מה כדאי ללמוד?

_alon_

New member
שאלה

הי, אני שוקל להתחיל ללמוד משהו בנוסף לקראטה. אבל כנראה לא משהו לחימתי, אלא יותר בריאותי. מחפש משהו שלא צריך לתרגל קאטות 5 שעות בבית ושהפעילות תיהיה בבוקר, או בשישי שבת. שמעתם על צי-קונג? האם זה מה שאני מחפש?
אשמח לקבל הצעות נוספות, שמות של מורים מאזור ת"א, ר"ג, גבעתיים שמלמדים בבוקר או בשעות לא שיגרתיות.

deep ocean

New member
אוהד קדם, המורה שלי לצ´י קונג

מלמד צ´י קונג בימי שישי בפארק הירקון מול רחוב קוסוסבסקי מספר 56 בשעה 08:30 עד 09:45 כתובת האתר שלו חוץ מצ´י קונג, יש עוד מלא פעילויות, שאולי שאר האנשים יוכלו להמליץ

Lagrangian

New member
בית ראשונים בגבעתיים

חצי מהשיעור מוקדם לצ´י גונג וחצי מוקדם ללימוד הלאו ג´יה (התבנית הראשונה של סגנון צ´ן).. אם כי צריך קצת סבלנות אם רוצים ללמוד את הלאו גי´ה.. בכל מקרה.. מזל אמיר 6777985 053-909735

Talia E

New member
למיטב ידיעתי (אבל לא בטוחה 100%)

צ´י קונג אינה אמנות לחימה, כי אם הדגש שלה הוא על פיתוח הבריאות. אני יודעת על בן טל-שחר שמלמד קונג פו בשעות הבוקר: ימי שני ורביעי, אני חושבת שבין השעות 07:00-08:30. מס´ הטלפון שלו הוא: 5270332-03. תוכל לעשות שיעור ניסיון חינם, בו תקבל גם דפים על "מה זה קונג פו" (לא שיטת לחימה) וגם תוכל להתייעץ אתו כיצד לנצל את השיעורים לצורך שיפור בריאותך. אני ממליצה מאד.

מה כדאי ללמוד?

מחפש/ת להרחיב את תחומי הלימוד והתרגול שלך? רוצה להתייעץ לפני כן עם אחרים/ות? בשביל זה בין היתר קיים הפורום הזה...

למעלה