מה כבר עשיתם לרועי???

nadav26

New member
מה כבר עשיתם לרועי???

שהוא החליט לעזוב, רועי - אם אתה שומע - חזור!!! תתנהגו יפה אחד לשני!!! רועי אחד מותיקי הפורום הזה, לא לעניין לרדת אחד על השני...

eranmc

New member
טוב קלטתי מה הקטע של רועי

הכבש חושב שאנחנו שונאים אותו... אני שעה מסביר שלא. וכן גם עמרי כתב הודעה שתחזור ונילי אמרה שאתה נחמד. אז יאללה בלי דאווינים חזור לעדר.

roimc

New member
טוב אז לאחר התלבטות ארוכה

בת חצי שעה החלטתי לאור בקשת הקהל, שבאמת חשובה לי דעתו (נדב, עמרי וערן) לחזור. ומעכשיו, כדי לא להתדרדר לרמה הנמוכה של מישהו אחר בפורום, אני לא מתכוון להגיב על כל הודעה שהיא: חסרת - תוכן, פסימית או כל דבר שלילי אחר. אחת הסיבות שהחלטתי לחזור זה בגלל שכמו שנדב אמר, אני מוותיקי הפורום ובלעדיי הפורום לא היה עושה אפילו חצי מכל העמודים שיש בו אז אני מרגיש שיש לי הרבה זכויות פה. תודה ומקווה שתהנו משהותי פה כמו תמיד, הכבש רועי.

eranmc

New member
כל הכבשים לכוננות...

וחוצמזה אמרת לי ב ICQ שאתה חוזר בגלל סיבה אחרת. "ערן אני אוהב אותך, אתה מושא חיי, את מאור עיני, אתה המעיין שלי"

roimc

New member
חחח

וואלה מה שמזכיר לי שעוד זכות שלי פה עומדת על זה שאני הבאתי ת´רעיון של הכבשים לפורום (אחרי מריה כמובן ... )! העדר שלי הוא מספר 1.

roimc

New member
ששששש

ערן לא יפה, מאיפה לנו מתי הכבשה הזאת תחליט פתאום לחזור לפורומנו ?

שעטנז

New member
wow ur full of urself! but watever

we´ve missed ya
hole aleha!

שעטנז

New member
../images/Emo106.gif thanks for the

and for the last time.... i´m not pessimistic
but wateva flows ur boat :) p.s (lol)1 you shouldn´t have taken wat i said earlier sooo damn seriously and plzz can some1 tell me how to fix this damn keyboard?!?!

roimc

New member
just didn´t want to piss off even

more ppl! u were the last reason for my leaving! but nevermind, if you´d feel better thinking it was you then alrighty and fix your freakin´ keyboard already!

שעטנז

New member
u always have those hidden disses

towards me :) LOL ur GOOD :) and it would make me feel, atleast a little better i guess... so thx for caring :) p.s about the keyboard i tried everything.... ´cept for rebooting which i´m not very fond of, cause it takes forever and u know... the usual.

roimc

New member
לירן פשוט רוצה להראות לנו עד כמה

הוא משובח באנגלית. אז ניתן לו להנות מהספק. גם אני מצטיין בזה.

שעטנז

New member
ufffff dont start again plz.... :(

and that is absolutely not true! my comp gets these kind of tantrums every once in a while, and then something just starts to malfunction. in this case it´s the stupid language bar. well i´m rebootin.... and believe me i hate speakin english on heberew forums. it´s a little too snide for my taste. GOOD NYTE ya´ll :)

למעלה