מה- כולם פרשו כבר

מה- כולם פרשו כבר

לסופ"ש? או אולי השלף שטונדה מתארך לא היום?

shelycat

New member
אני פה

מאזינה לי לאוסף שיצא עכשיו של ג`ימי סמרוויל ועכשיו אני מחליפה לדיסק השני מהאוסף החדש של לאונרד כהן, ככה שלווה של אחה"צ אני ועמית מתבטלים לנו ביחד לפני שיגיעו עיסוקי הערב שלנו להיום . חולה פשוט חולה על לאונרד וג`ימי סמרוויל הוא פשוט מלך הפופ

Ronnie*

New member
יצא אוסף של ג´ימי סמרוויל?

לנו יש אוסף שלו שיצא מזמן, אבל לא נראה לי שהוא עשה משהו חדש מאז... מה יש שם?

shelycat

New member
..........

האוסף נקרא THE VERY BEST OF JIMMY SOMERVILLE יש בו 2 CD כשבדיסק השני יש 10 שירים ברמיקסים בגירסה מוגבלת. בכל מקרה הדיסק הוא בצבע אדום.

shelycat

New member
ושכחתי לציין

שזאת גירסת אספנים מוגבלת (או שציינתי-לא זוכרת)

Ronnie*

New member
תודה...

אני אבדוק את העניין... אגב, את השיר You are my world שמופיע באוסף שיש לנו בחרנו בשביל הקליפ של החתונה, יחד עם עוד שיר (You belong to me מ"שרק"). אין כמו ג´ימי...

shelycat

New member
..............

בהחלט אין כמו ג`ימי הוא יודע לעשות לי מצב רוח שמח כמו שאף אחד לא יכול, עמית טוען שאני מפאדחת אותו כשאני נוסעת עם ג`ימי בדיסק באוטו בקולי קולות שרה ורוקדת לי במכונית וכולם מסתכלים ולי לא איכפת (כן אני יודעת זה באמת קצת מפאדח אבל ככה אני אוהבת חוץ מזה יש לי סטיות יותר חמורות כמו לשים את BONNEY M בקולי קולות ולשיר לעצמי רס-רס-רספוטין לאבר אוף דה-רשן קווין.....)

fila

New member
אני כאן, עדיין בעבודה

ושלי, יחי ההבדל הקטן: אני מאשרת הזמנות חו"ל ושומעת ברקע את יקירת המשרד שרה בקולי קולות שירים זוועתיים, תאמיני לי

uti

New member
גם אני כאן ומכאן ללימודים..יום ארוך

ארוך מידי....

kisses

New member
גם אני פה עוד 3 שעות הביתה

אוף למה אנחנו לא כמו שעון ישראל

נופר30

New member
אני עדיין בעבודה

אבל ברגע שאצא מפה יש לי יום ארוך ככה שאני לא יודעת מתי נכנס הביית ( ודרך אגב עוד שעתיים וחצי למניאק ( או יותר נכון לתקווה לגלות את מין העובר ))

למעלה