מה כבד יותר??? מצה או קניידעלך????
S sidi New member 31/3/02 #2 מה זאת אומרת בוודאי שקניידעלך! נראה אותך אוכלת 5 קיינדעלך אחד אחרי השני, בלי לשים במרק עוף צח. חוץ מזה אם אני לא טועה קיידעלך מורכב גם מקמח מצות לא?
מה זאת אומרת בוודאי שקניידעלך! נראה אותך אוכלת 5 קיינדעלך אחד אחרי השני, בלי לשים במרק עוף צח. חוץ מזה אם אני לא טועה קיידעלך מורכב גם מקמח מצות לא?
S sidi New member 31/3/02 #3 רגע אבל את יודעת מה הכי מבאס אותי בלאכול מצה? זה נדבק לשיניים ולא יוצא משם וזה יכול לשגע אותי.
J jess ועוד New member 31/3/02 #4 לפני כמה שנים המציאו קיסם שינים!!!!!!! והיום בוריאציות שונות .... שווה לבדוק
S sidi New member 31/3/02 #5 כן ויש גם מברשת שיניים שזאת אחלה המצאה, אך מה לעשות שאני לא הולך עם מברשת בפאוץ´ וקיסם בכיס? דרך אגב מה לדעתך יותר כבד קניידעלך או מצות?
כן ויש גם מברשת שיניים שזאת אחלה המצאה, אך מה לעשות שאני לא הולך עם מברשת בפאוץ´ וקיסם בכיס? דרך אגב מה לדעתך יותר כבד קניידעלך או מצות?
J jess ועוד New member 31/3/02 #6 לדעתי האיטריות ביצים הם ממש יושבות טוב בבטן אבל בין השניים מצות זה פשוט פיכסה קניידעלך זה יופי של יציקה...
לדעתי האיטריות ביצים הם ממש יושבות טוב בבטן אבל בין השניים מצות זה פשוט פיכסה קניידעלך זה יופי של יציקה...
S sidi New member 31/3/02 #7 וואי גם אצלכם אוכלים אטריות ביצים? אפשר לשאול שאלה אישית? אתם אוכלים גם חריין? (אם את לא יודעת מה זה, אז אל תבהלי זאת לא קללה)
וואי גם אצלכם אוכלים אטריות ביצים? אפשר לשאול שאלה אישית? אתם אוכלים גם חריין? (אם את לא יודעת מה זה, אז אל תבהלי זאת לא קללה)
J jess ועוד New member 31/3/02 #8 כןןןןןןןןןןןןן ואני מעדיפה את זה חריף כי אני אוהבת כמו שכבר צחקו עלי פה .....
ס סערת רגשות New member 2/4/02 #10 הצחקת אותי סידי!! חריין באמת יכול להישמע קללה למי שלא מכיר... חחחחחחח