מה לא בסדר?

מה לא בסדר?

כבר 5 שנים יחד בני 30 +- . התחיל נהדר אח"כ ראיתי שזה לא מה שחשבתי . לא משתף. סגור. מרוחק ,עסוק בשלו. אני מאד משפחתית ,מדברת, משתפת,מציעה ,יוזמת. והוא רוצה שקט ולעשות עסקים. בנתיים יש כבר ילדים ( 2) . נסיתי טיפול לא כל כך התאים לו. עצות מחברות מכאן ועד .... לא עזר. הסקס ממש טוב בתדירות של 1 לשבוע. אני רוצה שיתוף ,חברות,יצירה ,יזמות. מה אתם אומרים?

עיזבי אותו באמשל'ך

הסקס טוב?! אל תגעי!!!! תיצרי לך חיים. תהיי גם את עסוקה בשלך. תיזמי פרוייקטים. תנתבי את האנרגיות שלך גם מחוץ למעגל המשפחתי. תשתפי אותו ממקום מלא ולא ממקום נזקק.

אנא ערף, בפעם אחרונה שהלכתי להיבדק הייתי פסדר

סקס הוא מראה של יחסים. אם היא אומרת שטוב לה אני מאמינה לה. אם היתה שם חברות לפני הנישואין היא אמורה להיות גם עכשיו, אולי בשינוי צורה. אם לא הייתה - אין מה להלין על כך עכשיו. הפרדת רשויות - מה שתלוי בבעל (סקס) - אליו. מה שלחברה הכי טובה - לפי המצאי.

מזל ../images/Emo13.gif

כשהיא התחתנה היו לה צרכים ורצונות מסויימים הם השתנו אני לא חושבת שבנזוג צריך לתת מענה לכל הצרכים והרצונות אבל בשבילי - חברות (וגם סקס) הם צורך בסיסי בזוגיות לא מוותרת על אף אחד מהם

ענייני סגנון

בזוגיות יש תמיד צד שהוא יותר, וצד שהוא פחות. ויש גם תקופות. יכול להיות שהיא בתקופה שהיא פחות עסוקה ממנו, יותר עם הילדים, זה יכול להיות מאוד מרוקן, דוחק לנזקקות רגשית. הוא לא יכול למלא את זה באופן שהיא אולי רוצה. זה לא אומר שהוא לא עושה את זה בדרכו שלו. אילו היה מתנכר לה - היית שומעת את זה.

את בהחלט צודקת

זוגיות זה רכבת הרים או גרף של סינוס, כל אחד ועולם המושגים שלו. לפעמים יש יותר קירבה ולפעמים פחות ונשאלת השאלה מה יש יותר ואיך נראה הממוצע ובעיקר איך עוברים את נקודות הקוש אני לא יודעת למה את מתכוונת בביטוי "מתנכר לה". אני לא יודעת למה היא מצפה. אין ספק שמושג החברות והצרכים שלנו מחברות משתנים בין גברים לנשים ומאדם לאדם. אם היא צריכה חברה טובה - מעטים הגברים שיוכלו להיות במקום הזה. אם היא צריכה להרגיש איכפתיות, מעורבות, לזה היא בהחלט יכולה לצפות ורוב הגברים גם יוכלו לספק. אני חושבת.... כבר אמרו עלי שאני אופטימית.

היום אני דווקא במוד של אנטי הכללות

קודם כל אני שמחה שהגעת למסקנה שאני צודקת!
להיות צודקת זה מסע נפשה של כל פולניה באשר היא <ללא כל קשר למוצא שלה>. אני אומרת איך נראה הממוצע לא חשוב. הממוצע המדומיין תפקידו העיקרי להחזיק או להרחיק לגמרי בקשר. גם מקדם הסינוסואיד לא מי יודע מה חשוב, רק לדעת שהוא קיים. בנקודות הקושי אנחנו מתגלים במערומנו. משם כמה אפשרויות - להפיל את התיק במלואו על הצד השני <רובנו אלופים אולימפיים בעלי מדליות רבות>, לנטוש, לעצום עיניים ולשחק בכאילו לא קיים <הקושי>, להתכנס בייגון על חוסר היכולת להתמודד, או להתמודד (דורש מודעות) - להתאמץ להתעלות מעל הדיפולט שלך ומשם לצמוח. מתנכר לה - לא איכפת לו ממנה בכלל - טוב לה, רע לה - היא יכולה בעיקר לקפוץ לו, העיקר שעניינים שלו דופקים כמו שצריך. אין לי מושג מה זה המושג הזה חברות. הגדרות למוסד החברות משתנות עם הגיל, עם המצב. להרגיש מעורבות ואיכפתיות זה יותר קונקרטי. אפשר לדון בזה. הוא יכול <מבחינתו> "לתת את כל כולו" לקשר, אבל לה זה ירגיש כמו זימזום של זבוב או כמו חוסר התאמצות מצידו, כי היא צריכה את זה יותר חזק. איפה האמת? האמת היא באמצע, בפער, במשא ומתן או באי משא ומתן <היתקעות בציפיה>. למה להתעקש שהוא ימלא אצלה את הכ-ל ועד הסוף? טוטליות חונקת יחסים הכי יפים.

צודקת 2

פעם שלישית - נמכר
יותר מהכל - אין דבר כזה שמישהו ימלא אצלך ה כ ל ואין ספק שטוטאליות חונקת. לגבי הגדרת החברות - משתנה לא רק במהלך השנים, אלא בין אנשים. ומהחוויה האישית שלי - המצב הזה שבו מישהו מרגיש שהוא נותן את כל כולו ולצד השני זה מרגיש כמו זמזום - זה מקום כל כך מתסכל.

אייבורי

New member
על שלשה דברים העולם עומד

ורק לי לא עומד עורך יקר, אתה יכול לעזור לי. חברות היא הבסיס לחברות, לכל אדם יש לא מעט חברים ועדיין הם לא בני הזוג שלו. מצד שני, יש אנשים שמקיימים יחסי מין עם אנשים אחרים והם גם לא בני הזוג שלהם. המסקנה שזוגיות עומדת על כמה רגלים. 1. סקס 2. חברות 3. סקס טוב.

seeyou

New member
למה חברים עדיין הם לא בני הזוג שלו?-זה פשוט.

לא דופקים את החברים(לפעמים סקס זה "מקובל"( Friends with benefits) את בני הזוג זה מותר

mmuuaa

New member
לגיטימי..

זה לא שאת רוצה שיתוף, חברות וכו'.. את רוצה חיים ביחד לא כל אחד לעצמו... את לא רוצה להרגיש נטע זר את רותה להרגיש זוגיות.. בקשה שיא הטבעית, שיא הלגיטימית, וזה בעצם מה שצריך להיות באמת.. אני לא מכיר אותו בשביל באמת לענות על מה הסיבה שגורמת לו ככה להתנהג,, אבל מה שברור שזה קורה, שבהתחלה מתלהבים ואחר כך יורדת כל ההתלהבות, במיוחד שנהיים מחוייבים (בעקבות הנשואין, ילדים וכו' מעניין לדעת אם זה לא התחיל קצת אחרי הנשואין שלכם...) עצתי לך שתנסי דבר ראשון פשוט לשבת איתו שיחה כנה ואמיתית , מלב אל לב, ותשפכי את כל מה שאת מרגישה, ובעיקר תקשיבי לו מה לו מפריע מה הוא רוצה ומצפה... לאחר מכן פשוט תנסי ליצור התחדשויות בקשר שלכם, שזה לא יהיה שגרה, ובעיקר תתני מענה לתחושת המחויבות שיש לו שזה הגורם העיקרי לבן אדם לא לרצות להעניק.. (תנסי לדמיין את חברה שלך כל היום דורשת מחמאות תוכלי לתת לה אותם..? בהצלחה...

אייבורי

New member
תאמצי כלב?

את יכולה גם לאמץ חברה טובה שתשתף תקשיב תאוורר את הפה מידי פעם. הרצון שאיש אחד יספק כל צרכיך במדבר, הוא רצון לא מציאותי מצאת גבר טוב שאפשר לסמוך עליו, הסקס מתאים וטוב אז למה להרוס

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש לזה 3 תרופות

תרופה א' יקרה מאוד, מרה מאוד אבל עושה את העבודה. תרופה ב' זולה ובטוחה לשימוש, נותנת תוצאה חלקית בלבד. תרופה ג' בחינם, פועלת מהר, והופכת אותו לבעל החלומות. לתרופה א' קוראים גרושין לתרופה ב' קוראים לקבל אותו ולא להציק תרופה ג', בעקבות הביקוש הגדול, אזלה זמנית מן המלאי.

למעלה