מה כולם הלכו לישון??

קוטי רק תדעי ש..

אין מה לעשות וכן אנחנו מאוהבות בהם גם אם הם לא תמיד שווים את זה.. הנה עכשיו סיימנו הוא ואני שיחה של שעה בה הוא מספר לי איך חברים שלו שם רוצים להכיר לו מישהי והוא ראה אותה בסרט וידאו ואמר למה לא? אז פירגנתי לו הצלחה מצד אחד וקיללתי מהצד השני..ואין מה לעשות.. בסוף הוא עוד אומר לי שהוא אוהב.. רק על זה סלחתי לו על הכל.. (כמעט) .. מאחלת לך שיבוא האחד המיוחד שיעשה אותך מאושרת כמו באגדות... חיוך נשמה.. יהיה נפלא..

קשה לי אבל ...

אני יודעת שאני לא הראשונה ולא האחרונה אבל עדיין זה לא עושה את זה יותר קל... תודה על המילים היפות אחת שאוהבת... זה באמת מחמם את הלב המקום הזה...

זודי

New member
נו אז את כבר מתחילה להבין

שאהבה וירטואלית יכולה לעשות טוב? קבלי חבוק אמיץ ונשיקה אוהבת - וירטואליים כמובן - ואם הייתי יכול היית מקבלת פיזית.

בסדר ...

אני שוב עם השיר של איונסנס (המזוכיזם בהתגלמותו...) אני מתגעגעת אליו אבל יהיה בסדר! כולה גבר למה מה קרה!!! יש עוד הרבה דגים בים...נכון?

L M A E

New member
אממממ... ונילה

את קוראת להם דגים:) חמודה! בטח יש! אני קוראת להם דולפינים:))

לא ממי לא דגים...דגי רקק!

דגי טונה קטנים! סרדינים פיצקלכים!!! (אוך...דגי טונה אבל חמודים...) זודי ולונלי אתם כרישים אל תדאגו...

כן..דולפינים הם יצורים כל כך מתוקים

ואוהבים ותמימים שעושים בדיוק מה שאת רוצה ומתי שאת מבקשת... ממש "כמו"גברים... חיחיחיחי... סתם נו, כל אחת והקונוטציות שלה:))

אני סתם צוחקת:)

רובם הגדול (חוצ מאחד) ממש ממש נהדר:)) והאמת שגם הדולפין שלי די מדהים...(שלי עלק) בינינו- הרי אי אפשר בלעדיהם...(מי יחליף גלגל , הא?!) אני הייתי משווה אותם אולי לחיה אחרת... אולי קואלות?

מה שלך! הוא אמר לי שהוא מחכה

לי שאני אתאושש והוא שומר לי אמונים לנצח נצחים! חחחחחחחחחח<---- צחוק מרושע.... סנופי אבל פנוי...

למעלה