מה כדי לעשות?

pixilated

New member
מה כדי לעשות?

בעבר גיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות שהפרו לי את האיזון ההורמונאלי והביאו למצב של שיעור יתר.נוסף על כך לא קיבלתי מחזור במשך תקופה ארוכה מאוד. הרופא המליץ לי על אנדרוקור ודיאנה שעזרו לי נורא. היום אני שנתיים וחצי אחרי הטיפול,המחזור סדיר פחות או יותר ואין שיעור יתר. מה שכן,מאז שהמחזור התחיל להסתדר אני סובלת מאובדן שיער ודלילותו. בבדיקות דם שערכתי נמצא שיש לי יותר טסטוסטרון (3.10) . האם גלולות דיאנה עם או בלי אנדרוקור עלולות להפסיק את הנשירה(עלי לציין שעור הקרקפת והפנים שלי נהיה שומני-מה שאף פעם לא היה) אני דיי מיואשת כי לא נמצאו אצלי חוסרים בויטמינים,אין עניין גנטי במשפחה,וכל התכשירים ,סוגי שמפו רבים,ותוספי מזון לא סייעו לי אפילו במקצת,ואין בעיה של בלוטת הטריס. אודה על כל תשובה

כמה זמן לקחת דיאן והאם הפסקת?

הסיפור לא לגמרי מובן. נדמה לי שאת אומרת שהפסקת עם דיאן. אם כך, ואם זה עזר לך בעבר, יתכן כי גם הפעם זה יעזור. יתכן מאד כי הנשירה היא על אותו רקע. מעניין שלא התחדש השיעור יתר. אז התשובה שלי היא, אם את לא מתכננת כרגע היריון, את בהחלט יכולה לנסות דיאן שוב.

pixilated

New member
הפסקתי עם הדיאן

וכבר למעלה מ7 חודשים אני בלי גלולות. גם לי זה דיי מוזר שלא התחדש השיעור יתר ופתאום הופיעה נשירה. מה שכן,אני נורא דואגת שאם אני יקח את הגלולות הנשירה תתחזק. מה עושים?

למעלה