מה יש ל"בושים" עם האיסלם ?

מה יש ל"בושים" עם האיסלם ? ../images/Emo8.gif

התפוח אכן נפל קרוב לשיח (בוש).. האבא-שיח הסתבך עם הסדאם-ראה ערך "קואליציות" הבן-שוב עם האיסלם,ויתכן שגם עם הסדאם שוב,ראה ערך "קואליציות" אז נשאלת השאלה שוב-בוש ?(היפוך אותיות) ואני שומע שאמריקה רומזת לשרון תלמד משמיר-שב בשקט.. זה משחק לילדים גדולים ואתה "פישר זקן" - אבל לא ילד גדול.. ומה יהיה עלינו הקטנים? לשתוק ולבלוע את הטרור מידי יום ? או אולי,לנצל הזדמנות נדירה ? מרק.

שרוף

New member
זה בדיוק מה שיהייה

אם מישהו חושב שלישראל יהייה חלק בקואליציה שכזו הוא טועה. אנחנו שק החבטות של העולם. היהודי הוא כזה שמוכן למכור את האמא שלו בשביל כסף. כמו במלחמת המפרץ ישחדו אותנו בכסף ויאמרו לנו שבו בשקט ותחטפו אתם טובים בזה.

*גלעד*

New member
היהודים...

העולם אוהב אותנו מתים במחנות ריכוז מסכנים ומעוטים. אז פתאום אנחנו אהובים והאנטישמיות מגונה בכל העולם. אבל כשאנחנו מצליחים ויש לנו מדינה משלנו, כסף והשפעה על העולם, אז פתאום אנחנו כובשים ורוצחים ואפילו נאצים! (למה לא? אולי גם יגידו שאנחנו הפצצנו את אמריקה, זה לא יפתיע אותי).

*גלעד*

New member
אין לנו שום הזדמנות.

פקח את העיניים, תביט מסביב. אין אף אחד בעולם שיתן לנו לעשות דבר שכזה. אם נעשה משהו לפלסטינאים, יורידו אותנו מהמפה. הנאצים של העולם העבירו אלינו את הכתר.

שרוף

New member
מרקי אין מי שיקח את ההזדמנות

הזאת. לא סתם לא בחרתי בשרון ולא בכדי הטלתי פתק לבן בקלפי יען כי ראיתי את הנולד. שרון הוא נאד זקן שכל רצונו הוא לשמור על הקואליציה שלו והמחיר הוא הדם שלנו הכבוד שלנו וגם בעתיד האדמה שלנו. תתחיל להתעורר ולהבין שאני צדקתי ואתה טעית. זאת לא בושה להודות בטעות. אני עדיין טוען שלא משנה מי בשלטון עבודנה ליכוד כולם אותו הדרעק וצריך לסלק את הממסד הזה מן השלטון ובמקומו להחיל משטר חרום צבאי.

שרוף-חודשים שאני מודה ומתוודה

שטעיתי בגדול. וכעת-אנחנו ניגשים להליכי ההדחה.. או בטוב,או ברע.. מרק.

למעלה