מה כבר נגמד???

מ ו ר ע ל

New member
אני לא עושה לך טובות...

אני גם בניגוד להרבה אחרים לא התבכיינתי שאחרים יגמדו אותי

פIלי

New member
אוי תעשה לי טובה

אם היה לי בזנ"ט על כל פעם שאמרו לי שהענק שלי מאיים לפרוש כי הגמד שלו לא משקיע בו מספיק כבר הייתי יכול לבנות גדר. ואין לי כח להמשיך עם הוויכוח האידיוטי הזה, פעם הבאה תבקש להחליף גמד או משהו.

מ ו ר ע ל

New member
לך תזדיין!

אני לא אמרתי כלום לא איימתי לפרוש ולא בכיתי פעם אחת בפורום שלא מגמדים אותי

kedeman

New member
זה רק משחק!

תפסיק(או תפסיקו... מה שבא לכם) לרדת לפסים אישיים לא היה מוצלח? לא נורא! ועומר, תעשה לי טובה ותשים קצת צנזורה לעצמך

מ ו ר ע ל

New member
ואגב

באיזה זכות אתה חושב שאת קורא לי חרובי אתה אפילו לא מכיר אותי וכבר קורא לי בכינויים קוראים לי עומר ומקסימום מורעל

S a l i t

New member
הגזמת עם הגישה המסריחה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שקסי

New member
סלעיתי אהבת חיי!!!

תקשיבי לי בוביק!!! תתקשרי אליי הכי מהר שאת יכולה! ודניאל מוסר לך דש...

שקסי

New member
משהו פה לא בסדר זה מתחיל להיות מפחד

שיט! מתי כתבתי את ההודעה הזאת??? לא הייתי עד 6 וחצי במחשב בכלל... יואו נראה לי יש לי איזה משהו לא בסדר... זה ממש מתחיל להפחיד! אני לא כתבתי את ההודעה הזאת!!! מישהו נכנס מהשם שלי!!

kedeman

New member
לפעמים אתה ממש מפתיע אותי

אני לא מכיר אותך בתור אדם מגעיל או רע מה רע בזה שהוא קורא לך חרובי? הוא לא עשה שום דבר רע אז יצא לו לגמד אותך פחות ממה שיצא לאחרים מה לעשות שהיו אנשים שחרשור על הפורום ממש והשאירו לענק שלהם 10 הודעות ביום אם הם יכולים אז תמנע את זה מהם?? לעומת זאת היו גמדים שלא יצא להם מכל מני סיבות להגיע לאינטרנט אז הם השאירו פחות הודעות (מה שלפעמים הפך להיות ממש באסה למישהו שהשאיר 10 הודעות אבל קיבל רק 1) לא כולם משקיענים, לא כולם חשבו על הפיתרון של להעזר במישהו אחר ולא כולם מושלמים ובסך הכל - זה רק משחק!!! היו פה אנשים שיצא להם להכיר ולדבר עם מישהו שבחיים זה לא היה קורה להם אולי בלי המשחק ובמקרה שלכם זה לא קרה חבל... אבל לא נורא!

מ ו ר ע ל

New member
יש ויש!

ועזוב אותך לא הפריע לי כמה אחרים השקיעו וכמה אני השקעתי... אני גם אף פעם לא התלוננתי שלא משאירים לי הודעות לא הייתי צריך אחוות גמדים וכאלה שטויות... זה שהוא נכנס הנה פעם בשלושה ימים ועשה טובה שהוא השאיר הודעה ותרשה לי לצטט כותרת של גימוד "נו בסדר" כאילו מה?! אתה עושה לי טובה שאתה מגמד אותי אל תגמד לא צריך... ואז הוא בא כותב שאני התבכיינתי כל הזמן שאני עושה לא טובות מי הוא חושב שהוא יש רע ויש מתחשבן אותי מעצבן מה לעשות שככה מתייחסים אליי! יש גבול....! לפעמים גם אני יכול להיות מגעיל

kedeman

New member
להיות מגעיל זאת בחירה שלך

ולפעמים עדיף או להגיב תגובה שלא אומרת את כל מה שאתה רוצה (או מעודנת) או לא להגיב בכלל את הנקודה שלך הבהרת (כבר בהודעה הראשונה) היית יכול לפנות אלי בתלונות לגבי זה שלא גימדו אותך (גם בפרטי, היו כאלה שעשו את זה ואני פניתי לגמדים שלהם) אם הרגשת שהגמד שלך לא מתפקד כמו שצריך היית יכול לפנות אלי וגם לא לפנות אלי זאת בחירה שלך במשך שבוע אתה טוען שלא התלוננת שלא השאירו לך הודעות בחצי יום הספקת להתלונן יותר מכמות התלונות הממוצעת שהושמעו פה ביום

חחחח... חמודה ../images/Emo9.gif

וככןן, בדיוק בגלל זה באתי רבע שעה אחר כך....חח.

Miss Understood

New member
לא אשל זאת אני....

אני אחות של מיה (בלי א')....אני אפילו לא בטוחה אם לאור הנצח קוראים אור... מה קורה? לא ראיתי אותך מיוסי יפה....

למעלה