מה כדאי לי לעשות?

Berlin Bip

New member
מה כדאי לי לעשות?

קודם כל אני חדש פה.... נחמד לדעת שיש סוף סוף קהילה של מייפל כמו שצריך בלי ילדים מושפעים שמקללים את כל העולם ואישתו :p עכשיו, פרשתי ממייפל בV67 עם איזה פייטר גרזן מסכן ברמה 35, ואני רוצה לחזור אליו..... שמעתי שהמייפל השתנה בהרבה מאז שפרשתי, היה את הביג בנג והכול..... עכשיו אני רוצה לפתוח עוד לוחם השאלה היא מה כדאי לי? לעשות עוד פייטר גרזן?(יש לי אייטמים טובים דווקא) או משהו אחר? ואיך להעלות אליו בסקילים וסטאטים כי שמעתי שהכל השתנה לגמרי....? איך להרוויח הרבה כסף שאני יוכל להתקדם עם חפצים והכול? יש לי תקציב של איזה מיליון וחצי.... אני בסקניה תודה לכל העוזרים.....

Hasselblad

New member
ברוך הבא

נעים מאוד אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 169 בברה. נשמח מאוד אם תציג את עצמך. לגבי איזה דמות אני לא ממש יכולה לעזור כי אני לא ממש מכירה לוחמים. לגבי איך לעשות כסף יש המון דרכים והיו פה המון עיצות בנושא בעבר יש בהודעות הנבחרות של הפורום כמה הודעות בנושא. בהצלחה

ראיתי כאן הודעה של בחור חדש לגבי לוחמים

ואני לא מצליחה למצוא אותה עכשיו. רציתי לענות לו. אנא שרשרו אותי למקום הראוי כי ממש יש לי בלגן בעיניים ואני לא מוצאת את השאלה שלו. לגבי לוחמים אחרי ה BB. אני הייתי ממליצה לעשות או פייטר או פג. פייטר = הרו פג = פלאדין. אילו 2 עבודות חזקות, טובות, מבוקשות בפארטי. בעלות כמות יפה של HP וסקילים טובים. לגבי SP. אני אשמח לעזור. אם תעשה חיפוש על השם משתמש שלי תמצא תמונות של ה SP של הרו (פייטר) לכל העבודות לאחר ה BB. מאז שיניתי קצת את עבודה רביעית אבל זה עוד קצת רחוק כרגע בשביל שאעלה עוד SS. לגבי גרזן - יש לך אפשרות להשתמש בגרזן או בחרב. חרבות יותר מהירות !! אני משתמשת בחרב שהיא ליד אחת כך שהיא מהירה מאד. התקפה של חרב או גרזן ל 2 ידיים יותר איטית אך יותר חזקה. מגן טוב למי שמשתמש בחרב או גרזן ליד אחת זה חובה. שים לב שלוחמים בדרגות גבוהות דורשים מימון גבוה. זה לא בלתי אפשרי. אני התחלתי מכלום והיום מצויידת ממש לא רע. פשוט צריך סבלנות ולפעמים לעצור קצת אימונים על מנת לעבוד על להרויח כסף. הדרך הכי טובה בעיניי להרויח כסף זה לאהוב את FM. להסתכל שם על בסיס קבוע מה הולך, מה במודה (ממש כמו בכלכלה של העולם האמיתי) , מה מבוקש באותו רגע נתון במשחק ולנצל את זה כדי להרוחי כסף. עוד טיפ - לשמור הכל ! מדרגה 0 - לשמור אבנים וקריסטלים. תמיד יגיע איזה קווסט פופולרי שפתאום תהיה להם דרישה וזה זמן טוב להוציא מהמחסן ולמכור במחירים מופקעים. אני שונאת קווסטים אבל יש כאן אנשים שעשו כסף לא רע ממתנות על קווסטים. אני מעדיפה להרוג גוביס 4 שעות מלעשות קווסט שבו מטיילים בכל עולם מייפל שעות. אבל זו אני..... בדרגות גבוהות ללוחמים אין שום בעיה להרויח כסף. והם זקוקים לכל מזו.....

Hasselblad

New member
חברים איפה הקבלת פנים לחדשים?

יאללה תציגו את עצמכם ותגידו שלום יפה לחבר החדש בפורום!

שכחתי להציג את עצמי

למרות שאני ספאמרית של SSים בפורום ולא קשה להכיר אותי. אני סמדר. משחקת בהרואית דרגה 193 בסקניה. יש לי גם קוסמת אש בדרגה 165 וגם סניפרית בדרגה 101.

Guid

New member
שלום לך!

קודם כל- אני עידן, בן 23, משחק בריינג'ר רמה 104 בשרת ברה. ספר לנו עליך קצת? שנכיר?
לגבי השאלה שלך- קיבלת חתיכת תשובה מפורטת מסמדר (פעם 3 סוכריה), ואני ממליץ לך להקשיב לה בכל מה שקשור ללוחמים...
לגבי הכסף- הדרך הכי טובה להרוויח כסף זה פשוט לאסוף אותו. עכשיו נופלים הרבה יותר שיקויים ממפלצות, וזה חוסך לך חלק מההוצאות. אתה יכול גם למכור מגילות בFM, וזה אחלה כסף!

yonVata

New member
ברוך הבא

אני יונתן, 24 (עדין מוזר לי לרשום אתזה...), בישוף בעיקרון ברמה 131 בברה, כרגע נע בין מציאות לחלום
מה שאומר שאנלא לגמרי מוצא את מקומי במשחק... מעבר לזה התשובה של סמדר דיי מיצתה הכל, בהצלחה בהמשך הדרך

Berlin Bip

New member
אז אני הכי קטן פה אני מבין..... :p

כולם פה 20+ :p בכ"מ..... נעים להכיר :) אני צמח בן 16 וחצי(תתעלמו מה שבתאריך לידה בפרופיל רשום 1991...טעות שלי) שיחקתי עד לפני 3 שנים בגלובל בסקניה עד ש.... זה שיעמם אותי מאז פרשתי בחודש חודשיים האחרונים אפשר לומר שחזרתי לשחק רק בשרתים פרטיים(רובם של V83) תודה לכולם על העצות... עכשיו ישלי עוד שאלה, המלצתם לי פה על פייטר ופייג' ומה עם ספירמן? פשוט ברוב השרתים שאני משחק(שהם קשים... עד 100X EXP) אני רגיל לשחק איתם, יש להם את הסקיל שפשוט אי אפשר לעשות PQ בלעדיו(Hyper Body) הם גם יכולים להיות חתיכת מכונות הריגה עם Dragon Roar אז לא יודע... שווה לי לבחור בו? מה ההבדל בין ההתקפה של הספירמן לעומת 2 הלוחמים האחרים אחרי הביג בנג? והכי חשוב קל להשיג כלי נשק?(גם כאלה שנופלים ממפלצות וגם מבחינת המחיר שלהם....) ואני עדיין צריך בילדים לסטאטים ולסקילים

yonVata

New member
יש גם כמה קטנים ממך...

הגילאים כאן לדעתי נעים בין 9 ל50.... בכלמקרה בנוגע לשאלה שלך, אני לא יודע להגיד למה, אבל 98% מהDKים בBL שלי עזבו אחרי הBB... אני מניח שסמדר תוכל לעזור לך בנושא... מעבר לזה אני לא אוסיף יותר מידי כי פעם אחרונה שנגעתי בלוחם הייתה לפני שנתיים...

icy woman

New member
יודעת, יודעת מותק

פשוט מנחיתה את עצמי בחזרה לאדמה. (שלא אתפוס תחת חס וחלילה)

בטח שאתה יכול

אם יש לך ניסיון עם DK ואתה יודע שאתה אוהב את הדמות הזו אז אחלה. לך על זה. הם הפכו להיות חזקים אחרי ה BB. אני מכירה DK דרגה 192 שהחליט לפרוש ולעשות דמות חדשה כי ההתקפות הכי חזקות שלו מורידות לו המון HP. אני גם יודעת שזה לוחם שיחסית יותר קשה לשחק איתו. אבל זה הכל עיניין של העדפות אישיות ואם אתה אוהבת DK זה סבבה. אני חושבת שקל מאד להשיג POLE ARMS והסקרולים שלהם ממש זולים יחסית. לגבי HB - היום להמון אנשים יש SELF HB. ל HB של DK יש יתרון של הרבה יותר HP אבל חיסרון שנעלם עם DISPELL. SELF SKILLS אינם נעלמים עם DISPELL.

Berlin Bip

New member
מה זה SELF SKILLS?

*אני חושב שאני מתחיל לפתוח פער בנוגע למושגים..... זה מה שקורה כשמתרגלים למייפל הישן... שהיה צריך פארטי של 6 אנשים בשביל להרוג פאפ/פיאנוס... (כן כן מי שמכיר את הסרטונים של dray86 ביוטיוב יודע על מה אני מדבר) שהתרגל לראות את טייגר בראנקינג במקום 1 ואחר כך את FangBlade... ובסוף נשאר תקוע עם שני לוחמים מסכנים, אחד ספירמן רמה 33 ואחד פייטר גרזן רמה 35 :)

יש לי רעיון

אולי כדאי שתיכנס למשחק. היום כל דמות בדרגה 1 יכולה לשוטט ב FM. לך לטייל ב FM , תסתכל בחלונות הראווה , תמשש את הדופק במשחק כי מן הסתם לא שיחקת כבר מלא שנים. אם יהיו לך שאלות אחר כך - WELCOME.

Berlin Bip

New member
הייתי שמח אבל

אני סיימתי להתקין את המייפל הפעלתי אותו והוא בקושי זז!!! שעה אני נתקע על אותה תמונה ורק בשביל לזוז קצת עם החצים צריך לחכות מלא זמן...... המחשב שלי מאוד ישן(עדיף שאני לא יתן לכם את המפרט העלוב שלו), והלפטופ שלי בינתיים מושבת....(הוא יותר חזק מהנייח) ככה שבזמן הקרוב אני לא יוכל לגעת בגלובאל :(

Hasselblad

New member
היי צמח נעים להכיר

כרגיל על כל שאלות הלוחמים אני לא ממש יודעת לענות לך... אבל עוד מעט יהיה מי שיענה
לגבי הבילדים והסטאטים אני מניחה שיהיה אפשר לענות רק אחרי שתבחר דמות. דבר אחרון - אני רק רוצה לצייין שבפורום הזה לא חוקי לדון ולפרסם שרתים פרטיים (אני לא אומרת שאסור בכלל להזכיר ועדיין לא עברת על שום חוק רק שתדע להמשך). אז שתהייה לך השתלבות נעימה בפורום, אנחנו מקבלים את כולם ללא הבדל של גיל רמה שרת או כל דבר אחר

Berlin Bip

New member
תודה רבה :)

ולא... זה לא שאני דן על שרתים פרטיים אני פשוט משתף אתכם בקצת ניסיון שיש לי איתם :) ואני חושב שאני אלך על ספירמן, אם זה ממש לא ימצא חן בעיני מקסימום נפתח פייטר

למעלה