מה כדאי??אני מתלבט!!!

פיקאצו

New member
מה כדאי??אני מתלבט!!!

מיכאלה לה , ברוטב תות??? או שחקנית חדשה בתוספת שוקו בננה??? סופטי תעזור לי,,,, לפי שמך אתה בובון רך,soft, אבל לפי מה ששמעתי שי לך קשה שצריך, אריה אולי תמליץ לי??? פיקה פיק מחכה להוראות...

שרון-ב-

New member
פיקה ???

לאיזה כיתה אתה עולה חמוד ? אנדב לך את סופטי או אריה להחזיק לך את היד אבל אותו !! תחזיק לבד !!! למה אתה מחכה צא לדרך !! שרון דרך צלחה

פיקאצו

New member
שרון ב (ית)???

א אוהל ב זה בית ג זה גמל גדול, שרוני,פיקה פיקה, הוא ילד תמים בפורום, אבל לקראת סיום הדוקטורט, (אוף אמרתי את זה),לא התכוונתי להשוויץ, ואם לא תדברי אלי יפה, לא אזמין אותך לסיבוב במרצדס שלי, (אוף עוד פעם נפלט לי...)

שרון-ב-

New member
פיק - צוצו (יק) ???

מהי דלת זוהי דלת שפותחת את הכל (כולל הראש המח והשכל) יש לי יותר מדי פוקימונים בסביבה (פוסטרים קלטות מחברות טושים וכו`) לא סובלת אותם (אל תיקח את זה אישית) קיבלתי האנג אובר מהם אז קח את הדוקטורט שלך לסיבוב במרצדס לדעתי האישית והלא נחשבת זה יבטיח לך אחלה בלונדיניות ברונטיות וג`ינג`יות שירוצו אחריך :) שרון תעזור לך לבחור

פיקאצו

New member
שרון ב (רונטית)???

אכן האישיות קובעת, אני מנהל קשוח (אוף שוב פעם אמרתי את זה ), אבל בעצם יש לי נשמה של עובד סוציאלי, הצלחתי לעבוד על פיל``ת בסימולציה, כדי לשרוד, כיוון שאם היו יודעים עד כמה אישיותי זכה וטהורה, לא היו נותנים לי לנהל ארגון כ``כ גדול בגיל כ``כ צעיר , (אוף שוב אמרתי את זה ).... אני טוב ומיטיב עם הבריות, רך כחמאה ומעניק אורגזמות....(תמיד היא גומרת קודם )... למה - ככה...ענין של אישיות..............

שרון-ב-

New member
פיקאצ (וונציק) ???

אל תדאג לא אספר לעובדים שלך או לעמיתך גם לא למטופלים שלך ואף לא לבריות סביבך אל תדאג חמוד לא אספר להם על ה``אישיות`` הנפלאה שלך ואף לא על הקשיחות הרכות החמאה והמרגרינה ואפילו אפילו אפילו לא על הבדיחות שלך שרון מחרישה לילה טוב :p

למעלה