מה לא בסדר בי???????

een ogenblik

New member
מה לא בסדר בי???????

התחזית דיברה על ירידה דרסטית בטמפרטורות. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי לבדוק את התחזית ביאהו בבוקר, לפני היציאה מן הבית. בכל זאת, ככה סתם מאפס עד חמש לרדת למינוס אחת עשרה נראה לי מוגזם, גם לבלגיה וגם (אפילו) לחורף הנוכחי. יופי, התעוררתי מספיק מוקדם כדי לבדוק, אך מחשבי סירב לעבור מפרנהייט לצלזיוס. אך בכל זאת, כאשר טווח הטמפרטורות נראה לי נורמלי אם רק היה בצלזיוס (מה זה נורמלי? מבחינתי הטווח שבין 26 ל-32 בצלזיוס בהחלט סביר), אך הוא בפרנהייט, זה חייב להיות קר. אפילו אני יודעת זאת.

התלבשתי היטב, כרכתי סביב צוורי את הצעיף העבה יותר והצטיידתי בכובע להגנה על אזני האומללות. בחו. לא היה נורא בכלל. פסעתי במרץ אל תחנת הרכבת. אחרי 20 עד 25 דקות הסרתי את הכפפות. לא היה בהן צורך עוד. לאחר עוד כשתי דקות הגעתי למקום בו מד טמפרטורה מצביע על המצב הנוכחי. הוא הראה בבהירות 0 גדול וירוק. 0 מעלות, ידעתי שלא נורא.

לא נורא? מה לא בסדר בי???????????

elley

New member
כלום. השתכנזת

MayFebruar

New member
את בסדר גמור!

אני בדר"כ בודקת מה המז"א באפליקציה שיש לי ובאתר נורבגי, בודקת גם את מד הטמפ' שיש לנו בבית ומראה מה הטמפ' בחוץ, ולפעמים גם יוצאת למרפסת לראות מה השלט האלקטרוני ליד החניה המקורה אומר. 4 מקורות שונים ועדיין, זה לא תמיד עוזר.

בסקנדנביה לכולם, ואני לא מגזימה לכו-לם, יש מד טמפ' ששמים בחוץ ליד החלון (בדר"כ מברגים או מדביקים למשקוף החלון\דלת) והפנים שלו פונה לתוך הבית. ככה שכשאת בתוך הבית את יכולה לבדוק. זאת הדרך הכי אמינה שיש לדעת מה הטמפ' (רק לא אלקטרוני, לנו יש והוא מזייף ברמות, לפחות אנחנו יודעים בכמה הוא מזייף).
בקיצור- מוצר מומלץ.

MayFebruar

New member
אמממ... אולי אז תתלבשי פחות חם

ויהיה לך קר באפס מעלות.
נראה לי שמד טמפ' מזייף יעשה את העובדה. במחשבה שניה, כל אתר מז"א הוא כזה.

een ogenblik

New member
אמממ, אני כה לא ברורה?

מה לא בסדר איתי שאני חושבת שאפס מעלות זה "לא נורא"?!?!?!.
אפס מעלות זה נורא. נקודה. סימן קריאה.

MayFebruar

New member
אז תעברי לאל איי

ותרחמי על כולנו!

וכן, היית ברורה. אבל אפס מעלות זה ממש לא נורא- זה מאוד נעים!
אבל אני מבינה שאת צוצון נשאר ברצון, אז פשוט תמשיכי לחשוב שזה נורא וזהו.

elley

New member
לדעתי לא

מינוס 16 זה נורא. כן. בהחלט. לגמרי. אפס? נה. סתם עגול.

een ogenblik

New member
פפחחחחח!

במרץ 2009 היינו בעיירה שכוחת אל בקזחסטן. לפני שעזבנו את בלגיה החלה ניצה לבצבץ על ענפי עצים וגם על אלו של השיחים. בקזחסטן, לעומת זאת, היה רוב הזמן סביב המינוס חמש עשרה במהלך שעות ה(אין)שמש. המקומייים ראו בכך את האביב המתקרב. אנחנו ראינו בזה חורף קשה. מאוד קשה.
לא סתם יבבתי ומררתי על מר גורלי בהונג-קונג כאשר קיבלנו חוברת הסבר על בלגיה והתברר לי שאני הולכת להתגורר במדינה בה רוה הזמן קר. כן, אני עדין מגדירה כל טמפרטורה מתחת לחמש עשרה מעלות חיוביות כקר. ככה לימדה אותי המורה לטבע בכיתה ו', ואיני מתווכחת עם תלמודה. אז אחרי מספיק זמן מחיה במזג האוויר הזה אני יכולה להסתגל לזה ששמונה מעלות חיוביות אינן קור כלבים, אבל זה לא הופך למשהו אחר ממה שזה. קר.

אז אם בארזים (שמונה מעלות) נפלה שלהבת (קור), מה להם להלין לאזובי הקיר (אפס)?
אפס אינו סתם עגול, אפס זו טמפרטורת קפיאה וזה נורא.

elley

New member
בכיף

רק תני לי ללמוד לבחינה המחורבנת הזו שיש לי ביום שישי. אחרי זה, אני לרשותך

אני כמובן שכחתי שלא מצאתי את יחידת

החיבור של הצינור של הגינה לברז
אז כשניזכרתי - גם לא טרחתי לקנות חדשה
ככה שהפריחה של הקאמליות הלכה וכנראה גם השזיפים.
זאת שנה שנייה ברציפות שאני מפקששת -
זה אומר שבאמת צריך לסדר את הצינור.

הילדים לעומת זאת נמצאים בתקופת בחינות.
למדו איתכם לבחינות בתיכון ?
....
ספרי הלימוד כתובים בצורה נעימה וידידותית לנוער.
אולי, אבל כשאני מבקשת: הסבר=> תרגיל => תרגיל נוסף אני צריכה לחפור בשני ספרים שונים,
על חלקיהם השונים.
אני חוזרת על כ-ל המתמטיקה של התיכון
ומתחילה ללמוד צרפתית

alma fa

New member

אין זאת אלא שאלהים שלח היום את אחד ממלאכיו הבכירים ל-dagje wereldbol, וכדי להקל עליו ככל הניתן הנחית אותו בארצות המישור (על כן הן ארצות מישור, בהיותן נמל התעופה בו חמדת שמיים נגלית על פני ארץ), ושלח עמו מזג אוויר שמיימי ללוותו למשמרת- כילת שמיים בצבע חתול/תורן כנסיה אפור וענוג ושובלים של רסיסי בדולח מתנצנצים במחול רוח קלה וענוגה.
אני מקוה שהיה לו יום מוצלח, למלאך!

אני גרתי בפורטלנד אורגון חצי שנה

וכמעט תמיד קר שם, יש שם רק חודשיים קצרים של קיץ שלא הספקתי לחוות.
מעבר לזה שמש שם זה מיצרך נדיר, רוב הזמן אפור.
לא אהבתי בכ-לל, לא הצלחתי/רציתי להתרגל לקור וברחתי כל עוד נפשי בי חזרה לאלאיי החמה והיפה!
אני לא סובלת חורף, קור ומחסור בשמש.
תנחומיי לאנשים שגרים במקומות כאלה.

een ogenblik

New member
והבוקר כל בלגיה עמדה מלכת

טוב, לא עמדה מלכת ממש, אבל מעמידה פנים יפות של עמידה מלכת. איחרתי לעבודה רק בשעה וחצי. רק, כי אחרים איחרו בהרבה יותר. הרבה יותר!

קיבלנו אימייל נרגש המודה לנו על מאמצינו להגיע לעבודה היום.

כאילו מעולם לא ירד שלג בבלגיה.
כאילו לא הייתה תחזית שזה הולך להתרחש.

למעלה