגלי O איזה עוד רגליים יש ?
אני הייתי הולך על רגלי O זה נשמע מגניב
אבל אני מעדיף להיות רגיל
בטח אתן הולכות עקום וזה... [
]

Tamar38

New member
יא עמבה שכמותך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחח אין רגיל. תעשה ראשונה ואז תבדוק אם יש לך רווח בין הרגליים/ברכיים[ O] או שהם מתנגשות [X]

למעלה