מה כל הסיפור? כולה חותחים חתיחת עור

SamuelE

New member
מה כל הסיפור? כולה חותחים חתיחת עור

קטנה וזהו!. בינינו הדתיים האלה למרות הכל ניראים לי חרמנים לא קטנים וגם מצליח להם לא רע
תראו אותם מתרבים להם 10 ילדים בכל משפחה ותתארו לכם בלי עורלה!!! זה בטח לא יכול להיות - בטח כל הנשים שלהם רצות ללא נימולים כדי שיפרו אותן... אךךךך אילו הייתי ערל בטח הייתי עושה איתן חיים משוגעים.
מה לעשות אני נימול ולא מתפקד במיטה, אין לי חיי מין מספקים (למי יש?) ואני מביא לעולם ילדים בקצב בס"ד.

Ludwig

New member
אם הנושא באמת מעניין אותך...

תוכל לקרוא כאן קצת חומר ולהבין על מה העניין.

לאה2707

New member
בטח, אחרי ששבועיים בחודש האישה

אצלם מנודה. מה הפלא? הרי זאת הכוונה לא?

לאה2707

New member
אולי באמת תעיין בלינקים שיובלל נתן?

האם באמת זו "בסך הכל" "חתיכת עור" ? לחתיכת עור הזאת יש תפקיד מאד חשוב. תלמד קצת ותחכים, ורק אחר כך תחווה דעה.

לאה2707

New member
ולנוחיותך, אם אצליח לעשות זאת,

שניים מהם מופיעים כאן. אבל יש עוד ועוד. למשל איזה מומים ונזקים נגרמים בגלל המילה, ואפילו כשהיא נחשבת מילה "מוצלחת...". אני בטוחה שמישהו בפורום כבר ידע לשים אותם גם כן.

לאה2707

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif הנה למדתי עוד משהו.

להוסיף לינקים לפורום... סבתא, סבתא, אבל תמיד יש עוד מה ללמוד. והיום למדתי הרבה ...

_יובלל_

New member
הלינקים...

ועוד משהו קטן ללמוד: כרגע הלינקים שהוספת לא עובדים, צריכים לוודא שה- //:http לא נכנס פעמיים. בדרך כלל צריך למחוק את ה //:http שקיים, ורק אז להדביק את הכתובת המלאה (שבתוכה כבר יש את הקידומת הזאת). בסוף עוד תעצבי אתרים..

לאה2707

New member
יובלל כבר נתן את הלינקים למטה, תחת

הכותרת: "לבעלי לב חזק בלבד...". ואני מקווה שתקרא את ה כ ל שם בעיון. אחר כך תסיק מסקנות ותחווה דעה.

אמיר.

New member
מי זה ´אצלם´ ? ולמה יש לי הרגשה ש..

הבורות חוגגת שוב ??? אולי תבררי לפני שתמחזרי שטויות שכתבו בעיתון ???

לאה2707

New member
אצלם, הכוונה כמובן אצל הדתיים.

מכיוון שבמקום שאני עובדת בו, יש הרבה דתיים, הרי שאני יודעת על מה אני מדברת. ומי שלא מקיים את מצוות ה"נידה", הרי ברור שאינו דתי אמיתי, אלא מזויף שלא מקיים את מצוות הדת. אני מוכנה להתפשר על 10 ימים לפחות. או קיי?

לאה2707

New member
למרות שאינני דתיה, יש לי מושג בלא

מעט חוקי דת. אני מפתיעה לפעמים אפילו את הנשים הדתיות שעובדות אתי שאין להן מושג לגבי חלק לא קטן מחוקי הדת. אסור לקיים יחסים לפני שהאשה הלכה למקווה, וכמובן שאסור לה ללכת למקווה לפני שהיא "נקייה"... האם אני טועה?

לאה2707

New member
ולדוגמא קטנה אתן לך למשל, שרוב

הבנות הדתיות אצלנו, חשבו, שממזר זה ילד שנולד מחוץ למסגרת הנשואים. או יותר נכון, שהוריו לא נישאו.

אמיר.

New member
אני שאלתי מנין הבאת את המושג..

´מנודה´ ???? כל השאר - נכון.. רק שקוראים לזה ´טהרת המשפחה´.

ציפי ג

New member
כתבתי תגובה והיא עפה לי

אז אני אחזור: א. יש רמות שונות של אינטלקטואליה בכל חברה. עבדתי עם חלונים שרמת האנטלקטואליה שלהם היתה מן הנמוכות שאני מכירה. האם זה מלמד על כל שאר החלונים? אם יש דתים במקום עבודתך שלא זוכרים את אשר למדו, או לא למדו כלל, הדבר מלמד רק עליהם, ולא על הכלל. אני למשל, לא מכירה אף דתי שלא יודע את הגדרת הממזר על בוריה. ב. אני איני מנודה. בעלי ואני בהקפידנו על מצווה דאוריתא מונעים את עצמנו מקרבה פיזית. אין בכך ובין נדוי דבר. באותה רמה גם הבעל יכול להרגיש מנודה - גם הוא אינו זכאי לקבל לטוף או נשיקה מאשתו. ג. נקיון האשה - הפרסומות השוטפות אותנו מכל עבר מדברות ללא הרף על זאיפת האשה להיות נקיה בימי המחזור החודשי. אין שנה שלא עוברת איזו בשורה חדשה בתחום זה. כאשה לאה, את בודאי יודעת עד כמה ההליך החודשי שאנו עוברות אינו מהנקיים. בכל שאר הפרשות הגוף אנו מסוגלים לשלוט, אבל לא בהפרשה זו, שהיא מהצבעוניות ביותר, והמלכלכות ביותר.

לאה2707

New member
ציפי, אני כמובן התכוונתי "מנודה"

שבאה מהשורש נדה (נידוי), רק שכחתי את המרכאות. אבל התכוונתי בדיוק למה שכתבת. שבאותה תקופה אסור לבעל להתקרב אל האשה ולכן, כשכבר מותר, אחרי כשבועיים (רצל רבות) כמובן שחשקו רב (וגם חשקה, הלא כן?).

למעלה