מה כותבים על מצבה???!

bassaner

New member
מה כותבים על מצבה???!

אני יודעת שזה טיפשי לשאול במיוחד שזו לא הפעם הראשונה שלי ב"חוויה" המחרפנת הזו. אבל עם אבא שלי זה היה שונה והיינו שפויים יותר וחזקים יותר והיה תהליך קצר אומנם של הכנה (3 חודשים). אבלאחותי הקטנה (20) נהרגה בצבא לפני שלושה שבועות ועכשיו שואלים אותנו מה אנחנו רוצים להוסיף על המצבה? ככה סתאם ביום בהיר אחד טלפון מבלבל ודפיקה על הדלת שהפכה את כל עולמנו לחור שחור עמוק. אף אחד לא מסוגל לחשוב ובטח לא להפנים. ואמא מפורקת לרסיסים. אני לא בוכה כדי שהקטנה שלי לא תושפע ואחים שלי... כל אחד תפס פינה. אז מה כותבים לאחות אבודה שאיבדה את אביה בגיל 14 ובגיל 20 איבדה את עצמה? בבקשה שמישהו יעזור לי ב"מטלה" החדשה כי אני צריכה להיות האחות הבכורה החזקה, זו שתומכת ומחזקת את כולם אבל בפנים עמוק שבורה לרסיסים שכמעט הצליחו להתאחות בשש שנים האחרונות...

אפרת37

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

תבררו בצבא יכול להיות שיש להם נוסח קבוע ואתם לא יכולים לשנות אותו. אצלנו אמא שלי החליטה מה לכתוב, אבל נראה לי שכותבים דברים סטנדרטים כמו השנים שהיא חיה ואולי אפשר לכתוב ציטוט מאיזשהו שיר אהוב או משהו שמסמל אותה. בהצלחה ושלא תדעו עוד צער!

liat1953

New member
משתתפת בכאבך

לשאלתך מה כותבים על המצבה,אינך חייבת להחליט עכשיו-מהר.את יכולה גם בשלב מאוחר יותר לעשות זאת. בטוחה שזה ממש לא הזמן להשקיע בכל מחשבה. אני ביקשתי את הכיתוב אחרי 4.5 שנים. על מצבתו של בני ניר כתוב משפט מהשיר השוטר אזולאי- "לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן איזה עולם נפלא הוא היה בונה".

דליה ח

New member
זה בכלל לא טיפשי לשאול...............

אנחנו התלבטנו רבות, ליקטנו מילים, שורות, מחברות, מבני משפחה, מהחבר, ובסופו של דבר כתבנו כמה שורות מאפיינות את אודליה. אין כל כך מקום שם, ובאמת צריך לחשוב טוב לפני, ודווקא ברגעים הקשים ביותר. כמו שכבר הציעו כאן, אפשר שורה או שתיים משיר מתאים, או מישהוא יצירתי קרוב שיכול לעזור בזה.

שבט2

New member
איזה אסון קרה לכם! מה כותבים לך שככה איבדת?

אולי, מכיוון שבחירת הקץ נעשתה על ידה (כפי שהסברת) אולי ניתן לכתוב משהו יביע את זה שאולי עתה טוב לה היכן שהיא או על כך שהיא ואבא נפגשו וטוב להם? זאת כמובן אם ככה אתם חשים.. איתך באבלך

למעלה