מה כבר נגמד???

אוווף אני לא יודעתתת

עוד רמז..?
אני עושה מיפויים.. אבל אני לא מוצאאאת ולא
אל תגידי
אני רוצה להגיע לזה לבדי
תודה וערב טוב.. :)

אני יודעת אני יודעת אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאת... סתו!!! מה שלומך חמודה?? איזה גמדה מדהימה... אוהבת המונים +
קות ו
ים

היום עומד להגמר ואת לא עונה, כך

שעליי להטיל את הפור בעצמי-- עכשיו את מגלה שאני בעצם גימדתי אותך כל השבוע הזה. נוני, כן- אני התות שלך.
היה לי הכי כיף לשמח אותך שוב ושוב! וסופסוף... אני יכולה לכתוב "יכולה" במקום "יכול". שיהיה לך ערב הכי טוב בעולם ושבוע חדש נעים מאוד
ולילה טוווב גילי

היום עומד להגמר ואת לא עונה, כך

שעליי להטיל את הפור בעצמי-- עכשיו את מגלה שאני בעצם גימדתי אותך כל השבוע הזה. נוני, כן- אני התות שלך.
היה לי הכי כיף לשמח אותך שוב ושוב! וסופסוף... אני יכולה לכתוב "יכולה" במקום "יכול". שיהיה לך ערב הכי טוב בעולם ושבוע חדש נעים מאוד
ולילה טוווב גילי

fresh mishmesh

New member
היה לי חשד בוביק!

ואני כבר ביקרתי באשכול היום... חשבת שאני אחכה לך?... עד שאת זזה... בובייייייייייייי!

s h e e p i t

New member
רנההה =))) רק עכשיו ראיתי את זה..

אוייש מפגרת שכמותי תודה רבה רבההההה היית גמדה מדהימה... גרמת לי באמת לחייך... ועוד אחרי שאני חוזרת מבואסת מבית ספר באמת זה שמח אותי... שוב תודה תודה מותק ! מתה עלייך ! רותם הכבשה...!...

תצ1

New member
אוי אוי אוי אני כל כך סקרנית!!!

את חייבת לספר לי!!!!! וגם אם אני לא מכירה אותך, אוהבת המון המון!!!

תצ1

New member
איפה הם???

אני לא יודעת! וגם די לוחצים עליי כאן לסיים!!! :(

אני גם אוהבת המונים!!! ../images/Emo24.gif

ולגלות לך סוד?? שי אמר לי שהוא החליף לי את הגמד.. שובב קטן..
קטן?! גדווול.. :)

מ ו ר ע ל

New member
לא כל כך מעניין אותי מי אתה...

כי במילא לא גימדת אותי כל כך ולא ציפיתי לגימודים שלך אז בעצם לא כל כך היית הגמד שלי לא?

תצ1

New member
עדי _ויינר)

את פשוט מדהימה!!!! ואני חולה עלייך! מתה עלייך! ואת הגמדה השולטת ביקום כולו!!!!!! נשיקות וחיבוקים!!!!!

taltoolit

New member
תודה ענקית מתוקה היה לי יופי טופי

אחלה בחלה שבוע- ולך יש חלק ענקי בזה

אה אה

זו את... מצטער שעכשיו עניתי.. פשוט לא הייתי פה אתמול! היית גמדה מדהימה ותודה על הכול!

מ ו ר ע ל

New member
שיט עלו עליי../images/Emo11.gif

אני מכחיש זה לא אני...! סתם סתם:) Poogy Rules! היה נהדר...

בעצם זאת לא רותם..

כי היא התחילה לכתוב בפורום כשכולם היו ביוסי יפה... אז אני לא בטוחה שאחותי מכירה אותה.. אבל יש לי חדש קטןטן.. אולי זאת.. מורו'ש???? הייתכן??

s h e e p i t

New member
חחח...

אני מכירה את זה אבל החלטתי לא להשתמש בזה בשביל הגימודים זה יותר מדי חושף אותי ... באיזשהו מובן

למעלה