מה כדאי ??????

ofer1973

New member
מה כדאי ??????

כבר סיפרתי לכם שהיה לי פעם תוכי אמזונה שהיה צורח ולכן נאלצתי למכור אותו. אז עכשיו עברה בערך שנה בלי שום תוכי ואני מאוד מאוד רוצה אחד, אבל בגלל שאין לי בכלל ידע בנושא ובסוגים אני מפחד ליפול עוד הפעם עם תוכי שיצרח כשהוא לבד וגם לא יתן לגעת בו. לכן אני מאוד ההיתי רוצה שבעלי הניסיון והידע בנושא ימליצו לי על איזה תוכי ללכת הפעם . והנה הדרישות שלי : 1) שיהיה תוכי בינוני עד גדול אבל לא גדול מדי. 2) שיהיה אהכלת יד ויהיה חברותי עם יותר מאדם אחד. 3) שיהיה תוכי מדבר ואם אפשר גם יפה (ציבעוני) 4) ואם הוא ישאר במשך היום בכלוב עד הערב ( כי אני בעבודה ) אז שלא תהיה בעיה עם זה. וכן ,אני מודע שאלו המון דרישות אבל אם ישנו תוכי שיענה לרוב הדרישות אני מאוד ישמח לדעת . נ"ב : אם אפשר גם לדעת את המחירים (פחות או יותר) ? בתודה רבה מראש : עופר.

עופר!!! ענינו לך לפני יומיים שלושה.

על אותה השאלה.... ולאחר כל הדרישות המלצנו לך על אקלקטוס !! נ.ב. תפנה באישי ואני ישתדל לעזור לך יותר !!!

האפי לי

New member
תוכים עוים רעש זה חלק מהעניין

יש תוכים שעושים פחות רעש יש שיותר, אני יודעת שאני לא מרגישה את הרעש של התוכים שלי אבל אנשים זרים לא יכולים להיות בבית שלי הרבה זמן. אם הרעש הפריע לך מספיק כדי למכור תוכי אחד, תעשה לכל העולם טובה אם תסתפק בטמגוצ'י

ofer1973

New member
להאפי לי

דבר ראשון הרעש לא הפריע לי אלה להורי ( שאני גר אצלהם) וגם לשכנים, אני אם אני אוהב אז אני אוהב עד הסוף ולא נשבר גם אם התוכי יצרח עד מחר, לא יודע מה איתך אבל אותי חינכו להתחשב באחרים במיוחד אם הם ההורים שלי. ודבר שני אל תישפטי אף אחד כל עוד את לא יודעת את כל הסיפור.

hoolon

New member
צבעוני?! מה זה משנה הצבע?

אמזונה לא בשבילך, ארה בטח לא בשבילך. תיקח תוכי בינוני, אתה לא צריך אחד גדול, בן כמה אתה?

ofer1973

New member
תגובה hoolon

בתשובה לשאלתך, אני בן 30 ( אבל עדיין גר אצל ההורים). וזה שלא רציתי אמזונה זה לא מסיבת הממדים אלה בגלל שהוא צורח כשלא מתיחסים אליו , כי רוב היום אני בעבודה אבל אמא שלי בבית. אז איזה תוכי אתה ממליץ לי ?

אני ממליץ על

קונור זה תוכי לא גדול אבל גם לא קטן צבע צהוב ובכנפיים כחול חברותי הבעיה היא שהוא נקשר לבעלים הוא צורח ללא הרף לשיקולך

קוניור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קוניור
אתה רוצה שיזרקו אותו מהבית
הקוניורים לכל סוגיו הם רעשנים
אני ממליץ לך ללכת על לורים או אקלקטוס... החסרון בלורים הם מחרבנים חרבונים נוזלים וגם יודעים/לומדים לחרבן מחוץ לכלוב....

hoolon

New member
מימדים גדולים שווה דרישות רבות

שאותם אתה לא מסוגל למלא אם אין לך בית פרטי. ולכן תיקח תוכי לא בעייתי כל כך כמו דררה שלא צועק כל כך לפי דעתי, וגם לא דורש הרבה, וגם לא עולה הרבה. בעתיד, אם תוכל לטפל טוב יותר בתוכי, ויהיה לך בית פרטי עם קצת מזל, אז תוכל לקנות תוכי גדול יותר.

האפי לי

New member
אני יודעת את כל הסיפור

מי שזורקת את התינוק שלה לזבל לא צריכה להיות אמא ומי שזורק את התוכי שלו מהבית לא צריך עוד אחד.

תוכי מטבעו צורח מדבר מקשקש ושורק

אולי תקנה לך טמג'וצי? או שאולי תיכנס לאחד האתרים יש שם חיות וירטואליות. בכל מקרה אגואיסטיות היא לא תנאי לאימוץ תוכי!

חפתיתית

New member
../images/Emo68.gifכדאי שתשנה צבע שיער

אתה נשמע לי כמו בלונדינית שמתלבטת על ליפסטיק או מייק אפ.... בוא ואגלה לך סוד: תוכי = בעל חי.... כן, הוא נושם, מדבר, אוכל, מדבר (או צורח - ככה זה) והכי חשוב, כבעל חי, יש לו רגשות וצרכים נפשיים... צר לי לספר לך - אבל אני לא חושבת שבתור תוכי כלשהו הייתי רוצה ליפול לידיים שלך........ אולי כדאי שתתחיל בטיפול עצמי ורק אח"כ תנסה לטפל בבעל חי אחר...

למעלה