מה כתוב לי למעלה?

D o o S h a

New member
מה כתוב לי למעלה?

נכון יש את ההודעות הקטנות האלה? תכתבו כמה פעמים שבא לכם- מה כתוב לכם. לי: D o o S h a, בראד פיט נחטף! תמונות נדירות כאן. חיחי.

D o o S h a

New member
נו אל תייבשו!

תגיבווווווווו! עוד אחד: D o o S h a, פרמאטון מעמידה לרשותך דיאטנית מומחית בחינם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאחלה שרשור../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

«°מיכלולה מסטולה°», ורוצה ללמוד על מלגת לימודים מלאה? «°מיכלולה מסטולה°», והכל תחת קורת גג אחת! «°מיכלולה מסטולה°», ומתנה מיוחדת לחג «°מיכלולה מסטולה°», ומגיע לך בושם מתנה לחג. הקליקי «°מיכלולה מסטולה°», וליאור רוצה לשלוח לך תמונה «°מיכלולה מסטולה°», והעכבר שלך הולך להשתגע...

../images/Emo110.gif

«°מיכלולה מסטולה°», וכשזה נוגע לתינוק שלך-אין מקום לפשרות! «°מיכלולה מסטולה°», ומזל טוב לבריטני. רוצה לראות את קליפ ההיריון? «°מיכלולה מסטולה°», ואת ההרשמה הזאת אסור לפספס! «°מיכלולה מסטולה°», ואיך לבחור מולטי -ויטמין? «°מיכלולה מסטולה°», והקליקי עכשיו כדי לראות את קולקציית הסתיו! «°מיכלולה מסטולה°», והכניסה לאתר SHOCK על אחריותך בלבד! «°מיכלולה מסטולה°», ויש פה מישהו שתמיד יהיה זמין בשבילך...

עוד

m i s h m i s h1, ושלום לך...אני פסיכיאטר מומחה m i s h m i s h1, והעכבר שלך הולך להשתגע...

פשש יפההה...!

חח אחלה רעיון.... פו הדוב הכוסון, וזהירות! השימוש עלול להיות ממכר פו הדוב הכוסון, ואיך לבחור מולטי -ויטמין? פו הדוב הכוסון, ואומנות זאת התשוקה שלך? פו הדוב הכוסון, ותואר בלעדי בפסיכותרפיה! פו הדוב הכוסון, ובראד פיט נחטף! תמונות נדירות כאן. פו הדוב הכוסון, ורק היפנים יכולים לחשוב על כזה דבר...

עוד

m i s h m i s h1, וג`יפ רקסטון מחכה רק לך! m i s h m i s h1, ויעוץ חינם עם דיאטנית קלינית יש לי שאלה, מישהו באמת קורא את מה שרשום שם?

Swid666

New member
חעחע

Swid666, מחליקים לג'ינס ב-2 מידות פחות ומקבלים אותו מתנה

למעלה