מה כבר נגמד???

just stav

New member
קשת מותק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשית לי את השבוע
מתה עליך
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
בובה:) תגידי תודה גם לזהר...

כי אני בחמישי שישי בכלל הייתי בת"א:) זהר עזרה לי קצת :)

just stav

New member
באמת? אז המון המון ../images/Emo51.gif גם לזהר

ו-
לשתיכן
יום טוב לכולם Love סתו

S a l i t

New member
שירן תתעורר לחיים!!!

היי נעים מאוד אני הגמדה שך אין לי רשיון ואן לי נסיון!
XOXO

קשתונה

New member
אה ו...אני דורשת ש...

אני אדע מי הגמד שלי וגם מי אותו אדם או יותר נכון בת אדם ש"בוחרת בקשת":) ודרך אגב אנשי מחתרת יקרים ושי... גם אני הייתי פעם אחת "בערך גמד של שי" ואתם הייתם מגעילים (אנשי המחתרת כלומר)

taltoolit

New member
גילוווששששששש

חחחחחחח שלום שלום אני הייתי הגמדון שלך לשבוע הזה
I HAD THE TIME OF MY LIFE חח סתם נזכרתי בשיררר בקיצווווור אנחנו עוד נדבררר

טלו'ש!!! חח היה לי חשד קל מאוד

לגבייך בגלל שהתחלת להתכתב איתי באיי סי קיו.. אבל אז הנחתי לעצמי להפסיק לחקור ולהמשיך לחיות בתמיהה - לא רק, אבל גם, בגלל שתיארתי לעצמי שהגמד לא יתן לי כ-ז-ה רמז ענק ויתחיל לדבר איתי.. אלא ישלח לי מישהו אחר לעשות את העבודה (לא משנה שבסוף רק עבדתי על עצמי) תודה רבה על הכל חמודה!! את פשוט מקסימה

THE sky angel

New member
כן... אנשים המחתרת התנהגו בסנוביות

יתר ממש... כולה ניסינו לעודד אנשים מה הקטע...?? לא נורא, נראה מי אלה ונתנקם בהם חיחי..:))

הייתי הגמד של ליאור והייתי הגמד הכי

הכי הכי הכי הכי הכי הכי רע בפורום! סורי אבל היו לי מלא מבחנים.

אז אתה היית הגמד שלי.....!

אתה היית גמד ממש מ-ו-ת-ק!!
אני מאוד נהנתי במשחק!!.. ומקווה מאוד שגם אתה נהנת.. למרות המבחנים
לסיכום בשתי מילים....
היה כייף!!
ו..גמני מדצית גאה

s h e e p i t

New member
מממ...

וואי רק עכשיו קלטתי מי את! היית בקבוצה 40 ! בכל מקרה לא יודעת אם את זוכרת אותי זאת רותם חברה של מאי מנורדיה.. סליחה מנ"גה

פIלי

New member
טחחח חבוב

הגמד שלי לא הפסיק לבכות על זה שאני לא מפנק אותו מספיק לפחות לך לא נשלחו חלק ממנהלי הפורום כדי להגיד לך להשקיע בו יותר...

אמ.. אחת מאחוות הגמדים :)

אמ.. ניצן ממעלה יוסף התחילה את זה כשהיא שלחה לי את ההודעה הראשונה מ"האחווה" אז אחורי זה ראיתי שיש כמה אנשים.. (אני לא זוכרת מי זה היה.. אני זוכרת את שקסי.. ואם אני לא טועה זאת הייתה מורו'ש..) שכתבתי להן הודעות "מאחוות הגמדים" :) אגב.. למחתרת.. אני אחת מאלה שכתבו את ההודעות.. כשהתרגתם שאתם "המחתרת היחידה החוקית בפורום הזה" אז אני שמחה שהתנצלתם.. ו.. קבלו ח"ח על כך שאתם גומרים למר קשם שלנו להסמיק..
לכווולם!!! אגב.. היה אחלה משחק.. אוהבת אותך גמדה שלי.. וגם את הענקית שלי.. שהיא עדיין לא יודעת מי אני... אך אל תדאגי.. את עוד תדעי..
(הופה איזה חרוז..
)

לירום זה אני...

מתי שיכולתי כתבתי לך הודעה.. היה לי שבוע דיי קשה אז אני מקווה שזה בסדר מצדך.. עכשיו אני מחכה שהגמדה שלי תחשוף את עצמה!!!

סלעית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בובתי!!!!! כן ,כן, זה נכון גם אני גליל תחתון!!!!!!!!! אני הגמדה המקסימה שלך!!!!!!!!!!!! מופתעת? מקווה ששימחתי אותך ושנהנית מהמשחק!!!! מעניין מי שלי........

למעלה