מה, יש סקר חדש

SaintJohn

New member
מה, יש סקר חדש../images/Emo35.gif

ובכן! בתום חודש מפרך של הצבעות, הנה לפניכם תוצאות הסקר האחרון: מתוך 25 (
) חברי פורום שהצביעו, 11 (44 אחוז בדיוק) קבעו שהשיר Come Together של חיפושיות הקצב הוא הקאבר האהוב עליהם (מתוך השירים שלא נכללו באלבומי הסטודיו). את המקום השני חולקים ביחד Rattlesnake Shake של פליטווד מק והשיר Love Me Two Times של הדורס, עם 4 קולות כ"א. אחריהם נמצאים צמודים עם 2 קולות כ"א השירים Mother Popcorn, Helter Skelter, All Your Love. במקום האחרון והחביב נותר I Ain't Got You בלי אף קול. ועכשיו - הסקר החדש! 4 להקות והרכבים כלולים בהסטוריה הפתלתלה של אירוסמית': Chain Reaction - הלהקה בה סטיבן טיילר היה לפני אירוסמית' כאשר שם הוא היה על תקן המתופף; The Jam Band - להקתם של טום המילטון וג'ו פרי לפני אירוסמית'; The Joe Perry Project - להקתו של ג'ו פרי בתחילת שנות ה80 כאשר הוא עזב את אירוסמית' בזמנו, וכנראה הלהקה היותר מקצוענית ומשגשגת מתוך 4 האפשרויות; Vincent St. Holmes - אליו חבר בראד וויטפורד באותה תקופה שבה ג'ו לא היה חבר באירוסמית'. למה אתם מחכים? הצביעו והשפיעו!

AeroTom

New member
לא נראה לי תהיה תחרות רצינית האמת..

ה-Project הם הבחירה שלי ונראה לי שגם הרוב יצביעו ככה.כי זה פשוט-מתוך ארבעת ההרכבים הייתה להם את הכי חשיפה ושלושה אלבומים באור הזרקורים בעוד ש-Whitford St.Holmes גם היו מוכרים עם בראד שלנו בתקופת ההפסקה מאירו אבל פחות הצליחו מה-Project כמובן. וכמובן כמובן שה-Chain וה-Jam band היו בתקופת ה-תרום אירוסמית' ולכן לא ממש הייתה להם את החשיפה וכל השאר.אבל המקום השני שלי הם ה-Jam band עם טום,ג'ו ודיוויד "פאדג'" סקוט שמגיע להם התואר הזה רק על זה שמצפיה בהופעה שלהם סטיבן רצה להתחבר אליהם ומשם הדרך לאירוסמית' הגיעה... ורק תחשבו מה היה קורה אם דון סולומון מה-Chain היה באמת בלהקה במקום טום,מזל שג'ו דבק בו...

AeroSlash

New member
Project כמובן..

כי אני לא שמעתי שומדבר של הלהקות האחרות.. חוץ מזה בפרוג'קט יצא ה-Let the music do the talking שאני כל כך אוהבת..

בינג

New member
גם לי נראה זה יהיה סקר מכריע

לטובת Joe Perry Project ... לא שמעתי אף ולא קטע אחד משאר ההרכבים....ונראה לי שלא הרבה שמעו

Aeroguy

New member
סקר מאוד, מאוד בעייתי

The Jam Band הקליטה בציוד ביתי אלבום שכולו קאברים, והוקלט ל-5 קלטות ונשאר אצל שלושת חברי הלהקה ושני חברים. אף עותק לא יצא החוצה, ואף אחד אחר לא שמע את הלהקה. איך נצביע ללהקה שלא שמענו אותה? ואין כזאת להקה Vincent St. Holmes. בראד חבר בסוף שנת 1980 לסולן של טד נוג'נט, דרק סנט הולמס, הם צרפו מתופף ובסיסט והוציאו אלבום אחד בשם Whitford/St. Holmes אני ממליץ בחום לפני ההצבעה להוריד את שלושת השירים של Chain Reaction שאין בפנדורה מהלינק המצורף, ולחפש בערוצים המתאימים כמה שיותר שירים של הפרוג'קט ושל וויטפורד\סט. הולמס. סקר שהיה יכול להיות יותר מעניין וטוב הוא סקר מבין 3 האלבומים של הפרוג'קט: שלושתם להקות שונות לגמרי! אלה 3 הרכבים שונים לחלוטין, שאין בין אחד לשני שום קשר למעט ג'ו. איזה תקופה של הפרוג'קט יותר טובה לדעתכם? זה צריך להיות סקר לדעתי

Aerogirl

New member
אני מה מסכימה איתך גיא../images/Emo70.gif

זה גם סקר לא הוגן בין להקות קטנות ופשוטות לבין להקות מבוגרות, מנוסות...זה כמו להשוות בין chain reaction לאירוסמית'... אבל אם כבר דעתי, ברור שהproject הם הכי הכי בשבילי.

crazy dude 87

New member
The joe perry project

במיוחד בגלל השיר Let the music do the talking שהוא נראה לי הכי מוכר שם והכי יפה

SaintJohn

New member
לא אמרתי שזה סקר אידאלי

בהחלט יש בעייתיות בעובדה שאין הרבה שמכירים את ההרכבים והלהקות השונות בהן היו חברי הלהקה לאורך השנים, אך לדעתי בכל זאת יש להתייחס אליהם. לגבי וויטפורד/סט. הולמס - משום מה הייתי בטוח שקוראים לו וינסנט סט. הולמס ולא דרק, לא יודע למה. מתנצל. ובהחלט אפשר להכניס בעתיד סקר לגבי ההרכבים השונים של הג'ו פרי פרוג'קט. בכיף
אגב, זה אולי זמן טוב לציין שאם למישהו יש רעיונות כלשהם לסקרים אז אני אשמח לקבל מסר בפרטי ולשמוע הצעות.

למעלה