מה לא בסדר בתמונה
S Sefy New member 27/8/03 #2 שהיא דומה לוויאג'ר ? או זה שיש שם שני מנועים ? או החלקק הקידמי נראה לי מוזר ולא סימטרי
R reformy New member 27/8/03 #3 שני המנועים נוטים לאותו כיוון? ויוצרים אי-סימטריה משוועת שיכולה לקרוע ספינה לגזרים ברגע שינסו לעבור לעל חלל?...
שני המנועים נוטים לאותו כיוון? ויוצרים אי-סימטריה משוועת שיכולה לקרוע ספינה לגזרים ברגע שינסו לעבור לעל חלל?...
S Sefy New member 27/8/03 #4 הם לא אמורים להיות באותו כיוון ?? 8 אני חושב שאם הם יהיו בכיוונים שונים, או אז החללית תהיה בסיבוב לתמיד
הם לא אמורים להיות באותו כיוון ?? 8 אני חושב שאם הם יהיו בכיוונים שונים, או אז החללית תהיה בסיבוב לתמיד
ב בצל אל New member 27/8/03 #13 הדברים המאורכים עם האדום בקצה ופס כחול לאורך, שממוקמים בצד האחורי של הספינה ושבתוכם נמצאים כביכול מנועי הוורפ.
הדברים המאורכים עם האדום בקצה ופס כחול לאורך, שממוקמים בצד האחורי של הספינה ושבתוכם נמצאים כביכול מנועי הוורפ.
T TUVIX New member 27/8/03 #14 הקנים שעלים יושבים ה"בוסארדס קולקטורסת הוורפ קווילסת והוורפ פילד ג'נרטוס/אימיטרס" קפיש
T tivol man New member 27/8/03 #18 עשיתם הודעה כפולה ../images/Emo41.gif מגניב ../images/Emo41.gif יש לתסריטאים של הוויאג'ר בעיה ביצירת תחכומים שהיו נפוצים ב"דור-הבא"
עשיתם הודעה כפולה ../images/Emo41.gif מגניב ../images/Emo41.gif יש לתסריטאים של הוויאג'ר בעיה ביצירת תחכומים שהיו נפוצים ב"דור-הבא"
S Sefy New member 27/8/03 #12 אבל לזה אני התכוונתי! ../images/Emo7.gif אמרתי שיש שם שני מנועים, כביכול שניים על כל צד! יש פה הפליה של מילים!
אבל לזה אני התכוונתי! ../images/Emo7.gif אמרתי שיש שם שני מנועים, כביכול שניים על כל צד! יש פה הפליה של מילים!
R reformy New member 28/8/03 #20 אבל הם כפולים בצורה גרועה כי הם נוטין לאותו כיוון: // // (מבט מלפנים) במקום: // \\ טוב, ניסיתי.