מה כדאי ?

Mr BIG Biker

New member
מה כדאי ?

לא מזמן יצא Dell Axim X3 ישנם 2 דגמים (עם ובלי whi-fi פנימי) אני מתעניין בדגם היותר פשוט. שאלתי היא מה כדאי הaxim x3 או x5 (לx3 אין תמיכה ב-CF ובעל 64MB פנימי לעומת 48 של הx5)... מה כדאי... הx3 עולה כ70$ יותר מהx5 שעולה 199$... ??? תודה מראש דניאל...

castroman

New member
זה תלוי...

אם אתה רוצה מכשיר עם יציאת CF אז קנה את הX5 ואם לא אז את הX3...

2cookie

New member
גם SDIO יספיק, אבל לא ישאר לך סלוט

זיכרון. אם אתה רוצה דסטינטור אתה חייב לוודא שיש לך במכשיר חריץ CF בנוסף לSD, בלוטות' או שהוא אייפאק מהסדרות עם תמיכה בשרוולים.

Mr BIG Biker

New member
יש לדל אקסים SDIO ???

ומה מומלץ יותר Dell X5 או HP iPAQ 2200 או Mitac Mio 558 ??? ומבחינת אחריות האם יש להם אחריות בארץ במקרה שאני קונה בחו"ל... ???

2cookie

New member
אין לו

אבל את הGPRS אתה מוסיף לX5 דרך הCF... ומבין השלושה ההתלבטות קשה בין הHP לבין המיטאק, מצד אחד למיטאק WIFI משולב והוא הHI END של מיטאק, מצד שני לא ידוע אם האחריות שלו בינ"ל, לעומת הHP שבטוח שיטפלו בו בארץ. אני הייתי הולך על המיטאק.

Mr BIG Biker

New member
מה עוזר

WI-FI בארץ ??? הרי כדי לגלוש דרך WI-FI צריך להיות במקום/אזור "מחובר" וכד'... או שאני טועה ? ואם כן האם יש מקומות כאלו בארץ ???

ranzz

New member
כן, יש מספר נקודות חמות

ידוע לי על אחת בבית קפה בהרצליה ויש אחת בנתב"ג, מה גם שלא כ"כ יקר לקנות ראוטר WIFI לבית ולהתחבר דרכו מהנייד בכל מקום בבית / בחצר / בגג

2cookie

New member
../images/Emo45.gif

בלובי של מלא בתי מלון בת"א יש נקודות חמות...

mikeoreli

New member
עם כל הכבוד

אתם רואים את עצמכם גולשים באינטרנט בפוקט פיסי באיזה לובי של מלון או באיזו מסעדה ? אני הייתי מעדיף לדבר עם החבר'ה ולראות אנשים. האפשרות הזו טובה אם מדובר במקום העבודה או בבית. מה גם בחלק מהמקומות צריך לשלם. אז תחשבו על זה....

ranzz

New member
תלוי באיזו סיטואציה מדובר

איש עסקים בדרכים שמחכה לפגישה ונמצא בלובי של בית המלון, יודה לאלוהים שהוא בחר במלון הזה בגלל הנקודה החמה שלו. ילדים שירדו לאילת לא יתעניינו בעניין. כנ"ל מסעדה - יש פגישות עסקים ויש ארוחות. אל תמעיט בערכן של הנקודות החמות כי גישה לאינטרנט זה הרבה יותר מלכתוב בפורום PPC.

mikeoreli

New member
אתה צודק במאה אחוז

אבל אני התייחסתי בתגובה אליכם, שרובכם עדיין לא התגייס לצבא, ולכן הסיכוי שאתם אנשי עסקים שצריכים אפשרות זו היא קלושה (בלי לפגוע בכבוד של אף אחד). אכן עבור אנשי עסקים וגם עובדים ניידים שצריכים את המידע מול הפנים זו אפשרות מבורכת, אבל בשביל ללכת למסעדה לגלוש באינטרנט במסך של הפוקט פיסי בשביל הכיף, זה אם כל הכבוד, די אידיוטי. בכל מקרה, אם במקום עבודה שלי היתה רשת אלחוטית כזו והיתה לי אפשרות לגשת כך לקבצים שלי, זה היה מקל עלי את העבודה, במקום למלא את הפוקט פיסי רק בחלק מהקבצים וגם אז להתברבר עם הסינכרון.

ranzz

New member
אני הרבה זמן אומר את זה..

אין לי מושג קלוש שבעולם בשביל מה ילד בן 16 צריך מחשב כף יד... חוץ משימוש הכרחי כמו תחליף למחברת ועט בבית הספר, בד"כ במקרים חריגים של דיסלקציות וכו', אבל בד"כ כל הנקודה במחשב כף יד היא היכולות האירגוניות (PIM) קביעת פגושות, ארגון היום / השבוע / החודש וכו', איזה עיסוקים כ"כ חשובים כבר יש לילדים בתיכון שהם צריכים לקבע אותם באירגונית???

ranzz

New member
זה השימוש המרכזי שלו, כמו שאמרתי

כמו שאני מסתובב עם הטלפון הסלולארי שלי שהוא הרבה יותר מטלפון סלולארי, אבל השימוש העיקרי שלו הוא תקשורת קולית. השימוש המרכזי של מחשב כף היד הוא ה PIM, יהיה פשוט מגוחך להגיד שהשימוש המרכזי זה המשחקים.. או הסרטים.. אלא אם כן אתה בן אדם שמבלה שעות ארוכות כל יום בטיסות או נסיעות רכבת, ואני יודע שאתה לא..

למעלה