מה כבר נגמד???

THE sky angel

New member
יש מצב שהגמדונית שלי זו עדי ווינר?.

החזקתי את עצמי לא לנחש כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל אני כבר לא יכולה.. :) למרות שלא נראה לי כל כך.... אוף אז מי זו?!

THE sky angel

New member
חיחיחי לא זו לא אני... :))

אבל נחמד מאוד שחשבת ככה..! לגמד של טלי- אממ זו מחמאה שהיא חושבת שזו אני חיחי..:) אוהבת אותך טלטולית!!

s h e e p i t

New member
כן , כן זה נכון ! זאת אני ה..גמדון?

חחח איזה כישרון אני בכל מקרה כן זאת אני ... רותם האחת והיחידה מקווה שנהנת מהגימודים ושריציתי אותך... אז המשך שבוע וחודש ושנה וחיים מהנים ...
אני - הכבשה רותם נ.ב. יש בפורום הזה עוד כבשים מהמשפחה שלי שלא ידוע לי עליהם ?!

fresh mishmesh

New member
נו עדי...!

היא אפילו כתבה איפשהו בפורום שהיא אוהבת חתולים... שימי לב לפרטים קטנים...

גייללללליייייייייייייייי ../images/Emo9.gif

יאאאאאאאאאא... אני מצטערת, לא הייתי פה כל היום!!!! איזה כיף
חח... היה לי יום נפלא, וכיף לי לדעת סופסוף מי הגמדה שלי
ככה שזה יום עוד יותר נפללאא
היה לי הכי כיף בעולם, היית גמדה-באמת-מדהימה
חחח... נעים גם לי מאוד....
אממ.. זה לא אומר שאנחנו מפסיקות לדבר!!!!
מוואההה. לילה נפלא בינתיים

תצ1

New member
חחחחחחחחחח

טוב אמממממממ, זאת ניצן (תצ1), מקווה שהצלחתי לשמח אותך!!!!

THE sky angel

New member
בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מתוקונת שלי מצטערת שלא רשמית לך פשוט לא הייתי בבית אז רציתי להגיד לך שהיה לי ממש כיף לגמד אותך למרות שלא הכרתי אותך וחשבתי שיהיה לי קשה אבל באמת שהיה לי ממש טוב- מקווה שנהנית!! אוהבת המונים- מור'וש.. :)

rinani

New member
חחח...

ואני לא הנתי למה את לא מגיבה לי ולכל העולם את כן !!! אבל באמת היה כייף לגמד אותך

kedeman

New member
מה כבר נגמד???

(חפשו את משחק המילים בכותרת) הגיע היום זה כבר לא חלום סוף סוף ענק לגמד יאמר שלום (כי גם אני יכול לכתוב חרוזים!!) חשבתי על לנסות לעשות משהו נחמד או מגניב והחלטתי שאין שום סיבה שאני אגביל אתכם... גמדים.. אתם מוזמנים לחשוף את זהותכם תעשו את זה בדרך מקורית/מגניבה אפשר לעשות את זה גם בסטייל "עוץ לי גוץ לי" מה שבא לכם אם תרצו לרשום בכינוי האמיתי שלכם (והפעם לא בטעות) אם תרצו לרשום עוד פעם בשם הגמד ובסוף לרשום מי אתם הכל הולך, גם רמזים כל זמן שעד סוף היום כל ענק ידע מי הגמד שלו סתם לידיעתכם מהתחלת המשחק היו בסביבות ה-10 מקרים שבהם הייתי צריך למחוק הודעות מגמדים ששכחו לשנות שם (מצטער למי שהיה צריך למחוק הודעה הלילה... לא הייתי בבית) הזדמנות אחרונה שלכם ליצירתיות אתם יכולים לזרוק רמזים עד שהענק ינחש מי אתם או פשוט לכתוב שיר שיגלה לו בסוף!! HAVE FUN

איזה עיתוי!! אם היית באה לפני 15

דק' אז עדיין היית צריכה לנחש בעצמך.. תחמנית...
בואי אני אספר לך משהו.. לא משנה כמה שתגידי ותחשבי שאת נהנת-- אני נהנתי יותר!! ונראה לך שאנחנו מפסיקות לדבר?! את מכירה אותי דקה שאת חושבת שאוותר לך בקלות? (שמחה שאת חושבת כמוני
) ערב טוב ויום נעים

למעלה