מה יש מעבר לכביש ?

FineSilverMan

New member
לדעתי

למה אנחנו בוחרים לעבור משוכה בכל תחום בחיים : בעבודה , בזוגיות , בחברה , במקום מגורים .

אנחנו לא תמיד בוחרים לעבור משוכות. יש אנשים שנשארים במקום. כנראה עדיף לעבור מרווקות לזוגיות, כי טובים השניים מהאחד... אנשים עוברים מקום מגורים בעקבות עבודה, לימודים, שיפור ברמת חיים...

מה גורם לנו ליצור קשר עם צד אחר ? האם זה בשבילנו ? האם בשביל צד אחר ?

הרצון לאהוב ולהיות נאהב... זה הדדי. קשר לא יכול להיות חד צדדי. (מלבד מקרים כמו הערצה של מעריץ לאומן מפורסם...)

האם אנחנו עושים זאת מתוך בחירה שקולה או אמוציונאל ?

גם וגם, או או ואו...

האם קשר שמתחיל מתוך מקום משותף(עבודה,תחביב,מקום בילוי ועוד)יש לו יותר עתיד או קשר שמתחיל מנקודת מפגש אמוציונלית(כמו למשל אתר הכרויות,פורום הכרויות ,שידוך וכדומה)?

קשר שמתחיל מאתר הכרויות הוא לא אמוציונלי... האמוציות בקשר מגיעות בהמשך בכל מקרה, לא משנה איך מכירים.

האם ניתן להסתכל על דייט פוטנציאלי , תחילה כעל פרטנר כלשהו או מיד נסחפים אחר משיכה מינית או רגשית?

קודם יש משיכה, אחר כך שלב של פרטנרים...

והאם שווה בכל זאת לעבור את הכביש כשהמעבר השני יש משהו מושך אך לא ודאי ?

לפעמים שווה, לפעמים לא. אין נוסחת קסם.

לגבי אתרי הכרויות וקשר אמוציונלי

זה נכון שזה לא מתחיל ישר מהאמוציה,היא תתפתח בהמשך אבל אתרים כאלה עובדים על דבר רגשי מסוים שהוא החיפוש אחר זוגיות .
הפרופילים שאתה מביט בהם,הדרך בה אתה בוחר להציג את עצמך, על ידי טקסט ותמונה בלבד(או כמה תמונות),החיפוש אחרי התאמה לפי פרטים,היציאה לדייטים מרובים(חלקם מאכזבים,חלקם מוצלחים אבל אין המשך,חלקם כן מתפתחים...הכל יכול להיות,זה דורש השקעה קשר,לא רק לצאת לדייט ולקוות שקשר ייצא מזה ככה סתם),שליחת הודעות בלתי פוסקת ,העלבות מאי תשובה או התעלמות מוחלטת....כל זה עובד חזק על האמוציונל.
הכל שאלה של איך אתה בוחר לתפקד בתוך זה.
הבחירה החופשית של האדם
גם בתחום שיש בו השפעה ברורה על דבר מה רגשי שלכל אחד בחיינו,הוא קיים.

כל חיפוש הוא דרך פתלתלה כזו או אחרת ,הוא לא פשוט כלל אבל כשיודעים מה רוצים,מגיעים למקומות גבוהים יותר.
בכל תחום.

FineSilverMan

New member
אבל זה סוג של חיפוש מושכל

כלומר לפי פרמטרים אובייקטיבים לכאורה כגון גיל, מקום מגורים...
הרצון הוא רגשי בחלקו... אבל גם רציונלי.

דווקא אני בעד לא להתאמץ. להפגש כי רוצים. בניגוד ל: Fake it till you make it.

דווקא התעלמות היא רציונלית... תגובה היא אמוציונלית.

השורה האחרונה הזכירה לי את:
http://www.youtube.com/watch?v=ahv_1IS7SiE

מושכל או לא מושכל

זו הבחירה האישית שלך להסתכל על אתר שכזה.

הרי ברור שמישהו יסתכל על זה אחרת,כל אחד חווה את החיפוש שלו בצורה אחרת ורוצה שינהגו בו בהתאם כפי שהוא נוהג באחרים.

באופן אישי,אני בעד להתנסות באתרים כאלה(גם אם אני מאסתי בהם,זה רק על סמך הנסיון האישי שלי בלבד)אבל בהחלט לא להשליך את כל יהבך רק על הפלטפורמה הזו , שכן להכיר אפשר בכל דרך שהיא.

FineSilverMan

New member
לא מסכים עם זה...

יש רק דרך אחת להשתמש באתרים הללו:
יוצרים פרופיל >> קוראים פרופילים של אחרים >> שולחים הודעה למישהי שנראת מתאימה >> היא מחזירה תשובה >> יוצרים קשר במציאות >> עוזבים את האתר.

למעלה