מה לא בסדר...........??

B r i a n a

New member
מה לא בסדר...........??

שלום לכולם... לאחרונה יש לי בעיה.. נורא בא לי לחזור ולהיות בקטע של סטוצים, יציאות וכאלה... אני נשואה ללא ילדים, יש לי עבודה מכניסה ,מאתגרת ומספקת במסגרתה אני פוגשת הרבה גברים (ונשים) חדשים ומושכים... אני פלרטטנית מטבעי וזה מביא להרבה רמזים מיניים מאנשים שאני באינטראקציה איתם... אני לא עשיתי כלום אף פעם חוץ מלחייך ולפלרטט באופן תמים לגמרי.. אם כי קיבלתי כל מיני הצעות לצאת לשתות או לאכול או כל דבר אחר... בימים האחרונים קיבלתי ממישהו הצעה לצאת לשתות ..ופתאום הרגשתי שממש ממש ממש בא לי לענות בחיוב.... ולא בשביל לפתח קשר אלא בשביל סטוץ קצר , כמו בימי הרווקות שלי.... להרגיש את ההתרגשות הזו של המתח של הפגישה הראשונה, הנשיקה הראשונה ו(סליחה על הבוטות) הזיון הראשון..... לי ולבעלי יש קשר טוב וחזק.. יש לנו את הבעיות שלנו .. אבל לא היתי מגדירה את הזוגיות שלנו כבעייתית... העובדה שאני מרגישה ככה גורמת לי להרגיש לא נעים מבעלי מצד אחד... ומצד שני אני לא יכולה לצוות על עצמי להרגיש אחרת...

seeyou

New member
איפה הבעיה?../images/Emo152.gif

נבין את הסיפור שלך דרך בדיחה. עולה חדש מארה"ב חרידי עולה עם משפחתו לארץ במכס פותחים את המכולה ומוצאים 3 מקררים שואלים אותו אנחנו מבינים 2- אחד לבשר והשני לחלבי אבל מה עם השלישי? עונה החרידי בלחש....ואם מתחשק קצת "לבן"? אז אם לך ולבעלך יש קשר טוב וחזק אז מה הבעיה להוסיף סעיף ליחסים שלכם שמותרלגלוש לפעמים עם אחרים לא בשביל לפתח קשר אלא בשביל סטוץ קצר. אני בטוח שתדעי למצוא את הפיתרון המתאים לך
בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שזה נורמלי לגמרי להרגיש ככה

הדילמה היא דילמה, ותצטרכי החליט לבד מה את עושה, אבל עצם העובדה שאת מתגעגעת לרונטיקה, ריגוש, מין חדש - היא לגמרי נורמלית ומראה שיש לך שמחת חיים ובריאות נפשית. זה שהדילמה קשה - זה נכון. ברור שבחירה לאפשר לעצמך את התענוג הזה יש לה מחירים לא פשוטים, די מובנים מאליהם, ולכן אני לא אחזור עליהם. אני חושב שאחת הבעיות שאולי פחות מודעים להן, באם תלכי על זה, היא שהחשק לא נעלם אחרי הסטוץ הראשון, ורוב הסיוכיים שהוא גם יגבר... מה שאומר שיהיה לך כיף תוך כדי, אבל חיים מאוד לא פשוטים אחר כך, ויהיה גם לא קל להפסיק. משהו שבכל זאת יכול לעזור לך הוא ההבנה שריגוש הוא ריגוש, וזה לא משנה אם הוא רומנטי-מיני או יצירתי או כל ריגוש אחר. כלומר, אני מנחש שחסר לך רישוג בחיים, נקודה, ושאת הריגוש הזה את יכולה להשיג גם בדרכים אחרות, שאולי יתרמו הרבה יותר לשלמות ולהפתחות שלך: לאתגר את הקריירה שלך, את ההתפתחות האישית, את סל היכולות והאתגרים שלך בחיים. כמובן שזה הרבה יותר מורכב מלצאת לדרינק, אבל בטווח הארוך זה הרבה הרבה יותר משמעותי, וגם זה לא הרסני לזוגיות - אלא ההיפך. סביר להניח שכשמשהו אומר לנו שחסר בחיינו ריגוש, שינוי, התפתחות, זרימה - אנו נייחס את זה קודם כל לתחום שבו אנחנו הכי מכירים את הריגוש. במקרה שלך, ושל רבים וטובים, זה הולך לכיוון המיני-רומנטי. אבל זה לא בהכרח אומר שהחוסר הפנימי הוא דווקא שם - פשוט שם קל לך למצוא פתרון מהיר. בכל מקרה, כשיש ספק, (וטוב שיש ספק), עדיף לא לרוץ למשהו נמהר שיהיה קשה להחזיר אחורה... מריוס

גישה קצת אחרת...

תשמעי, בינינו, הפנטזיה עולה על המציאות... בפנטזיה שלך הסטוץ מדהים, הסקס נפלא אבל את לא נקשרת לבחור ריגשית אלא ממשיכה למחרת עם חיוך של חתול שגנב את השמנת. במציאות זה לא תמיד ככה, בדרך דברים משתבשים, הסקס ... סתם סקס... או שלא... ואז את רוצה עוד, נקשרת רגשית, מסתובבת למחרת מבולבלת ומתוסכלת, לא מצליחה לתפקד... בקיצור כאב ראש גדול אני מציעה לך לשתף את בעלך בפנטזיות שלך וככה להפוך אותו למאהב שלך...

seeyou

New member
להפוך את הבעל למאהב?../images/Emo24.gif-אוטופיה

את צודקת בתאוריה
במציאות זה אחרת, כאשר לא מסתפקים במה שיש. היא מציינת ש"לי ולבעלי יש קשר טוב וחזק" ולמרות זאת היא מוכנה להסתכן בחפוז. בני אדם בדרך כלל נמשכים לדברים "אסורים"
יוסי היא גם כותבת:"להרגיש את ההתרגשות הזו של המתח של הפגישה הראשונה, הנשיקה הראשונה ו(סליחה על הבוטות) הזיון הראשון....." זה מזכיר לי בדיחה קצרה.... שאלה:למה גבר רוצה זיון מוקדם על הבוקר? תשובה: להיות בטוח שהוא הראשון באותו יום.

ח B r i a

New member
איזה ניק מדהים יש לך ../images/Emo99.gif

מצטרף לדעת המלומדים שכתבו שאולי את יודעת איך זה מתחיל אבל אף אחד לא יודע איך עניין הסטוצים יסתיים....

למעלה