מה יתחדש השבוע אצלכם?

מה יתחדש השבוע אצלכם?

מי יכנס למסגרת חדשה? מי ימשיך בקודמת? ספרו קצת על ההתחלות אצלכם

אצלנו הכל ממשיך אותו דבר

הליידי עולה כיתה עם אותה המורה הפשוש מחליף גן אבל נשאר עם אותם החברים והקטנטן ממשיך אצל אותה המטפלת אם כי בטוח הוא שכח מי היא אחרי חודשיים הפסקה
החידוש שאני מתחיל השנה רגועה אין שינויים וזאת בהחלט התחלה מבורכת. בהצלחה לכולם

inb10

New member
סוף סוף ספטמבר!!!

מסתבר שהשגרה היא מבורכת... הם אומנם מקסימים הקטנטנים שלי אבל הגדולה כבר די איבדה כיוון... נראה לי שהיא תתכוונן שוב עם החזרה למעון... שניהם ממשיכים באותו מעון רק בכיתות אחרות, עם אותם חברים ואלי קצת חדשים ומטפלות שונות אבל הם מכירים אותן כבר, אז השנה בתחילת ספטמבר אני רגועה!!! בהצלחה לכולנו!!

אמאני1

New member
גם אנחנו כבר מחכים לספטמבר...

דיי, החופש ארוך וכבר משעמם להם. הבת שלי עולה לכיתה א' וזה מאוד מאוד מרגש. הבנים -ממשיכים באותו בית הספר. שתהיה שנה מוצלחת לכולם!

inb10

New member
אצלך זה חודשיים

ואני מקטרת על 3 שבועות... המון הצלחה לבת שלך שעולה לכיתה א'!!!

א' זה מרגש

שיהיה לכם ולה בהצלחה אני לא מאמינה שהחופש נגמר, טסו לי חודשים בין האצבעות ולא שמתי לב. אבל השגרה טובה גם כן.

אמאני1

New member
אכן כן

החופש עבר לי מהר השנה , רק השבוע וחצי האחרונים היו כבר קשים כי הילדים דיי מיצו את העניין. אוטוטו חגים ....
בהצלחה!!!

orita29

New member
הכל חדש ולא חדש...

אני מתחילה משרה מלאה מחר. במכללה עשיתי תעודת הוראה אבל לא חשבתי בחיים ללכת על זה. אחרי האובדן פתאום משהו השתנה והחלטתי להיות בבית בשביל הילדים שיבואו ושנה שעברה התחלתי ללמד. בגלל שידעתי שאני בהריון וידעתי שיהיה קשה, לקחתי רק חצי משרה. אז יצא שכבר חזרתי לעבודה לחודש, אבל היה ממש בקטנה כי זה היה רק 3 ימים ממש קצרים ועוד היה את שבועות באמצע וכו ויצא רק איזה 10 ימי עבודה. אוהד היה במשפחתון מקסים והיה מבסוט (טוב, הוא היה קטנצ'יק, רק בן 3.5 חודשים) השנה לקחתי משרה מלאה. אז אוהד הולך לאותו משפחתון אבל כבר עברו חודשיים ואני בטוחה שהוא לא זוכר את המטפלת והוא גם יותר גדול.... ואני מתחילה משרה מלאה ומתה מפחד....... ולא באמת בא לי....

בהצלחה לכולכם

משרה מלאה בהוראה זה קשה (הייתי שם וברחתי) מקווה שאת בבית ספר שיהיה לך נעים ללמד ושנותן גב למורים לעבוד כמו שצריך.

inb10

New member
בהצלחה

עם המשרה הלאה, עם המשפחתון. מאחלת לך שיבוא החשק במשך השנה מתוך הסיפוק של העבודה עם ילדים/בני נוער

למעלה