מה כותבים בהתחלה ???

מה כותבים בהתחלה ???

היי כולם ! קוראים לי נגה ואני בי``ב אפילו שאני רק בת 16 וחצי. החלטתי להצטרף לפורום מכיוון שזו שנתי האחרונה כתיכוניסטית אז זה שווה ניצול... בכל אופן, אני לא ממש יודעת במה להתחיל ואם ההודעות פה הן רציניות וכאלה או קלילות אז אני אשמח לקצת הדרכה בהתחלה. אני רוצה גם להכיר את כולם כדי שאני אוכל לענות לכם באופן יותר אישי על ההודעות. וואי, כשאני קוראת מה שכתבתי אני נשמעת ממש חננה אבל אני לא, אז אל דאגה... :) בכל אופן, זהו בינתיים. מספיק בשביל פעם ראשונה לא ? צ`או, נגה.

Levinzone

New member
היי נגה

קפצת כיתה? טוב אני מנצלת את הודעה הזאת לדברים לא קשורים כי פשוט לא נעים לא לראות את השם שלי כל כך הרבה פעמים אז הנה זה: 1. הפרצופים פה בעצם עשויים מתפוזים!!!!! חולני 2. אני מתקדמת אט אט למעלה במספר ההודעות שלי כיפק היי ועוד משהו לנגה- את מצלמת או שסתם קודאק?:) עדיין לא נרגעתי -יעל-

היי נגה!

אני נעמה, ואני מעתיקה את פיסכו כשהוא מציג את עצמו- אני המצוטטת של הפורום..יאפ יאפ- לכל אירוע, דבר, ועניין יש לי ציטוט של איזה מישהו/מישהי/משהו! חכם לעניין... בכל אופן- מבחינתי, למרות שזה קשה לי להגיד, האפוקליפסה מתה. (ואם זה נגמר זה חבל? לא, לא, זה לא לכאן) בכל אופן- ``Dance children, dance to the beat. Wanna be a hippie? cause life was so sweet. oh, good morning hate...`` (-sheryl crow *אהובת לבי*) טוב, אז נשתמע! עד העונג הבא, נעמה.

luka

New member
ומה אני?

מה אני של הפורום? שחושבים על זה אז באמת יש פה כל אחד של הפורום, אבל לא הצלחתי למצוא לעצמי שום דבר, אני פשוט שם, יערה (זו אני) שמקשיבה לכם... אז אני יערה בת 15 וחצי מראשון לציון, שיהיה לך יום טוב..

rastotman

New member
ומה אני?

איי אמ דה נאדה אוף דה פורום- דבר אחד שאני יכולה להגיד על עצמי זה שאין הרבה דברים שאני כותבת באנגלית- לטובת כולנו. ברוכים הבאים כולם, ומזל טוב לכל השאר.

PsiChO

New member
תכירי את הפסיכי...

טוב שלום נגה... אם את רוצה להיות חברה מן המניין פה את צריכה להכיר אותי. את שמי האמיתי אל תשאלי כי אני לא יגיד לך, כמו שאר פרטים מזההים, לדעתי זה לא במקום. בכל מקרה, אני נחשבתי לרומנטיקן הפורום, זה עם הכי הרבה אהבה בלב, זה שתמיד יש לו את הרעיונות הכי רומנטיים. לרוע מזלי, נכון לעכשיו, הרומנטיקה מתה. אני מקווה שתהני פה, ושהאנשים לא יפחידו אותך קריצה לכיוון קורט... בכל מקרה שיהיה לך כיף פסיכי*מברך לשלום אל תגנבו לי את הפטנט!

Levinzone

New member
רומנטיקה....

מתה מזמן, לא? לפחות אצלי...יש לי תקופת יובש ארווווכה כל כך! אני באמת לא עומדת בזה!!!! זה כבר מוגזם................

Black Star

New member
כשזה יהיה הזמן הנכון, זה יבוא.

לי אף פעם לא היה חבר. מה לעשות. מי שאני אהבתי, לא אהב אותי. או שאולי כן וסתם הייתי טיפשה מדי בשביל לשפר את המצב, ותמיד רק הרסתי. כשכבר קרו לי דברים עם בנים (רק סטוצים, אבל עדיין)- זה תמיד היה כשלא ציפיתי לזה. קלישאה קלישאה, אבל נכון. מה שאני רוצה להגיד זה, אל תתייאשי, זה יבוא, כשזה יהיה נכון, וזה יהיה מעולה. ידיד שלי בכלל לא התנשק עד שהוא היה בן 18.. היה לו את חוסר המזל המושלם להיות מאוהב יותר משנתיים בידידה שלו וכשהוא סוף סוף החליט לגלות לה את אהבתו, היא סיפרה לו שהיא לסבית... בכל מקרה, הוא התגבר עליה והתאהב במישהי אחרת, והסיפור אהבה שלהם- באמת שזה היה כמו מהסרטים. כל כך רומנטי. זה התחיל לפני יותר משנה וחצי, והם עדיין אוהבים ויחד והכל. לא צריך למהר. זה יגיע וזה יהיה מעולה, גם אם נראה לך שעברו יובלות :)

נעל

New member
ברוכה הבאה

שלום, נעל היא נעל, ונעל זו היא. מנהלת פורום עם רפרטואר מחיקות עצבני. ;-) אבל בשבילך נעל היא סתם נעל, נעל שאוהבת לכתוב הודעות ולהגיב לאנשים. גשי בבקשה לראות את התקנון החביב (הוא באמת חביב, כולם יסכימו, לא? כנראה שלא...?) של הפורום, ליתר בטחון - הוא נמצא בתוך ``הודעת מנהל הפורום`` (רק כדי שנהיה בטוחים - נעל היא אכן מנהל פורום, ולא מנהלת). נעל ;-)

וואו, צריך להגדיר מי הוא כל אחד?

טוב, אני מיכל אני חולת מוסיקה (פינק פלויד) וקולנוע (רוקי הורור, ד``א איך היה נעל?). אני מחפשת אחר אהבה באופן תמידי, וניתן להגיד שהדבר האחרון שאפשר להגיד עלי הוא שאני חסרת חיים. יחי חיי הביזארים יוהו, אני מעריצה את עצמי :) :) מיכל

Levinzone

New member
את חולת רוקי??

גם אני..הייתי אמורה ללכת להקרנה אתמול אבל לא יצא.. אבל הייתי פעם אחת והיה אחלה... הית מתישהו?

Levinzone

New member
שמתי לב לתופעה

המון אנשים ממש ממש מתלהבים ללכת בהתחלה הולכים פעם אחת ואח``כ כבר אין להם כוח...

אני נורא נורא רוצה ללכת שוב,

אבל אף פעם לא יוצא! בנובמבר הייתה מסיבה בדצמבר חבר לשעבר שלי שכנע אותי ללכת ללג`נדרי איתו במקום לרוקי ואתמול הייתה מסיבה אצל חברה... אולי חודש הבא :)

AZ-Boy

New member
הממממממ

HELLO טוב אני גם די חדש בפורום אז עדיין לא גיבשתי שום דבר על עצמי בפורום הזה, כמו מה אני תורם לו ומה הוא תורם לי (הגיוני שזה בגלל שעוד לא תרמתי כלום)... (נקודה למחשבה) בכל מקרה... אני בן 17 וחצי ואני מטורף!!! AZ B-p

Ey@L

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה

שמי אייל, אני בן 15 וחצי....קטן ממך בכמעט שנה... הפורום פה הוא ענייני בלי הודעות לא רציניות... חי את החיים, ומקווה לbetter place בעולם שלנו.... SO..... , ביייייי

yulia_tb

New member
ברוכה באה!!

אז כמה פרטים עליי: קוראים לי יוליה (כמו שם המשתמש) אני בכיתה ט` בת 15

למעלה