מה כתוב בקובץ index.dat

E e y o r e

New member
מה כתוב בקובץ index.dat

שבתוך ספריית ה Cookies? האם יש דרך למחוק את הקובץ?

E e y o r e

New member
כי אני לא אוהבת שכל מני תכנתים

נכנסים לי למחשב ומשאירים לי שם עוגיות שלא ביקשתי,לשימושם הפרטי, ואחר-כך גם עוגיה אחת מדברת עם עוגיה אחרת... היום כמעט בלתי-אפשרי לגלוש בלי לאפשר עוגיות, אבל אני מדי פעם מוחקת אותן. ככה זה. אופי. אבל את ה Index אי אפשר למחוק, והוא רק גדל וגדל.

rattlehead

New member
תראי..

ברגע שאת מוחקת את העוגיות, המידע נעלם. ב"INDEX יש רק קישורים פנימים שלא עוזרים לאף אחד. אם את ממש רוצה אז נראה לי שאפשר למחוק אותו במצב בטוח או במצב DOS נקי.

אם את על IExplorer 6.0 תגדירי

קבלת ה-Cookies כמו בתמונה : "כלים" - "אפשרויות..." - "פרטיות" - "מתקדם". פחות סיכויים לקבל Cookies לא-רצויים.

a c t i v e X

New member
סתם הצקה אבל...

אף פעם לאהבנתי מה רוצים מהם? מה אכפת לך אם אתר יודע שנכנסת אליו בעבר, והוא צובע לך בצבע אחר לינקים פנימיים שהיית בהם , וכאלה...? אנשים אחוזי דיבוק לפרטיות שלהם ומחפשים מתחת לפנס את הקבצי TXT המעפנים האלה, כשבזמן הזה מי שמבין עניין מרחרח לו את המידע שהוא רוצה בצורה יותר רצינית...

rattlehead

New member
כנס ותדע...

הבעיה מתעוררת כשאתרים אחרים נכנסים לך לכל העוגיות ורואים איפה היית ומה עשית. ואתרי פרסומות שעוקבים אחריך לאן שלא תלך ואוספים עליך מידע. פרטיות. אני לא מחקתי שום עוגיה וגם אין לי שום תוכנה נגדם.. אבל אפשר להבין מה מטריד בהם

E e y o r e

New member
אמת. ויש לי גם התנגדות עקרונית

שאנשים ייכנסו לדיסק שלי וישתמשו בו, ואגב - גם שישתמשו ברוחב הסרט שלי וישלחו לי דברים שלא ביקשתי (פרסומות וכו').

voguemaster

New member
בדפדפנים אמיתיים..

כמו מוזילה ואופרה, עוגיות לא כ"כ מסוכנות. יש אפשרויות שליטה טובות יותר ומתקדמות יותר.

uzi2

Active member
יש גם תוכנות ואפילו תוכנות חינמיות

יש גם תוכנות ואפילו תוכנות חינמיות לניהול עוגיות. למשל CookieCop (גירסה 2.2 של cookiecop גם חוסמת pop-ups, והיא תוכנה חינמית, אבל דורשת הרשמה חינמית ב- PC-Magazine): http://www.pcmag.com/article2/0,4149,252960,00.asp

טאזמניה

New member
אני במקרה מתכנת באינטרנט ו...

מה יש לכם נגד עוגיות? בלי עוגיות לא הייתם יכולים לרשום פה!!! איך האתר ידע איך קוראים לכם? ומה שם המשתמש שלכם בפורום? המחשב שולף את המידע מהמחשב... ומה הקשר לפרסומות ופרטיות? זה ממש שטויות!!! אני יכול לשים פרסומת מתי שבא לי ואולי אולי חצי אחוז מהאתרים שאתם גולשים לוקחים פרטיות שלכם....

למעלה