מה לא בסדר ב DOUBLE BUFFERING שלי ?

• פותח הנושא J2EE
  • פורסם בתאריך

J2EE

New member
מה לא בסדר ב DOUBLE BUFFERING שלי ?

שלום אני מנסה לעשות בג'אוה DOUBLE BUFFERING על מנת שאוכל לקחת GIF קטן (20*20 פיקסלים) ולהשתמש בו כרקע לכל ה Frame. הבעיה היא שכאשר אני עושה למשל Drag ל-Frame ומנסה להגדיל אותו, אני רואה איך לאט לאט הרקע מצויר, וזה למרות השימוש כאמור ב DOUBLE BUFFERING . האם זה בגלל שהלולאה הכפולה שכותבת לבופר לוקחת פשוט הרבה זמן ? אז מה הפתרון ? כתבתי שתי גירסאות ובשתיהן אותה הבעיה: ImagedFrame2 - שמוש רגיל ב DOUBLE BUFFERING ImagedFrame - ניסיון שיפור על ידי כך שמצוייר כל פעם רק השטח הנוסף. יש עיצה ?!

cprog

New member
טוב, תבדוק את זה:

קודם כל אני רוצה שתדע שאינני יודע JAVA אבל אולי בכל זאת אני יכול לעזור. להבנתי: 1. bufferGraphics - הוא איזור הזיכרון של המסך. 2. bufferImage - הוא ה page שאתה צובע בזיכרון. אם ההגדרות הנ"ל נכונות, מה שנראה לי כאן בעייתי: בגוף הלולאות for (int i... for (int j אתה אמור לבצע: bufferImage.drawImage ולא bufferGraphics.drawImage רק עם סיום הלולאות עליך לבצע במכה אחת את ההעברה מ bufferImage ל bufferGraphics. משהו כמו: bufferGraphics.drawImage(bufferImage , 0, 0, Width-of-bufferImage, Height-of-bufferImage, this);

J2EE

New member
אולי משהו יואיל להתייחס ?

הקפצה הקפצה הקפצה......................

selalerer

New member
טוב, אני לא ממש יודע Java אבל זאת

נראית תוכנית נהדרת!

למעלה