מה יש לשוטה בסק?

Jagreen

New member
מה יש לשוטה בסק?

אולי את זה תדעו... שוב שאלה מעצבנת.........

בליעל

New member
אתה יודע ?

או שזה עוד משהו כזה של 'אצלך רק התשובה ואצל החכמים רק היכולת לדבר עליה' ?

Jagreen

New member
שמח שיש כאן עוד אנשים

כן אני יודע גם את התשובה על השאלה הראשונה אני יודע פשוט רוצה מאוד לשמוע תשובות אחרות לא ניחושים.

Jagreen

New member
ישנו ידע מסודר

אתה באמת חושב שהטארות הוא כלי לניחוש כל אחד והפרוש שלו או שזהו כלי להעברת ידע אמיתי על הפסיכולוגיה של בן האדם ועל האפשרויות להתקדמות רוחנית??

בליעל

New member
לא הצגתי את מחשבותי

כך שאתה מכניס לפי מילים שלא אמרתי. האם אני מבין נכון שלדעתך - א. לא כל אחד יכול לתת פירוש משלו לטארוט ? -. אם כן, מי או מה רשאי לתת פרשנות לטארוט ? ב. הטארוט הוא כלי להעברת ידע אמיתי על הפסיכולוגיה של בן האדם ועל האפשרויות להתקדמות רוחנית ? -. אם כן, האם לדעתך ידע אמיתי על הפסיכולוגיה של בן האדם והאפשרויות להתקדמות רוחנית אינן משהו אישי ו\או שאדם יכול להגיע אליו מכח עצמו ?

בליעל

New member
אה, ואיפה מוצאים ואיך מבדילים בין

ידע מסודר ובין ניחושים ?

Jagreen

New member
את הדרך אתה צריך לעשות בעצמך!

הידע בצורות שונות בתי ספר, ספרים, טארות ועוד... קיים רק למטרת כיוון... אנשים רבים מתהלכים על שבילים וחושבים שהם על הדרך ואלה שעלו על הדרך נתקלים בצמתים לרוב אנו צריכים ידע אמיתי שיכוון אותנו... ללא הידע נבזבז את כל חיינו בחיפוש או בדימיון שכבר מצאנו!!!

בליעל

New member
אמרת כלום בהרבה מילים

אחרי שאמרת כלום בהרבה מילים, תוכל להתייחס לשאלות שלי ?

בליעל

New member
אני כנראה טיפש עד כדי פיגור

כי לא הבנתי מהתשובה שלך איך אני מבדיל בין ניחוש לתשובה אחרת. האם כל מה שמודפס בספר הוא תשובה אחרת, בניגוד לניחוש ? האם כל מה שמלמדים בבית-ספר הוא תשובה אחרת, בניגוד לניחוש ? איך הידיעה שאנשים רבים מתהלכים על שבילים וחושבים שהם על הדרך, ושאלה שעלו על הדרך נתקלים בצמתים לרוב, עוזרת לי להבדיל בין תשובה אחרת ובין ניחוש ?

Jagreen

New member
לא ידידי אתה לא טיפש :)

רק לא יודע לשאול שאלות ושואל את מה שאתה שואל את האנשים הלא נכונים

Jagreen

New member
תודה לך על הלינקים

אם תדע מה לשאול אשמח לענות אבל לא בפורום ולא למען הויקוח בכל מקרה אני חושב שאתה שואל מהמקום הנכון

בליעל

New member
אז יש לי שתי שאלות אליך

א. מה מסמל הכלב בקלף השוטה ? ב. מה יש בשק שנושא השוטה ? אינני שואל כדי להתווכח, ותרגיש חופשי לשלוח את התשובה אלי במסרים אישיים.

למעלה