מה כדאי?

leekme

New member
מה כדאי?

שלום רב לכולכם, אם לא טעיתי וזו הכתובת למידע על מחשבי כף יד אז אנא קיראו את המשך ההודעה, אם לא אשמח אם תכוונו אותי :) אני מחפש מחשב כף יד שאפשר להוסיף לו תוכנות GPS ובעל כל האפשרויות החשובות כמו זיכרון גדול או אפשרויות הרחבה גדולות, מעבד מהיר וחזק, אם יש טלפון אז זה יהיה מעולה, וכל שאר הדברים הסטנדרטיים כמו תוכנות אופיס יומן וכדומה. מה הכי טוב לא משנה המחיר והאם עדיף לקנות בחו"ל? תודה

castroman

New member
ברוכים הבאים לפורום...

עקרונית כמעט כל מכשיר PPC יבצע את העבודה בשבילך. GPS אפשר להוסיף ע"י שן כחולה (BT) ורוב המכשירים מגיעים כיום עם תמיכה בשן כחולה. זכרון גדול - המכשירים של הקצה העליון מגיעים עם זכרון פנימי גדול יחסית ותמיד אפשר להרחיב ע"י SD והשמיים הם הגבול כן. מעבד מהיר וחזק - ברוב המכשירים ישנם מעבדים חזקים, כמובן שמדובר במכשיר קצה גבוה מדובר על מעבדים מהירים ומצוינים. טלפון - מובנה ? יש אפשרות לדגם שנקרה XDA 3 שהוא עם כל מה שאתה מבקש + סלולארי מובנה, אבל החומרה שלי היא לא השיא. בקשר לתוכנות - כל מכשיר PPC יריץ את אותם תכונות ההבדל יבוא בביצועים. אני אישית היית מוותר על סלולארי מובנה (בינתיים זה לא הכי נוח) קח מכשיר קצה עליון כמו ה4700 של HP או לחלופין הDELL X50 שעושים אחלה של עבודה.

mikeoreli

New member
Imate PDA2K

גם פוקט פיסי מהיר וגם טלפון וגם כולל מקלדת וגם אפשר לחבר לו GPS דרך הBT. את המכשיר הנ"ל אפשר לקנות אך ורק בחו"ל והוא עולה הרבה מאוד כסף (אני חושב שעדיף PPC רגיל וסלולארי עם BT) ואתה צריך להזהר במכס כשאתה נכנס לארץ כי אחרת תצטרך לשלם 52% בנוסף למע"מ. השאלה היא בכל זאת - מה התקציב (2000, 3000, 4000 וכו'), מה המשקל של כל תכונה (מסך, אלחוטיות וכו)...

למעלה