מה כדאי לעשות?

savta112

New member
נראה שהוא לא בנוי להתמודד עם הרגישות שלך

אם הוא מתפרץ עליך בפומבי.
אני מבינה את הצד שלו, זה מאוד קשה ודורש ממנו להיות כל הזמן עירני, רגיש, עם תשומת לב.
&nbsp
אבל זה משנה, זה המצב שלך. את לא בחרת בזה. זו לא אשמתך, ואין ממש משהו שאת יכולה לעשות כדי לשנות את זה.
&nbsp
&nbsp
אם הייתי במקומך הייתי מתעקשת על בנזוג שיכבד את זה ויעזור לי לשמור על הגבולות האלו, בטח ובטח שלא להתצטרך גם להתמודד נגדו. את לא צריכה להרגיש שהוא מסכן אותך. את ראויה להרגיש בטחון.
זה לא משנה מבחינתך שאת דורשת הרבה, בעיני, מי שדורש הרבה גם יקבל הרבה. פשוט אל תתפשרי ואל תתנצלי על זה. לא בפניו ולא בפני עצמך.
&nbsp
אני יודעת בוודאות שאם הייתי בוחרת לההיות בקשר עם מישהו עם בעיה בריאותית כזו, הייתי עושה את המקסימום, ואם הייתי מרגישה שזה יותר מידי אז הייתי חותכת, אבל בטח שלא מוציאה את זה על הצד השני.
&nbsp
הוא צריך להבין שזה או שהוא מוכן לקבל את זה, בלי לנסות לשחק לך בגבולות האלו, או שלא.
וזה בסדר גמור גם אם הוא יגיד לא, כי זה לא מובן מאליו.

DeMitri

New member
להיות אסרטיבית ולהציב עובדות

להסביר לו פעם נוספת מי את, יעני אני בחורה שיש לה קושי בתפקוד מערכת חיסונית
שמתבטאת בדרך שתיארת לעיל.
אם וכאשר לך יש דלקת או משהו בריאותי שיכול לסכן אותי אליך אני לא מתקרבת
וזה לא משהו שהוא נתון לויכוח.
אדם שאכפת לו ממך אמור להבין את זה ולפעול בהתאם.

DeMitri

New member
כן ולא

בשביל לענות על שאלה כזאת צריך לדעת את כל המכלול.
אם הבחורה שווה את זה מבחינת מה שאני מחפש בה וזה אחד החסרונות שלה,
זה לא מה שיגרום לי לא לצאת איתה.

alona 27

New member
תודה, אבל מצד שני

ככה אני רק מאמללת אחרים עם המחלה הפיסית שלי, הקיום שלי הופך את החיים של הזולת לבלתי נסבלים בגלל משהו שאני אפילו לא יכולה לשנות בגלל המחלה שלי. זה לא אחראי מצידי שאהיה ליד אנשים כי אז החיים שלהם ייהרסו, והנכות לא הולכת לעבור בקרוב.
הרי ההתחשבות המינימלית אפילו של אנשים שלא מכירים אותי כמו נהגים שצריכים לחכות עד שאצא מהמונית או אנשים בתור או אפילו אנשים שסובלים מהידיעה שמישהו נכה או חולה רוצה חיים רגילים או נמצא לידם היא בלתי אפשרית, אז עדיף שאפילו מצבי ידרדר העיקר שאפצה אחרים על הסבל מהקיום שלי.
השאלה היא מה יהיה אחרי שאהיה סיעודית, ואני עלולה להיות אם לא אטפל בעצמי, מי יטפל בי אז.
&nbsp
בכל אופן תודה על התגובה שלך ושל גארוטה ושל נוסעת ושל רובכם. אני ניסיתי לשמור על עצמי בשביל להקל על אחרים בשביל לא ליפול כנטל, ואז הבנתי שכבר אסור לי להיות בקשר עם אחרים אחרת החיים שלהם ייהרסו בגלל השיוגרן. אני פשוט מקווה שאני אמות בקרוב ואף אחד לא יצטרך לסבול.
&nbsp
התגובות של רובכם היו נחמדות מאוד, מצטערת שעכשיו אני מעיקה, אבל זאת ההרגשה שלי. ואני באמת לא יודעת איך עכשיו אשים גבולות לחבר שלי כשהוא מבקש ממני דברים שאני יודעת שמזיקים.
&nbsp
&nbsp

DeMitri

New member
אם המצב הוא כזה אז..

אם את נמצאת במצב שאת מצטערת על הקיום שלך לדעתי הבעיה שלך
הרבה יותר עמוקה בינך לבין עצמך.
אם זאת החלטה שלך, אין לי מה לעייץ לך בנושא הזוגיות, את צריכה
לעשות עבודה פנימית על עצמך ועל האמונות שלך לגבי העולם וחייך.

alona 27

New member
אני לא

אחרים כן. כמו שאמרו פה בפורום אלה שפחות מנומסים ואלה שלא נחמדים כל מי שאהיה איתו בקשר ייפגע והחיים שלו יהיו אומללים יותר, רק בשל העובדה שאני נכה.
מצד אחד אני רוצה להזניח כדי שעכשיו אהיה פחות שנואה, אפילו על ידי אנשים לא מוכרים, ומצד שני אם מצבי יחמיר הבדידות הכעס כלפיי יחמירו. אבל עצם העובדה שמותר להגיד לי שבגלל נכות פיסית עצם הקיום שלי מאמלל אחרים ומחובתי לא לשוחח עם איש אומר משהו על מה כלל החברה מרגישה כלפי אנשים כמוני.
&nbsp

lilachlilach2

New member
ברור שאת צריכה לשמור על עצמך

וברור שתמצאי מי שיאהב אותך
&nbsp
וכל מי שאומר לך אחרת הוא שמוק חסר רגישות שטחי ומטומטם שלא ראוי שתקשיבי לו
&nbsp
יש נגיד 1000 גברים בסביבתך ואת יכולה לאהוב אחד, אז מה זה משנה אם הסינון הוא על בסיס מחלה, בררנות, אינטליגנציה, או אופי
&nbsp
את צריכה לשמור על עצמך ולא לפחד ולא להסס, אולי העצה שנתנו לך כאן- ללכת לרופא שיסביר לבן זוגך בדיוק מה יש לך היא עצה לא רעה (למרות שראבאק גם ויקיפדיה יכולה לעשות את זה מצוין אם זה רק היה ממש מעניין אותו, אבל אולי יש אנשים חשייבים את הסמכות)
&nbsp
אם הוא לא יכול להתמודד עם זה לא צריך יש מספיק אחרים
&nbsp
אל תתרגשי תשמרי על עצמך תשתפרי תתחזקי והבחור הנכון יבוא , ואם לא גם לא נוראף הכי חשוב שתוכלי לחיות עם עצמך
וגם אם קשר חשוב לך יותר מבריאות את יכולה להזכיר לעצמך, שבריאה מטופלת ורגועה תהיי הרבה יותר אטרקטיבית מאשר חולה מודאגת ועם רגשות אשמה
&nbsp
הרבה בריאות

למעלה